troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.628
- Πόντοι
- 5.506
αληθευει οτι θα αναλαβει βαλαβανη με τον νασσο το μεσημεριανο?Έχουν ξεφύγει τελείως από το θέμα... είναι off topic... όλοι τους ban... :S :S :S
αληθευει οτι θα αναλαβει βαλαβανη με τον νασσο το μεσημεριανο?Έχουν ξεφύγει τελείως από το θέμα... είναι off topic... όλοι τους ban... :S :S :S
αληθευει οτι θα αναλαβει βαλαβανη με τον νασσο το μεσημεριανο?
τον κοντομηνα τον ζηλευες τυπε?Τον ζηλεύω η αλήθεια είναι![]()
Τύπε μου έρχεται να τον φτύσω εάν τον δω μπροστά μου σε κανένα γκαλά :Sτον κοντομηνα τον ζηλευες τυπε?
νασσο ειπα τυπε...τσακωθηκες με νασσο?Όποτε βλέπω δημοσίευση δικιά τους την προσπερνάω :S :S :S
αυτα ειναι ρε πουτσα.....Τύπε μου έρχεται να τον φτύσω εάν τον δω μπροστά μου σε κανένα γκαλά :S
νασσο ειπα τυπε...τσακωθηκες με νασσο?![]()
![]()
[size=22pt]Λευτεριά στον σκληρό καριόλη [size=25pt]Hellraiser76[/size][/size] :S :S :S
Πανέμορφη
Και στην προβατοκαμηλα του εννοειται..την ταιζει αραγε τωρα? (μηπως ο τυπος χελ δηλωσε υποψηφιοτητα για σορβαιβορ 2 και την εκανε για να μην τον απαξιωσουμε :S )[size=22pt]Λευτεριά στον σκληρό καριόλη [size=25pt]Hellraiser76[/size][/size] :S :S :S
Τύπε δεν θα προλάβαιναν καν να της τον ακουμπήσουν. Θα σπαρταρουσαν σαν σπουργίτια αμα τη εμφανίσει της.Για πάρτη σου Puchas κ για όλους όσους την βρίζουν γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έβαζαν το πουλάκι τους αν τους κάθονταν:S :S :S
Τύπε δεν θα προλάβαιναν καν να της τον ακουμπήσουν. Θα σπαρταρουσαν σαν σπουργίτια αμα τη εμφανίσει της.
εγω το δηλωνω οτι δεν μπορω ανατομικα...Για πάρτη σου Puchas κ για όλους όσους την βρίζουν γιατί είμαι σίγουρος ότι θα έβαζαν το πουλάκι τους αν τους κάθονταν:S :S :S