Νέα

Survivor Ελλάδα 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 446K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος ηταν ο μεγαλυτερος μπαχαλακιας για το ετος 2018

• Ιακωβος

Ψήφοι: 2 11,1%
  • Νασος Αθανασιαδης

Ψήφοι: 4 22,2%
  • Αντζελο

Ψήφοι: 0 0,0%
  • CelebC

• Raopau

Ψήφοι: 3 16,7%
  • Dopas

• Hellraiser76

Ψήφοι: 5 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    18

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Ο τυπος  μιουταριστηκε επειδη με  εβρισε στα καλα καθούμενα καλα εκανε το site και το εκανε αφου αυτο περιγραφεται στους κανονες συμμετοχης...Επισης επειδη συνεχιζε να με βριζει σε pm μετα το κιτρινισμα τοχω παρει προσωπικα ...

Ο τύπος δεν σε έβρισε δίχως λόγο, δεν λέω όμως πως ήταν κ σωστό...  Αν διαβάσεις το μήνυμά σου θα δεις πως ήταν προκλητικό προς όλα τα μέλη του νήματος... 
Σωστό θα ήταν να πάρεις κ εσύ μια ποινή... Ίσως όμως δεν πατήθηκε το κουμπάκι τις αναφοράς.. Η....????

[size=17pt]Επειδη η σελιδα βριθει ακατασχετης παπαρολογιας που καμια σχεση εχει με το αγαπημενο reality θα σας δωσω μερικά tips μπας και σας βαλω ξανα on track ...[/size]

Λοιπον τις 3 τελευταιες ημερες οσοι παρακολουθείτε τα παρελειπομενα του παιχνιδιου ισως εχετε παρατηρησει καποιες ακυρωσεις απο σιγουρακια ,βλεπε Ελευθερια Ελευθεριου, Πουμπουρας σημερα κλπ...

Θα σας δωσω καποιες πληροφοριες σχετικές με αυτη την εβδομαδα. Την Δευτερα που μας περασε οι παικτες περασαν το τελευταιο τεστ και αν και αυτο κυλουσε ομαλα τοτε σφραγιζαν διαβατηρια...το τεστ αυτο ηταν οι ιατρικες εξετασεις και οι εξετασεις αιματος. Τα τεστ εγιναν στο Ιατρικο του Αμαρουσιου.  

Για αυτους που κοπηκαν αρχισαν να βγαινουν ανακοινωσεις του τυπου ξαφνικες επαγγελματικες υποχρεωσεις οπως στην περιπτωση του Πουμπουρα. Για την Ελευθεριου ειπαν πως μεν δεν παει τωρα αλλα ισως στο μελλον αν χρειαστει θα μπει στο παιχνιδι...

Και τωρα η αποκαλυψη που ΜΟΝΟ εδω θα διαβασετε γιατι εδω ΞΕΡΟΥΜΕ δεν υποθετουμε...
ΛΟΙΠΟΝ καποια δειγματα στις αιματολογικες δεν ηταν και τοσο "καθαρα" και πρεπει απο την μια να προφυλαχθουν καποιοι παικτες για να μην εκτεθουν on camera και απο την άλλη να παρουν λιγο χρόνο να ¨καθαρισουν" και μετα πρωτα ο θεος να μπουν αν χρειαστει...

[size=17pt]τωρα μπορειτε να συνεχισετε να μαλακιζεστε ελευθερα ...[/size]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.240
Πόντοι
5.506
επαναφερω την κουβεντα στο θεμα...αν δεν θελετε να γραφετε για το θεμα παικτες μπορειτε να του αλλαξετε όνομα!
Ο τυπος  μιουταριστηκε επειδη με  εβρισε στα καλα καθούμενα καλα εκανε το site και το εκανε αφου αυτο περιγραφεται στους κανονες συμμετοχης...Επισης επειδη συνεχιζε να με βριζει σε pm μετα το κιτρινισμα τοχω παρει προσωπικα ...

anyway ακουστε κατι που θα το μαθετε μαλλον σημερα αργοτερα το απογευμα ...
1.Ο Δημητρης Βλαχος ακυρώθηκε (μετα τα ιατρικα ξαναλεω) και στην θεση του μπαινει ο Κανοε καγιακ Γιαννιωτης
2. Η ακυρωση του Βλαχου περέσυρε την μοντελο τον κομματια τον Θεοδωρίδη που επισης ακυρώθηκε και στην θεση του θα μπει ο Αλεξανδρος Παρθενης!

Αυτα μου μετέφερε ενα πουλακι το πρωι

Kαι σένα επίσης αν δε σου αρέσει το ύφος του νήματος μπορείς να κάνεις ένα δικό σου και όχι να μπαίνεις εδώ μέσα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και να προσβάλεις.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.183
Πόντοι
3.656
επαναφερω την κουβεντα στο θεμα...αν δεν θελετε να γραφετε για το θεμα παικτες μπορειτε να του αλλαξετε όνομα!
Ο τυπος  μιουταριστηκε επειδη με  εβρισε στα καλα καθούμενα καλα εκανε το site και το εκανε αφου αυτο περιγραφεται στους κανονες συμμετοχης...Επισης επειδη συνεχιζε να με βριζει σε pm μετα το κιτρινισμα τοχω παρει προσωπικα ...

anyway ακουστε κατι που θα το μαθετε μαλλον σημερα αργοτερα το απογευμα ...
1.Ο Δημητρης Βλαχος ακυρώθηκε (μετα τα ιατρικα ξαναλεω) και στην θεση του μπαινει ο Κανοε καγιακ Γιαννιωτης
2. Η ακυρωση του Βλαχου περέσυρε την μοντελο τον κομματια τον Θεοδωρίδη που επισης ακυρώθηκε και στην θεση του θα μπει ο Αλεξανδρος Παρθενης!

Αυτα μου μετέφερε ενα πουλακι το πρωι
μαλλον σε λαθος σαη ειμαστε ολοι οι υπολοιποι!!!!εχει πολυ δικιο ο μπαροκ οταν σου ειπε οτι εσυ ησουν προκλητικος αρχικα στην αναρτηση που αποφασισες να κανεις μετα απο 240 σελιδες στο νημα..οπως και το αν δε σου αρεσει το συγκεκριμενο νημα κανε ενα δικο σου με αλλο ονομα και γραφε εκει μεσα ποιος παπαρας θα μπει και ποιος ειναι κοκακιας και δεν μπαινει...ολα τα συμμετεχοντα μελη σε αυτο το νημα σου ειπαν την αποψη τους που σε γενικες γραμμες ειναι "στα αρχιδια μας"...το τι ειπωθηκε μεταξυ εσενα και του χελ σε π.μ. ειναι μεταξυ εσενα και του χελ και μαλλον για αυτο λεγονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μυνηματα..δε νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν αλλο.
αν απλα λοιπον εγραφες πληροφοριες στην πρωτη σου αναρτηση και δεν προκαλουσες με αυτα που εγραφες δε θα σε εβριζε κανεις!!!αλλα και να σε εβριζε(που φανταζομαι δεν σου εχει ξανασυμβει) ειναι λαθος η αντιδραση σου!στο δικο μου το χωριο δε θες να ξερεις πως το λενε αυτο...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
μαλλον σε λαθος σαη ειμαστε ολοι οι υπολοιποι!!!!εχει πολυ δικιο ο μπαροκ οταν σου ειπε οτι εσυ ησουν προκλητικος αρχικα στην αναρτηση που αποφασισες να κανεις μετα απο 240 σελιδες στο νημα..οπως και το αν δε σου αρεσει το συγκεκριμενο νημα κανε ενα δικο σου με αλλο ονομα και γραφε εκει μεσα ποιος παπαρας θα μπει και ποιος ειναι κοκακιας και δεν μπαινει...ολα τα συμμετεχοντα μελη σε αυτο το νημα σου ειπαν την αποψη τους που σε γενικες γραμμες ειναι "στα αρχιδια μας"...το τι ειπωθηκε μεταξυ εσενα και του χελ σε π.μ. ειναι μεταξυ εσενα και του χελ και μαλλον για αυτο λεγονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μυνηματα..δε νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν αλλο.
αν απλα λοιπον εγραφες πληροφοριες στην πρωτη σου αναρτηση και δεν προκαλουσες με αυτα που εγραφες δε θα σε εβριζε κανεις!!!αλλα και να σε εβριζε(που φανταζομαι δεν σου εχει ξανασυμβει) ειναι λαθος η αντιδραση σου!στο δικο μου το χωριο δε θες να ξερεις πως το λενε αυτο...

Το οτι δεν γραφουν πια στο site παικτες πουχουν γραψει χιλιομετρα στον ερωτικο στιβο τελικα δεν ειναι τυχαιο αφου το κοινο του site πλεον δειχνει να ενδιαφερεται μονο με ασχετα θεματα που καμια σχεση δεν εχουν με τον αγοραιο ερωτα ...ακομα και σε νημα για reality γραφονται πραγματα που δεν εχουν σχεση με το θεμα για ετσι απλα γουσταρουν αυτοι που τα γραφουν...δν ξερω πως το λενε αυτο  στο χωριο σου αλλα στο δικο μου ονομαζεται παπαρολογια η αλλιως OFF TOPIC και επισης ειναι εκτος κανονων και συνηθως σβηνονται...
Σε αυτην την σελιδα προφανως δεν σβηνονται τα off topic επειδη ολες οι σελιδες ειναι εκτος θεματος και το μονο που διαβαζει καποιος μπαινοντας ειναι καποιους τυπους να βγαζουν τα απωθημενα τους βριζοντας και καποιους αλλους που παρεισφρεουν μπας και βρουν κανα αγορακι να το γλυψουν ...

Λοιπον δεν ξανασχολουμαι με την σελιδα ζητω συγνωμη που μπηκα να γραψω για το θεμα Survivor 2018 και τελος...
ΑΛηθεια ποσοι απο σας γραφετε κριτικες στο site ρε παικτες και τι ειναι αυτο ακριβως που προσφερετε γραφοντας μπουρδες περα απο την δικη σας αυτοικανοποιηση?

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.183
Πόντοι
3.656
Το οτι δεν γραφουν πια στο site παικτες πουχουν γραψει χιλιομετρα στον ερωτικο στιβο τελικα δεν ειναι τυχαιο αφου το κοινο του site πλεον δειχνει να ενδιαφερεται μονο με ασχετα θεματα που καμια σχεση δεν εχουν με τον αγοραιο ερωτα ...ακομα και σε νημα για reality γραφονται πραγματα που δεν εχουν σχεση με το θεμα για ετσι απλα γουσταρουν αυτοι που τα γραφουν...δν ξερω πως το λενε αυτο  στο χωριο σου αλλα στο δικο μου ονομαζεται παπαρολογια η αλλιως OFF TOPIC και επισης ειναι εκτος κανονων και συνηθως σβηνονται...
Σε αυτην την σελιδα προφανως δεν σβηνονται τα off topic επειδη ολες οι σελιδες ειναι εκτος θεματος και το μονο που διαβαζει καποιος μπαινοντας ειναι καποιους τυπους να βγαζουν τα απωθημενα τους βριζοντας και καποιους αλλους που παρεισφρεουν μπας και βρουν κανα αγορακι να το γλυψουν ...

Λοιπον δεν ξανασχολουμαι με την σελιδα ζητω συγνωμη που μπηκα να γραψω για το θεμα Survivor 2018 και τελος...
ΑΛηθεια ποσοι απο σας γραφετε κριτικες στο site ρε παικτες και τι ειναι αυτο ακριβως που προσφερετε γραφοντας μπουρδες περα απο την δικη σας αυτοικανοποιηση?
στο χωριο μου αυτο που περιγραφεις το λενε "εκτος θεματος"...η διαφορα ειναι οτι εγω δε σου μιλησα για αυτο αλλα για αυτο που εκανες με τον χελ.
επισης να σε "ξαφνιασω" λεγοντας σου οτι σε ΟΠΟΙΟ νημα και να μπεις οι μισες του και παραπανω σελιδες ειναι off topic και βριθουν παπαπρολογιας...και βρισιματος...
εγω προσωπικα δεν προσφερω ΤΙΠΟΤΑ στο σαιτ γιατι μενω σε νησι και φυσικα δε μπορω να κανω κριτικες..δεν τις διαβαζω γιατι εδω που ειμαι δεν θα με βοηθησουν σε κατι...οποτε συμφωνα με τη δικη σου λογικη ειμαι αχρηστος και δε χρειαζεται να μιλαω κιολας αφου το κριτηριο σου για αυτους που εχουν δικαιωμα να ομιλουν ειναι μονο αυτοι που κανουν κριτικες...
υ.γ. δεν ειμαι gay αλλα και παλι προσβαλλεις(συμφωνα με την αναφορα που εκανες στον χελ κανεις το ιδιο)..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
στο χωριο μου αυτο που περιγραφεις το λενε "εκτος θεματος"...η διαφορα ειναι οτι εγω δε σου μιλησα για αυτο αλλα για αυτο που εκανες με τον χελ.
επισης να σε "ξαφνιασω" λεγοντας σου οτι σε ΟΠΟΙΟ νημα και να μπεις οι μισες του και παραπανω σελιδες ειναι off topic και βριθουν παπαπρολογιας...και βρισιματος...
εγω προσωπικα δεν προσφερω ΤΙΠΟΤΑ στο σαιτ γιατι μενω σε νησι και φυσικα δε μπορω να κανω κριτικες..δεν τις διαβαζω γιατι εδω που ειμαι δεν θα με βοηθησουν σε κατι...οποτε συμφωνα με τη δικη σου λογικη ειμαι αχρηστος και δε χρειαζεται να μιλαω κιολας αφου το κριτηριο σου για αυτους που εχουν δικαιωμα να ομιλουν ειναι μονο αυτοι που κανουν κριτικες...
υ.γ. δεν ειμαι gay αλλα και παλι προσβαλλεις(συμφωνα με την αναφορα που εκανες στον χελ κανεις το ιδιο)..

