Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 444K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ναυαρχε & Τυποι Μου...  :grouphug:

ΔΗΛΩΝΩ Επισημα Σημερις Οτι Θα Μπω Αργα Στο Νημα Διοτι Τσικνοπεμπτη Γαρ...Ελαβα Ειδικη Αδεια (Σημαιας) Για Καποιες Απογευματινες/Βραδυνες Ωρες !!!  :grin: :grin: :grin:

Τα Λεμε Εκει Γυρω Στα Μεσανυχτα !!!  :rolleyes:

...Ευχαριστω Σας...Δια Την Κατανοηση...

:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Palucky Luke

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
1
Στο καλό.Δεν είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε τον τσακωμό σου με τον ποδολάγνο  :gay:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Στο καλό.Δεν είμαστε αναγκασμένοι να βλέπουμε τον τσακωμό σου με τον ποδολάγνο  :gay:

Παλουκι...Εδω Ειμαι Ακομα !!!  :S :S :S

Δεν Τσακωνομαι Με Τον Τεντυ Οπως Και Με Κανεναν Αλλον Εδω Μεσα !  ;)

Αμα Τον Θελεις Πολυ Τον Τεντυ Στειλε Του Ενα PM  :smiley6600: Και Μην Τα Βαζεις Μαζι Μου !!!   :S

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Ναυαρχε & Τυποι Μου...  :grouphug:

ΔΗΛΩΝΩ Επισημα Σημερις Οτι Θα Μπω Αργα Στο Νημα Διοτι Τσικνοπεμπτη Γαρ...Ελαβα Ειδικη Αδεια (Σημαιας) Για Καποιες Απογευματινες/Βραδυνες Ωρες !!!  :grin: :grin: :grin:

Τα Λεμε Εκει Γυρω Στα Μεσανυχτα !!!  :rolleyes:

...Ευχαριστω Σας...Δια Την Κατανοηση...

:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σημερα δεν εχει Survivor βρεεεε!!!Εξοδου ολοι!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εύχομαι κραχ στην αφρική την ουκρανία και την κύπρο  :vomit:

"Η Ξένια είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ουκρανή. Μεγάλωσε και έζησε πολλά χρόνια στην Μάλτα."
μεγάλωσε στη χώρα τον μαφιόζων και της απατεωνιάς

:vomit:

θα έπρεπε να βρίσκεται σε μπουρδέλο της λιοσίων και να καθαρίζει τις τουαλέτες και όχι σε συγκρότημα να κρατάει και μικρόφωνο

αργότερα είδαμε και δύο κοπέλες να αγκαλιάζουν το σίχαμα, γιατί δεν έχουν σκεφτεί ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κολλήσουν αφροδίσια από αυτό το σκουπίδι που βρέθηκε στη χώρα μας (όπως και τα σκουπίδια που έρχονται από την κύπρο)

Συνημμένα

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 19

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.180
Πόντοι
5.506
εύχομαι κραχ στην αφρική την ουκρανία και την κύπρο  :vomit:

"Η Ξένια είναι μισή Ελληνίδα και μισή Ουκρανή. Μεγάλωσε και έζησε πολλά χρόνια στην Μάλτα."
μεγάλωσε στη χώρα τον μαφιόζων και της απατεωνιάς

θα έπρεπε να βρίσκεται σε μπουρδέλο της λιοσίων και να καθαρίζει τις τουαλέτες και όχι σε συγκρότημα να κρατάει και μικρόφωνο

αργότερα είδαμε και δύο κοπέλες να αγκαλιάζουν το σίχαμα, γιατί δεν έχουν σκεφτεί ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να κολλήσουν αφροδίσια από αυτό το σκουπίδι που βρέθηκε στη χώρα μας (όπως και τα σκουπίδια που έρχονται από την κύπρο)

το νου σου...στα ορια εισαι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.180
Πόντοι
5.506
ωραια τα λες...βεβαια τα λεγομενα σου θα ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα, αν δεν ησουν μια πουσταρα του κερατα, που γλύφεις βρωμοποδαρα και τρως σκατα, που σε κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου, που εισαι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος σε βλεπει εξω σε φτυνει, που εισαι τρυπιος, που εισαι η χυσοκανατα των αλαβανων και των πακιων, ενας κωλομπαρας, που σε εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικε πουστη.... :hi:
αποθεωτικο σχολιο

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006

ωραια τα λες...βεβαια τα λεγομενα σου θα ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα, αν δεν ησουν μια πουσταρα του κερατα, που γλύφεις βρωμοποδαρα και τρως σκατα, που σε κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου, που εισαι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος σε βλεπει εξω σε φτυνει, που εισαι τρυπιος, που εισαι η χυσοκανατα των αλβανων και των πακιων, ενας κωλομπαρας, που σε εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικε πουστη.... :hi:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606
Οσο Για Το Μουνετο Που Λες...Θυμησου Ειναι Μονο 2 Εβδομαδες Εκει Και Ακομα Κρυβει Καλα Το Καριολακι Τον Χαρακτηρα Του...
Μια - Δυο Φορες Εχει Ξεφυγει Αλλα Το Μαζεψε Γρηγορα !!! Ειδομεν Στη Συνεχεια Αν Εχω Δικιο Εγω Η Εσυ... :(

