Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 439K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66

Συνημμένα

• B8JBVOsIEAEmbzI.jpg
    B8JBVOsIEAEmbzI.jpg
    43,6 KB · Εμφανίσεις: 18

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Εχω μεινει λιγο πισω οποτε ....ΟΡΚΑ....ΔΑΛΑΚΑ....ΜΕΛΙΝΑ.....αφιερωμενο.... :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Επισκέπτης
Λοιπον παιδες επειδη κανατε το thread οι πιπες του πουσταρα εγω τη κανω...καθησαμε και φτιαξαμε ενα thread κοντα 800 σελιδες με πλακες,δημοσκοπησεις που μαζευε κοσμο και επιτρεπετε σε μια κακιασμενη και ακοινωνητη λουγκρα για να μην πω ενθαρυνετε να μπαινει εδω μεσα και να γραφει τις ανωμαλιες της και τα αρρωστα απωθημενα.

Αφου λοιπον δεν σεβεστε καθιστε μονοι σας με τη λουγκρα...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.318
Πόντοι
5.006
Λοιπον παιδες επειδη κανατε το thread οι πιπες του πουσταρα εγω τη κανω...καθησαμε και φτιαξαμε ενα thread κοντα 800 σελιδες με πλακες,δημοσκοπησεις που μαζευε κοσμο και επιτρεπετε σε μια κακιασμενη και ακοινωνητη λουγκρα για να μην πω ενθαρυνετε να μπαινει εδω μεσα και να γραφει τις ανωμαλιες της και τα αρρωστα απωθημενα.

ξεκάθαρα σεξιστικο ρατσιστικο ομοφοβικο σχολιο

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

Κουλαρε τυπε....θ αφησεις δηλαδη τον πουστη να νικησει?

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Που χαθηκες ρε νιμου? :walkingpenis:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
εγω ρε νιμου..εσυ χαθηκες..εγω παντως σε ενδειξη συμπαραστασης εριξα ενα καλο για δαλακομαλακω  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Το δα τυπε , εγω ειχα παρει γκασμα και μυστρι να βοηθησω να φταχτει το σαοι!!!!
Ο αλλος θελει να την κανει :walkingpenis:. γνωμη σου :helpplea:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Το δα τυπε , εγω ειχα παρει γκασμα και μυστρι να βοηθησω να φταχτει το σαοι!!!!
Ο αλλος θελει να την κανει :walkingpenis:. γνωμη σου :helpplea:
τον μαμησω αμα φυγει..2 μερες μιουταριστηκε και καναμε αμαν και πως να γυρισει..αμα την κανει ξεκιναμε κινητοποιησεις

Συνημμένα

• protests-state-emergency-france-678x381.jpg
    protests-state-emergency-france-678x381.jpg
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 12
  • 800.jpg
    800.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 13

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
ναι τυπε συλλαλητηριο... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
rip ΑΘΑΝΑΤΟΙ  :'(

Περίπου 80 με 100 Γερμανοί χάνουν τη ζωή τους ετησίως εξαιτίας...επικίνδυνου αυνανισμού, σύμφωνα με ιατροδικαστή του Βραδενβούργου.

Tυπε ενας τον επαιζε νορμαλ και safe αλλα παλι πεθανε.  :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ξεκάθαρα σεξιστικο ρατσιστικο ομοφοβικο σχολιο

αυτός χρειάζεται επειγόντως φαρμακευτική αγωγή
κρίμα που δεν έχει κάποιον συγγενή κοντά να του το πει με τρόπο

αν και εγώ επιμένω ότι αυτή η συμπεριφορά όπως και του λιάγκα, το κόλλημα δηλαδή με τους γκέυ...
κρύβει κάτι βαθύτερο...
μόνο κρυφοπουστάρες που τους τρέχουν τα σάλια αλλά δεν μπορούν να τον ρουφήξουν κάνουν έτσι...

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
FYI...Ο Jumaru Ειναι Λατρης Των Φαλαινων Και Ειδικοτερα Της Ορκας...Και Επισης Ειναι Η Φαντασιωση Του Τεντυ !!!  :fuck2:

τι σημαίνει αυτό?

Τεντυ...
Άφες Αυτοίς, Ου Γάρ Οίδασι Τί Ποιούσι !!!  :S :S :S

τι σημαίνει αυτό πάλι?
αλβανός είστε?  :rolleyes:
μπορείτε να γράφετε μόνο στα ελληνικά?

κάντε τώρα και μία μετάφραση για εμένα...
και άλλη φορά γράφετε μόνο ελληνικά παρακαλώ  :hi:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Tυπε ενας τον επαιζε νορμαλ και safe αλλα παλι πεθανε.  :S :S :S

fc  :-

στα μισά του δρόμου είμαι
ευτυχώς που εγώ κάνω και καμία διακοπή για να γράφω εδώ μέσα...
πρέπει να δω ειδικό

εν τω μεταξύ
στο τέλος που γράφει
"Στο δωμάτιο του βρέθηκε μια μεγάλη ποσότητα πoρνογραφίας"
εγώ περίμενα να διαβάσω μεγάλη ποσότητα σπέρματος...  :S

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
κι εγώ σαν σκυλί  :knockinb:  :rolleyes:
αν ρωτάτε δηλαδή...
Ρε....Μη μου μιλας εμενα,μη μου απευθυνεις ΚΑΝ το λογο...
Ειμαι παλαιών αρχών και δε γουσταρω παρτιδες μαζί σου..Γκε-γκε?
Ουτε σχολιακια ,ουτε υπονοούμενα,ουτε emoticons..
Κατσε εδω αφου δεν μπορω να σε αποκλείσω,αλλα ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ για να μην "ασχοληθώ" εγω αλλιώς και σε στείλω για "μπανιο" χειμωνιάτικα...
Σεβομαι την "ιδιαιτερότητα" σου αλλα μην μας προκαλείς.......
Υπαρχουν αλλοι ιστότοποι για σενα αμα θελεις να κανεις "παιχνιδι"....
ΥΓ: Και δεν θελω απαντηση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom