Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 445K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
ο νιτρο κυριοι ειναι ενα εξυπνο ατομο που τυχαινει να γνωριζω προσωπικα εγω και οχι μονο εδω μεσα..
εχει δειξει ποιος ειναι σε κρισιμες καταστασεις και οχι σε παπαριες τυπου σουρβαιβορ..
η γνωμη του εδω μεσα λοιπον μετραει,ακομα και αν σε καποιους αυτο δεν αρεσει..
λιγο μαζεμενα λοιπον τα κωλοδαχτυλα σε νικς που εχουν γραψει ιστορια σ αυτο το σαη..
:coffee:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
ο νιτρο κυριοι ειναι ενα εξυπνο ατομο που τυχαινει να γνωριζω προσωπικα εγω και οχι μονο εδω μεσα..
εχει δειξει ποιος ειναι σε κρισιμες καταστασεις και οχι σε παπαριες τυπου σουρβαιβορ..
λιγο μαζεμενα λοιπον τα κωλοδαχτυλα σε νικς που εχουν γραψει ιστορια σ αυτο το σαη..

όταν ο νιτρο μας μαθαινε τα τεκταινομενα με τις βιζιτομοντελες στην μυκονο, τα γατακια εδώ μεσα καναν φούσκες με την μυξα τους..
:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Για πες μας ρε τύπε πού λέει ότι απαγορεύεται η off topic αναρτηση? Πού λέει ότι αυτες (πρέπει να) διαγράφονται? Πού λέει ότι για να συμμετάσχεις πρέπει να γράφεις κριτικές?

Ποιος νομίζεις ότι είσαι, ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών του φόρουμ?  :2funny:

Είσαι ανεπιθυμητος στο θρεντ. Όσο γρηγορότερα το καταλάβεις τόσο το καλύτερο.
Νιτρο παντως ετσι γιατι εμμεσως αναφερθηκες και σε εμενα...
Στο 2017 ξεκινησε ενα νημα με ισως την περισσοτερη πλακα και χαβαλε εβερ στο μπου....
3000 νημα οι 2000 ηταν εμετοι στην βαλαβανη,500 σε χαβαλε στον παναρα και αντε βια 500 σε πραγματικες ον τοπικ αναρτησεις....
πριν 3,4 μηνες ο χελ ανοιξε ενα νημα που αισος εφτασε της 250 σελιδες.Αν μιλαγαμε μονο σοβαρα εδω θα ηταν στης 2,5.....
Μπηκες ανετος,γαματος να μας την πεις που χαλαμε το πιο σοβαρο παιχνιδι στην παγκοσμια τηλεοραση....μας εβρισες ολους.Ο  χελ πραγματι εβρισε αλλα οπως συμβαινει κατα κορο στο σαι....
Πατατε πολυ ευκολα κουμπια και αναλογα της εππιροες (να μην πω αλλη λεξη) μιουταρετε μπανιαρετε σε επιδειξη δυναμης....
Προσεχτε απλα μην μας διωξετε ολους...

troubakhs δεν σε ανεφερα πουθενα αλλα μιας και τοπιασες το θεμα και ετσι για να συμμετεχω και εγω στο χαβαλε σας, μου εξηγεις το πως εμπνεύστηκες το nick σου?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
ασχετα...ο τυπος ηταν φαουλ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.256
Πόντοι
5.006
και σιγα την απωλεια ο χελ εδώ που τα λεμε....θα μεινει 2-3 μερες μιουτ και κατι εγινε ναουμε.. :S
θα δει σημερα το μπάσκετ να ξεροχυσει και την δευτερα θα παει στο ναο να δει το ματς με την λαμια (στην κερκιδα μαζι με τους λαμιωτες φυσικα, γιατι δεν γουσταρει τον προεδρα το μουνοσκυλο) και από τριτη θα είναι παλι μαζι μας...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
troubakhs δεν σε ανεφερα πουθενα αλλα μιας και τοπιασες το θεμα και ετσι για να συμμετεχω και εγω στο χαβαλε σας, μου εξηγεις το πως εμπνεύστηκες το nick σου?
εμμεσα ειπα μαν....
μαλακια εμπνευση αλλα κατανοητη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.623
Πόντοι
5.506
και σιγα την απωλεια ο χελ εδώ που τα λεμε....θα μεινει 2-3 μερες μιουτ και κατι εγινε ναουμε.. :S
θα δει σημερα το μπάσκετ να ξεροχυσει και την δευτερα θα παει στο ναο να δει το ματς με την λαμια (στην κερκιδα μαζι με τους λαμιωτες φυσικα, γιατι δεν γουσταρει τον προεδρα το μουνοσκυλο) και από τριτη θα είναι παλι μαζι μας...
να ξερεις δεν σε εδωσα εγω...το μουνι ο μπιρλας σπερνει διχονοιες

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
[move][size=22pt]Λευτεριά στον σκληρό καριόλη [size=25pt]Hellraiser76[/size][/size]  :S :S :S[/move]

[move]  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: [/move]

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127

που σαι ρε Tom καλη χρονια! ασε τα παιδια να λενε και να κανουν σαματα δεν πειραζει αρκει να μην τραμπουκιζουν ... απλα μου εκανε εντυπωση μπηκα και εψαχνα πληροφορηση για το survivor επειδη στο αντιστοιχο νημα του 2017 μοιραζομασταν καποιες πληροφοριες...
Τα παιδια (που κανουν χαβαλε ) οταν τους ειπα να κοψουν λιγο την παπαρολογια παρεξηγηθηκαν γιατι προφανως τον χαβαλε τον δεχονται μονο απο τον κυκλο τους!
Αν καποιος αρχισει δικο του χαβαλε δεν τους αρεσει γιατι λεει το νημα ειναι δικο τους και σε αυτο οριζουν τους κανονες μονοι τους...

Σε ευχαριστω για την θεση που παιρνεις αλλοι απλα θα προσπερναγαν, αλλα πραγματικα δεν εχω προβλημα με τα παιδια εδω ισα ισα ... απλα οταν μου λεει καποιος σαλτα γαμησου στα καλα καθουμενα επειδη μπηκα στο νημα του παιρνω και εγω αναποδες...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom