barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.218
- Πόντοι
- 5.506
Και εγω τυπε...εχει και φωτογραφιες. :S :S :S
Kάτσε ρε τύπε, θέλω και γω να τον πιστέψω αλλά είναι κακή η ανάλυση. :S :S :S :S
Και εγω τυπε...εχει και φωτογραφιες. :S :S :S
Αλλοιωθηκε απο το ταξιδι στο χρονο ρε κακεντρεχη....το λεει στο αρθρο. :S :S :S
αυξανονται επικινδυνα τυπε..πολυ γουσταρουν την ξινισμενη,ψωνισμενη ορκαθα γαμηθουν να βαρανε οι σειρηνες προειδοποιησης για τσουναμι καθε φορα που θα πεφτει η ορκα στο νερο..
6 κτηνοβατες παρακολουθουν το θρεντ μεχρι στιγμης..
ο τυπος προφανως ταξιδεψε σε αλλο ηλιακο συστημα ρε καχυποπτοι που αποικισε το ανθρωπινο ειδος μετα την συμμετοχη της ορκας στο παιχνιδι..δεν αντεξαν οι ανθρωποι :S :S :SΤυπε σου εχω εμπνευση για Κυριακατικο να σου διαγραψουν.... :S :S :S
Αξιοφθονε Celebc 42,9%αυξανονται επικινδυνα τυπε..πολυ γουσταρουν την ξινισμενη,ψωνισμενη ορκα
πες την αληθεια ρε,ποσους κλωνους εχεις?ή μηπως πληρωσες για να την ψηφισουν?Αξιοφθονε Celebc 42,9%![]()
Είστε μειοψηφία. Το εκτόπισμα της Κωνσταντίνας σας θα σας παρασυρει ολουςπες την αληθεια ρε,ποσους κλωνους εχεις?ή μηπως πληρωσες για να την ψηφισουν?![]()
αυτο φοβουνται ολοι το εκτοπισμα της.. :S :S :SΕίστε μειοψηφία. Το εκτόπισμα της Κωνσταντίνας σας θα σας παρασυρει ολους
Ηδη 3η η κωστααντινα και με χαντικαπ 2 εβδομαδων....πεντακαθαρη νικητρια![]()
![]()
![]()
τι εγινε τυποι?
ολοκληρωθηκε η μεταφορα της κωνσταντινας?
ειναι και ζορι
Yπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, πολλές δυσκολίες, απροσπέλαστα εδάφη αλλά όλα καλά με το Κωσταντινάκι![]()
![]()
μας.
τους γαμησε το προγραμμα η ορκα...δουλευουν πυρετωδως για να ανοιξουν στιβο μαχης να τη χωρεσει
σου φαγε το γκομενακι ο πιρελι και σε εχει φαειΕίσαι εγκάθετος της σάπιας άβυζης στραπατσαρισμένης dyke.
σου φαγε το γκομενακι ο πιρελι και σε εχει φαει![]()
![]()
![]()