troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.506
να τρως και λιγο κρεας μαν :S :S :Sψιλοπραγματα τυπε μου λαχαντολμαδες με φετα σκληρη και ενα σαγανακι για σπρωξιμο
να τρως και λιγο κρεας μαν :S :S :Sψιλοπραγματα τυπε μου λαχαντολμαδες με φετα σκληρη και ενα σαγανακι για σπρωξιμο
τυπε κανα γλυκακι για ξελαδωμα?ψιλοπραγματα τυπε μου λαχαντολμαδες με φετα σκληρη και ενα σαγανακι για σπρωξιμο
η ελλεηνιδα τυπε?Λες να τον φιμωσαν πάλι?
εχει ενα προφιτερολ για πιο μετα τυπε μου κατι θα γινειτυπε κανα γλυκακι για ξελαδωμα?
θα παμε τεταρτη ρε συ η παπαρια μεντολες? :S :S :Sνα τρως και λιγο κρεας μαν :S :S :S
εισητηρια? εγω την καρτα την παρεδωσα το 2013 μαν για προσωπικους λογους? :S :S :Sθα παμε τεταρτη ρε συ η παπαρια μεντολες? :S :S :S
Τον εχει βάλει στο βρακί της στάνταρη ελλεηνιδα τυπε?
αραγε του εχει βαλει τσιπακι η τον εχει αφησει κοπροσκυλο? :S :S :S
εγω απο το 2004 περσυ το παρεδωσα, αλλα με εισιτηρια κανονικα θα παμεεισητηρια? εγω την καρτα την παρεδωσα το 2013 μαν για προσωπικους λογους? :S :S :S
εχει ενα προφιτερολ για πιο μετα τυπε μου κατι θα γινει
καλα τα λες τυπε..:S :S :S:S :S :S
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTYvMDYvMDEvc3Bpcm9wb3Vsb3UuanBn&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]
[/quote] :wanker: :wanker: :wanker:
Λένε ότι με την Σπυροπούλου μαζί της θα μπει κ η Μαριάντα Πιερίδη :S :S :S
τυπε δωσε κανα χοτ τζουσι κουτσομπολιο για τον μπογο που μπηκε τελικα στο παιχνιδι...να της κανει την βασταζω?
τυπε δωσε κανα χοτ τζουσι κουτσομπολιο για τον μπογο που μπηκε τελικα στο παιχνιδι...
το μονο που γνωριζω ειναι υστερικια,κακοτροπη και γκρινιαρα...δε νομιζω να της προσθεσει κατι στο προφιλ της το παιχνιδι αλλα κανα μηνα θα κατσει σιγουρα μεχρι να αναδειχτουν οι υπόλοιποι χαρακτηρες γιατι ο δικος της απο Δευτερα που θα μπει θα γινει γνωστος
τυπε δωσε κανα χοτ τζουσι κουτσομπολιο για τον μπογο που μπηκε τελικα στο παιχνιδι...