Tυπε εχει πολυ δρομο ακομη το παιχνιδι, αν το μουνετο προχωρησει και αποδειχτεί Βαλαβανη νο2 θα την σκουπιδιασουμε παρεα και ας δειχνει και μουνοτρυπδι φορα παρτιδα.  :S :S :S

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
χατζίδου :inlove:

αφιερωμένο στους haters  :grin:

η βελτίωση της κουκλίτσας με τα χρόνια ακόμα και μέσα από βιντεοκλίπ

υγ στο δεύτερο βιντεοκλίπ μπορείτε να απολαύσετε και Ιωάννα Τούνη

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
ωραια τα λες...βεβαια τα λεγομενα σου θα ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα, αν δεν ησουν μια πουσταρα του κερατα, που γλύφεις βρωμοποδαρα και τρως σκατα, που σε κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου, που εισαι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος σε βλεπει εξω σε φτυνει, που εισαι τρυπιος, που εισαι η χυσοκανατα των αλβανων και των πακιων, ενας κωλομπαρας, που σε εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικε πουστη.... :hi:

20 χρονια εμπειριας σε ριαλιτυ συμπυκνωμενα σε μια και μονο παραγραφο, θα σεβεστε ρε νιαμου :respect: :kneel: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

:2funny:

από εδώ
κι εγώ σε έχω στο μυαλό μου
σαν ένα υπέρβαρο (>120kg) καθισμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο, μόνο του σε ένα μικρό διαμέρισμα στην πλατεία αττικής, κατασκευής του 1970, που ο μόνος που επισκέπτεται το σπίτι σου είναι εθελοντές από κοινωνική υπηρεσία για να σου φέρουν τα ψώνια από το σουπερμάρκετ και να δουν αν ζεις ακόμα και η μόνη διέξοδος σου/διασκέδασή σου είναι το ίντερνετ και το bou...

επομένως καταλαβαίνεις πόσο κοντά έπεσες σε αυτά που λες για μένα :cheesy:

(υγ. εγώ έχω ανεβάσει και φώτος μου και σχεδόν όλα μου τα στοιχεία + το ότι έχω βρεθεί με 2-3 μέλη/επισκέπτες του bou, άσχετα που ντρέπονται να γράψουν, περιμένουμε και δική σας φώτο...)

υγ2

ωραια τα λες ***  :hi: ***...βεβαια τα λεγομενα σου θα ειχαν μεγαλυτερη βαρυτητα, αν δεν ησουν μια πουσταρα του κερατα ***  :hi: ***, που γλύφεις βρωμοποδαρα *** :grin: :humpleg: *** και τρως σκατα ***  :vomit: ***, που σε κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου *** πολύ θα το ήθελα (εκτός από κύπριους) ***, που εισαι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια *** 65kg  :hi: ***, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος σε βλεπει εξω σε φτυνει *** πολύ θα το ήθελα ***, που εισαι τρυπιος *** βασικά έχουμε τις ίδιες τρύπες, εκτός και αν εσύ έχεις και κάποια ακόμα στον εγκέφαλο από κάποια βίδα που λείπει  :S ***, που εισαι η χυσοκανατα των αλβανων *** το όνειρό μου :inlove: *** και των πακιων ***  :vomit: ***, ενας κωλομπαρας ***  :rolleyes: ***, που σε εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικε πουστη.... :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006
:2funny:

από εδώ
κι εγώ σε έχω στο μυαλό μου
σαν ένα υπέρβαρο (>120kg) καθισμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο, μόνο του σε ένα μικρό διαμέρισμα στην πλατεία αττικής, κατασκευής του 1970, που ο μόνος που επισκέπτεται το σπίτι σου είναι εθελοντές από κοινωνική υπηρεσία για να σου φέρουν τα ψώνια από το σουπερμάρκετ και να δουν αν ζεις ακόμα και η μόνη διέξοδος σου/διασκέδασή σου είναι το ίντερνετ και το bou...

τουλάχιστον εγω δεν είμαι μια  πουσταρα του κερατα, που γλύφει βρωμοποδαρα και τρωει σκατα, που τον κατουρανε ολες οι φυλες του κοσμου, που ειναι ένα σιχαμα, ένα βαρος στην κοινωνια, ενας βρωμοντιντης, ένα σιχαμενο σκουπιδι, που οποιος τον βλεπει εξω τον φτυνει, που ειναι τρυπιος, που ειναι η χυσοκανατα των αλβανων και των πακιων, ενας κωλομπαρας, που τον εχει αποκληρωσει η κοινωνια, βρωμοπουστρα, πουτανα, γαμημενη πορνη, συφιλιασμενη κουραδα, αηδιαστικος πουστης....

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.744
Πόντοι
2.606

tenor.gif

:hi:  :respect: :hi:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.131
Πόντοι
5.006
παρε τα αφροδισια σου μαζι με την τρυπια κωλαρα σου και ξεκουμπισου από δω μεσα...εμεις αυριο μεθαύριο θα κανουμε οικογενειες....θα μεγαλώσουμε παιδια...... δεν γινεται να μας κολλησεις τιποτα βρωμοκωλομπαρα... :S

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ποδολάγνε είσαι κουίρ; Πιστεύεις ότι το φύλο είναι κοινωνική κατασκευή; 

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
ρε νιαμου τι εχει γινει απο προχθες που επεσε το σαιτ ξεκιναω ανασκοπηση χαμος παμε....
[move]:coffee:[/move]

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)