dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
οσο κι αν ακουγεται καπως, στηριζω πουτσα....Δεν πειράζει, βάλε εμένα στη θέση δοδινου :S
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
οσο κι αν ακουγεται καπως, στηριζω πουτσα....Δεν πειράζει, βάλε εμένα στη θέση δοδινου :S
εσυ μαν τι εγινε χαθηκαμεΜουνοτερνα τους παίζει η Κροατία... τα βλέπει ο Μαραντόνα και θα ξαναπεσει στα ναρκωτικά.
Που είσαι ρε τυπε; Ήμουν έτοιμος για μπορντελ αλερτ!!!εσυ μαν τι εγινε χαθηκαμε
οσο κι αν ακουγεται καπως, στηριζω πουτσα....![]()
![]()
![]()
![]()
οχι ρε μαν μη μας ξεχνας ολα καλα βλεπουμε μουντιαλ με το γυναικακι!Που είσαι ρε τυπε; Ήμουν έτοιμος για μπορντελ αλερτ!!!
Ταβερνα αρζεντινα στον μαραθωνα για τα επινικεια....γιατι σε σενα μιλαμε τραβα ρε στο καταφυγιο να δεις ερχομαι...
γιατι σε σενα μιλαμε τραβα ρε στο καταφυγιο να δεις ερχομαι...Καθηστε λιγο φρονιμοι ρε μαλακες να δουμε λιγο μπαλα...
οχι ρε μαν μη μας ξεχνας ολα καλα βλεπουμε μουντιαλ με το γυναικακι!![]()
Τωρα στην ερτ2 συμφωνικη μουσικη με εργα του Λαυράγκα![]()
Οτι ειχες επιδεδο το ξεραμε....Τωρα στην ερτ2 συμφωνικη μουσικη με εργα του Λαυράγκα![]()
σε λιγο ολα τα μπαμ οταν πιασουν η καυσωνες :-(Γνωμη σου για μεταγραφικο οργασμο Χοντρου μεχρι τωρα....
Δεν εχει φαει ακομα αλλα πηρε τηλ αρζεντινα για μια καραβια μπριζολες...τυπε δεν μας ειπες τι τσιμπησες σημερα....![]()
τυπε δεν μας ειπες τι τσιμπησες σημερα....σε λιγο ολα τα μπαμ οταν πιασουν η καυσωνες :-(:S
τυπε παιζει να ναι με την αποστολη της Αργεντινης γιατι ακουσα οτι πηραν μαζι τους 3 τονους φαγητο(τρου στορυ)Δεν εχει φαει ακομα αλλα πηρε τηλ αρζεντινα για μια καραβια μπριζολες...
Οτι ειχες επιδεδο το ξεραμε....
ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!
Δεν εχει φαει ακομα αλλα πηρε τηλ αρζεντινα για μια καραβια μπριζολες...