Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 15.181
- Πόντοι
- 3.656
αναφοραοφ τοπικ σχολιο
αναφοραοφ τοπικ σχολιο
οφ τοπικ σχολιοδιθυραμβικο σχολιο
εγω πιστευω οτι αν ηταν σελεμπριτι θα την γλιτωνεναι ρε τυπε αλλα λειπει η επιλογη...."ολά τα παραπανω" :S :S :S
εγω αυτο θα ψηφιζα
αναφορα
[size=15pt]στο παρων φορουμ ΠΟΤΕ δεν γινονται οφ τοπικ αναρτησεις και δεν πεφτει ουτε μια βρισια....[/size]
λευτερια στονμικρο λουστρακο χελσκληρό καριόλη κ μπαχαλάκια του σαϊτ hel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αναφορα
ρε νιαμου :S :S :Sban :S :S :S
τωρα που δεν εχει προσβαση φαντασου ποσο γουτσου θα ναι με την ελλεηνιδα!!!!ρε λες ο νιτρο να ναι ο σφαιροπουλος??ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΟΝΤΣ!!!!!
αφηστε τον μια ωριτσα σημερα μετα το μπασκετ να ασελγησουμε στο πτωμα του
τυπε ηδη κουλουριασμενος στην φλοκατη μπρος τα ποδια της ειναι και βλεπουνε μανταλενα...τωρα που δεν εχει προσβαση φαντασου ποσο γουτσου θα ναι με την ελλεηνιδα!!!!ρε λες ο νιτρο να ναι ο σφαιροπουλος??![]()
![]()
Λες ε? Βλεπουνε Μανταλένα ε? Πόσο αγαπουλης είναι τελοςπαντων? Εγώ πιστεύω της ξυριζςι και τα πόδια.τυπε ηδη κουλουριασμενος στην φλοκατη μπρος τα ποδια της ειναι και βλεπουνε μανταλενα...
αυτη που και που του πεταει ενα (1) ποπ κορν :S :S :S
μου εβαλες ιδεες![]()
![]()
αμα ειναι σαν τη σπυροπουλου τυπε,της τα ξυριζει απο προχθες που τον μπαναρανε.. :SΛες ε? Βλεπουνε Μανταλένα ε? Πόσο αγαπουλης είναι τελοςπαντων? Εγώ πιστεύω της ξυριζςι και τα πόδια.
φυσικα θα παρακαλουσα να μην ξεφευγουμε απο το κυριως θεμα και με την απαραιτητη σοβαροτητα να σχολιαζουμε τι ειπε η εγκριτη κα Κατερινα Καινουργιου στο σημερινο μαγκαζινο της "φτιαξε καφε να στα πω" σχετικα με το παιχνιδι
Έτσι πρέπει να είναιαμα ειναι σαν τη σπυροπουλου τυπε,της τα ξυριζει απο προχθες που τον μπαναρανε.. :S
απαξιωτικο σχολιοαμα ειναι σαν τη σπυροπουλου τυπε,της τα ξυριζει απο προχθες που τον μπαναρανε.. :S
τοτε θα ξυριζει κανα 5ημερο ακομα φιλε :SΈτσι πρέπει να είναι
απαξιωτικο σχολιο
Τον ζηλεύω η αλήθεια είναιτοτε θα ξυριζει κανα 5ημερο ακομα φιλε :S