barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.281
- Πόντοι
- 5.506
Τυπε κανας Πιπαλεκος2 θα ειναι. :S :S :S
Τύπε ΠΙΠΑλέκος ένας και μοναδικός είναι, δεν υπάρχει δεύτερος.
Τυπε κανας Πιπαλεκος2 θα ειναι. :S :S :S
Μπαμπης-Χαζουλης τυπε....Γεια σου Μπαμπη :S :S :S
Καλησπερα Μαιρη...Αλιεξανδρος....
Εχεις δικιο τυπε αλλα ειμαι γκαβακας ακομα....Μπαμπης-Χαζουλης τυπε....
Καλησπερα Μαιρη....ειμαι ο Αλεξανδρος.
Εχεις δικιο τυπε αλλα ειμαι γκαβακας ακομα....
ελα τυπεΤυπε Μου Χρονια Πολλά !!!
Γιορτάζεις Δεν Γιορταζεις Δωρακι Θα Διαλέξεις !!!
Λοιπόν Θέλεις Το Κουτί...?
www.protothema.gr/life-style/Gossip/article/751378/h-sasa-stamati-analamvanei-ekpobi-to-savvatokuriako/]Πηγή[/url] (Διαβασε Το Μεχρι Τη Μέση...Θα Καταλάβεις)
Η Την Κουρτινα...?
www.sdna.gr/sites/default/files/styles/main_photo_default/public/article/2017/06/29/konstantina-spiropoulou-floral-swimsuit-beach-mykonos-kanoni-1.jpg]Πηγή[/url] www.sawfirst.com/wp-content/uploads/2017/10/Konstantina-Spyropoulou-12.jpg]Πηγή[/url]
αν δεν σου απαντησει τυπε να σου στειλω μια φωτο της :S :S :SΓεια σου Μπαμπη :S :S :S
τυπε η σάσα πιστευω αν πηγαινε μεσα θα ηταν τουλαχιστον ισαξια της Ευριδικής μαςελα τυπε
αυτο το πρεζακι ακομη να παει για αποτοξινωση :S :S :S
θα κανουν survivor στον ΟΚΑΝΑ τυπε :S :S :Sτυπε η σάσα πιστευω αν πηγαινε μεσα θα ηταν τουλαχιστον ισαξια της Ευριδικής μας
προχτες ημουν μονος στο νημα με τον τεντυ τυπε :S :S :SΕντάξει ρε Νάσο, μπαίνεις μεσημεριάτικο και μετά το βράδυ παραπονιέσαι που δεν έχεις πολλές σελίδες για ανασκόπηση. :S :S :S
ετσι ακουσα τυπε. Έχουν και τα ζακια δικαιώματα
ετσι ακουσα τυπε. Έχουν και τα ζακια δικαιώματαθα κανουν survivor στον ΟΚΑΝΑ τυπε :S :S :S
αν δεν σου απαντησει τυπε να σου στειλω μια φωτο της :S :S :S
προχτες ημουν μονος στο νημα με τον τεντυ τυπε :S :S :S
προχτες ημουν μονος στο νημα με τον τεντυ τυπε :S :S :S
λεω να του πουλησω χυμενες καποτες τυπε να βγαλω κανα χαρτζηλικι :- :S :S :SΤυπε πολυ κωλοτριβεσαι τωρα τελευταια με τον Τεντυ... :S :S :S
λεω να του πουλησω χυμενες καποτες τυπε να βγαλω κανα χαρτζηλικι :- :S :S :S
εγω τον πιστευω τυπε :S :S :SΤυπε σου εχω εμπνευση για Κυριακατικο να σου διαγραψουν.... :S :S :S
εγω τον πιστευω τυπε :S :S :S
Kάτσε ρε τύπε, θέλω και γω να τον πιστέψω αλλά είναι κακή η ανάλυση. :S :S :S :S