jumaru
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 129
- Πόντοι
- 296
1 μελος και 13 επισκεπτες![]()
![]()
![]()
99.9% εριξες το σαιτ για να πας μεταξιαναφοραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
:S :S :S
1 μελος και 13 επισκεπτες![]()
![]()
![]()
99.9% εριξες το σαιτ για να πας μεταξιαναφοραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
100% οτι εριξες εσυ το σαιττυπε ριξε μουνοτρυπιδια μονο για την παρτη μας,πριν προλαβουν και μπουν οι αλλοι :S :S :S
το εριξε ο νασοςγια να παει μεταξιΤι επαθε το σαη![]()
εκτος αποτο μωρακιΦέτος όλοι είναι για τον πέο![]()
![]()
ωραια τα λες...βεβαια τα λεγομενα σου θα ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα, αν δεν ησουν μια πουσταρα του κερατα, που γλύφεις βρωμοποδαρα και τρως σκατα, που σε κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου, που εισαι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος σε βλεπει εξω σε φτυνει, που εισαι τρυπιος, που εισαι η χυσοκανατα των αλβανων και των πακιων, ενας κωλομπαρας, που σε εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικε πουστη....![]()
τουλάχιστον εγω δεν είμαι μια πουσταρα του κερατα, που γλύφει βρωμοποδαρα και τρωει σκατα, που τον κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου, που ειναι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος τον βλεπει εξω τον φτυνει, που ειναι τρυπιος, που ειναι η χυσοκανατα των αλβανων και των πακιων, ενας κωλομπαρας, που τον εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικος πουστης....
παρε τα αφροδισια σου μαζι με την τρυπια κωλαρα σου και ξεκουμπισου από δω μεσα...εμεις αυριο μεθαύριο θα κανουμε οικογενειες....θα μεγαλώσουμε παιδια...... δεν γινεται να μας κολλησεις τιποτα βρωμοκωλομπαρα... :S
ενοχος ο νασος πρεπει να παρεμβουν οι υπευθυνοιδεν μπηκε ψηφοφορια ποια θα παρει τον?στον αυτοματο πιλοτο το νημα??
![]()
Tυπε εχει πολυ δρομο ακομη το παιχνιδι, αν το μουνετο προχωρησει και αποδειχτεί Βαλαβανη νο2 θα την σκουπιδιασουμε παρεα και ας δειχνει και μουνοτρυπδι φορα παρτιδα. :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το μωρακιΗ Σπυροπουλου θελει κανα δίμηνο ακομα και αν... αν μείνει θα γυρισει αστέρι.
το μωρακι θα ειναι στα καλυτερα του απλα φοβαμαι οτι θα μας το φαει ο τουρκοςΗ Σπυροπουλου θελει κανα δίμηνο ακομα και αν... αν μείνει θα γυρισει αστέρι.
ντροπη σουΝομίζω πέφτεις έξω...δεν νομίζω ότι έχει ελπίδες :S
Η Δαλάκα είναι να ξυριστούμε να πάμε για γκόμενες![]()
![]()
![]()
ντροπη σας εσυ νασο εισαι γιατην αδικεις τυπε :S :S :S
τυπε ο νασος το κανονισε για να μην μπαινεις κοιτα να δεις που αργοτερα θα σου την πεσουν για να σε διωξουν...σκευωριααλήθεια τώρα? εσείς ήσασταν κανονικά εδώ?
αφού δεν άνοιγε το site μία ολόκληρη μέρα...
Σημερα δεν εχει Survivor βρεεεε!!!Εξοδου ολοι!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :Sο jumaru που είναι ο καυλάκος μου?
ανησυχώ!
ελπίζω να είναι καλά το ζουζούνι μου.
εσυ ξερεις μονο τον στεκα δεν σε παρεξηγωποιος ειναι ο τζουμαρου παλι :S
εσυ ξερεις μονο τον στεκα δεν σε παρεξηγω
μονο και μονο για αυτο θελει τρελο σκουπιδιασμα αυτη δεν σεβεται ουτε τους νεκρουςεχει τελειωσει ο ψιλοεμφυλιος στην Ουκρανια εδω και 5 χρονια και καθεται και λεει οτι πεφτουν βομβες και τις ακουει απο το τηλεφωνο![]()
μιλαμε για την πληρη απαξιωση απο τεντυπου ήσουν εσύ τόσο καιρό... σε θυμάμαι τελευταία φορά από τις εκλογές του μρ μαλάκα...
είχες πάει για αλλαγή φύλου?
πέτυχε?
καμία φώτο?
τινα πεις ρε τυπε
τίποτα προσωπικό...
απλά το nickname και η φώτο σας μου μοιάζει gay... αυτό μόνο