δεν γαμεις που δεν γαμεις λοιπον, δεν πας για ψαρεμα?  ;)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Το οτι δεν γραφουν πια στο site παικτες πουχουν γραψει χιλιομετρα στον ερωτικο στιβο τελικα δεν ειναι τυχαιο αφου το κοινο του site πλεον δειχνει να ενδιαφερεται μονο με ασχετα θεματα που καμια σχεση δεν εχουν με τον αγοραιο ερωτα ...ακομα και σε νημα για reality γραφονται πραγματα που δεν εχουν σχεση με το θεμα για ετσι απλα γουσταρουν αυτοι που τα γραφουν...δν ξερω πως το λενε αυτο  στο χωριο σου αλλα στο δικο μου ονομαζεται παπαρολογια η αλλιως OFF TOPIC και επισης ειναι εκτος κανονων και συνηθως σβηνονται...

Τύπε εξακολουθείς να προκαλείς χωρίς να έχεις προκληθεί. Δεν θα μας πεις εσύ τι να γραψουμε και τι όχι, νομίζω ότι υπάρχει ελευθερία έκφρασης και γνώμης και μάλιστα συνταγματικά κατοχυρωμενες.

Δεν γουστάρουμε να γράψουμε κριτικές ούτε γουστάρουμε να γαμησουμε, ούτε θέλουμε να προσφέρουμε κάτι στην κοινωνία. Εσύ που και κριτικές γράφεις και γαμας αβερτα και προσφέρεις σημαντικό έργο στον πλανήτη, είσαι ανώτερος μας δεν χρειάζεται να μπαίνεις εδώ μέσα και να χαλιεσαι.

Αν κάτι είναι off topic δεν θα το κρίνεις εσύ αλλά και να είναι στα τέτοια μας, γουστάρουμε να γράψουμε off topic εμείς. Αν ενοχλείσαι που γράφουμε off topic κατήγγειλε το στον moderator η κάλεσε την αστυνομία να επιληφθεί του τόσο σοβαρού θέματος και να είσαι και εσύ ικανοποιημένος που θα επιβληθεί η τάξις.

Σε πληροφορω ότι στα off topic θέματα (εκτός μπουρδελων δηλαδή) εδώ στο σάιτ, έχουν γίνει και γίνονται συζητήσεις υψηλού επιπέδου με πολυ δυνατή επιχειρηματολογια ένθεν κακειθεν. Η ζωή δεν είναι μόνο πουτσα και χέσιμο.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
ουτε ο νερι θα μπει τελικα στο σουρβαιβορ... :S
πουτσες μπλε, ουτε ένα διασημο δεν θα εχει...επρεπε να δηλωσω συμμετοχη τελικα... :-

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.183
Πόντοι
3.656
ουτε ο νερι θα μπει τελικα στο σουρβαιβορ... :S
πουτσες μπλε, ουτε ένα διασημο δεν θα εχει...επρεπε να δηλωσω συμμετοχη τελικα... :-
εδω δε μπορεσες να περασεις απο τον τρικυκλο φαλαφελακια και θα περνουσες απο την επιτροπη???!!!! :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
εδω δε μπορεσες να περασεις απο τον τρικυκλο φαλαφελακια και θα περνουσες απο την επιτροπη???!!!! :S :S :S

αφου ειστε πουστηδες...δεν περιμενα και τιποτα παραπανω από σας...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.268
Πόντοι
5.006
εγω ρουφιανος δεν ειμαι αλλα πισω απο τον αποκλεισμο σου ειναι ο τρουμπακης... :S

κλασικος βρουτος..από μπροστα μου κανε τον φιλο και από πισω μου εσκαβε τον λακκο...
αλλα θα γυρισει ο τροχος, θα γαμησει και ο κουκλος... :hi:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
μαλλον σε λαθος σαη ειμαστε ολοι οι υπολοιποι!!!!εχει πολυ δικιο ο μπαροκ οταν σου ειπε οτι εσυ ησουν προκλητικος αρχικα στην αναρτηση που αποφασισες να κανεις μετα απο 240 σελιδες στο νημα..οπως και το αν δε σου αρεσει το συγκεκριμενο νημα κανε ενα δικο σου με αλλο ονομα και γραφε εκει μεσα ποιος παπαρας θα μπει και ποιος ειναι κοκακιας και δεν μπαινει...[size=13pt]ολα τα συμμετεχοντα μελη σε αυτο το νημα σου ειπαν την αποψη τους που σε γενικες γραμμες ειναι "στα αρχιδια μας"...το τι ειπωθηκε μεταξυ εσενα και του χελ σε π.μ. ειναι μεταξυ εσενα και του χελ και μαλλον για αυτο λεγονται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μυνηματα..δε νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν αλλο.[/size]

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  :hi:  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom