dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
τους γαμησε το προγραμμα η ορκα...δουλευουν πυρετωδως για να ανοιξουν στιβο μαχης να τη χωρεσει
τους γαμησε το προγραμμα η ορκα...δουλευουν πυρετωδως για να ανοιξουν στιβο μαχης να τη χωρεσει
αξιοτιμε ζωοφιλε πουτσα σπυροπουλε..εχω ηδη επισημανει πριν απο εσας οτι το θρεντ το παρακολουθουν ΚΑΙ εξι(6) κτηνοβατες! :SΑξιομισητε Νηματοθετη, Λαομισητε Βιρλα,
Απο τότε που βάλατε την Κωνσταντίνα στην ψηφοφορία, έχουν ψηφίσει 14 άνθρωποι εκ των οποίων 6 πραγματικοί χυστες την ψήφισαν, ήτοι ποσοστό 42,9%, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την συμμετοχή της.
Είστε αξιομισητοι και λαομισητοι και αντιπρόσωποι και μισειτε την ομορφιά και το κάλλος διότι μάλλον τα στερειστε. Ο κυρίαρχος λαός μίλησε και θα σας στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας
Με τιμή
Puchas Spiropoulos
εισαι παντελως ασχετος με την ομορφια...αξιοτιμε ζωοφιλε πουτσα σπυροπουλε..εχω ηδη επισημανει πριν απο εσας οτι το θρεντ το παρακολουθουν ΚΑΙ εξι(6) κτηνοβατες! :S
εισαι μεσα στους εξι ???εισαι παντελως ασχετος με την ομορφια...
Τυπε μου φαινεται οτι κανεις οτιδηποτε για να πας κοντρα στον νηματοθετηοχι αλλα σστηριζω κωνσταντινο πουτσα σπυροπουλο...
για να στηριξεις πρεπει να εχεις ριξει πολυ μπετοτσιμεντοχαλικο...οπλισμενο γερα.. :Sοχι αλλα σστηριζω κωνσταντινο πουτσα σπυροπουλο...
τυπε κατι τετοιους πρεπει να τους καθαρισεις απο νωρις..Τυπε μου φαινεται οτι κανεις οτιδηποτε για να πας κοντρα στον νηματοθετη
Μεχρι του χρονου ελπιζω να χεις αλλαξει μυαλα.....
εσυ θα καλοπερασεις.....το νου σουΤυπε μου φαινεται οτι κανεις οτιδηποτε για να πας κοντρα στον νηματοθετη
Μεχρι του χρονου ελπιζω να χεις αλλαξει μυαλα.....
Θα σε χρειαστω Lego,ετοιμασε το πολυβολο σουτυπε κατι τετοιους πρεπει να τους καθαρισεις απο νωρις..
στηριζουμε 2019.....Θα σε χρειαστω Lego,ετοιμασε το πολυβολο σου
αποφασισε που και ποσα στηριζουμε γιατι δε προλαβαινω..στηριζουμε 2019.....
α ρε και ο οφις φοβερα θελει...στηριζουμε 2019.....
τα εχουμε λυσει απο περσυ ρε μαν....στηριζουμε την ποιοτικη τηλεορασηαποφασισε που και ποσα στηριζουμε γιατι δε προλαβαινω..
οχι...μου ειπες οτι στηριζεις και θηλαστικα τεραστιου μεγεθους!!!τα εχουμε λυσει απο περσυ ρε μαν....στηριζουμε την ποιοτικη τηλεοραση
για τον πουτσα ρε γαμοτο :S :S :Sοχι...μου ειπες οτι στηριζεις και θηλαστικα τεραστιου μεγεθους!!!
δλδ αν πιρφοριζε με πηχο θα στηριζες παλι??για τον πουτσα ρε γαμοτο :S :S :S
αλλωστε το κωσταντινακι θα μας χαρισει στιγμες χαρας αφθονες
Πες τα ρε γαμωτο μου!για τον πουτσα ρε γαμοτο :S :S :S
αλλωστε το κωσταντινακι θα μας χαρισει στιγμες χαρας αφθονες
ετσι ειμαι εγω...τα παντα για τον φιλο...δλδ αν πιρφοριζε με πηχο θα στηριζες παλι??