ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ρε δεν τον κοβω να τον πεταξω στα σκυλια καλυτερα...ΝαυααρχουκοοΟοοο Πες Αλευρι...Ο Τεντυ Σε Γυρευει !!!
Ρε δεν τον κοβω να τον πεταξω στα σκυλια καλυτερα...ΝαυααρχουκοοΟοοο Πες Αλευρι...Ο Τεντυ Σε Γυρευει !!!
σαν να λεμε δηλαδηrip ΑΘΑΝΑΤΟΙ :'(
Περίπου 80 με 100 Γερμανοί χάνουν τη ζωή τους ετησίως εξαιτίας...επικίνδυνου αυνανισμού, σύμφωνα με ιατροδικαστή του Βραδενβούργου.
αααα.... κι επειδη ξεχασα......Εχω μεινει λιγο πισω οποτε ....ΟΡΚΑ....ΔΑΛΑΚΑ....ΜΕΛΙΝΑ.....αφιερωμενο....
Λοιπον παιδες επειδη κανατε το thread οι πιπες του πουσταρα εγω τη κανω...καθησαμε και φτιαξαμε ενα thread κοντα 800 σελιδες με πλακες,δημοσκοπησεις που μαζευε κοσμο και επιτρεπετε σε μια κακιασμενη και ακοινωνητη λουγκρα για να μην πω ενθαρυνετε να μπαινει εδω μεσα και να γραφει τις ανωμαλιες της και τα αρρωστα απωθημενα.
Αφου λοιπον δεν σεβεστε καθιστε μονοι σας με τη λουγκρα...
Κουλαρε τυπε....θ αφησεις δηλαδη τον πουστη να νικησει?Λοιπον παιδες επειδη κανατε το thread οι πιπες του πουσταρα εγω τη κανω...καθησαμε και φτιαξαμε ενα thread κοντα 800 σελιδες με πλακες,δημοσκοπησεις που μαζευε κοσμο και επιτρεπετε σε μια κακιασμενη και ακοινωνητη λουγκρα για να μην πω ενθαρυνετε να μπαινει εδω μεσα και να γραφει τις ανωμαλιες της και τα αρρωστα απωθημενα.
Αφου λοιπον δεν σεβεστε καθιστε μονοι σας με τη λουγκρα...
τον μαμησω αμα φυγει..2 μερες μιουταριστηκε και καναμε αμαν και πως να γυρισει..αμα την κανει ξεκιναμε κινητοποιησειςΤο δα τυπε , εγω ειχα παρει γκασμα και μυστρι να βοηθησω να φταχτει το σαοι!!!!
Ο αλλος θελει να την κανει . γνωμη σου
rip ΑΘΑΝΑΤΟΙ :'(
Περίπου 80 με 100 Γερμανοί χάνουν τη ζωή τους ετησίως εξαιτίας...επικίνδυνου αυνανισμού, σύμφωνα με ιατροδικαστή του Βραδενβούργου.
Ρε δεν τον κοβω να τον πεταξω στα σκυλια καλυτερα...
ξεκάθαρα σεξιστικο ρατσιστικο ομοφοβικο σχολιο
FYI...Ο Jumaru Ειναι Λατρης Των Φαλαινων Και Ειδικοτερα Της Ορκας...Και Επισης Ειναι Η Φαντασιωση Του Τεντυ !!!
Τεντυ...
Άφες Αυτοίς, Ου Γάρ Οίδασι Τί Ποιούσι !!! :S :S :S
Tυπε ενας τον επαιζε νορμαλ και safe αλλα παλι πεθανε. :S :S :S
Ρε....Μη μου μιλας εμενα,μη μου απευθυνεις ΚΑΝ το λογο...κι εγώ σαν σκυλί
αν ρωτάτε δηλαδή...