Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
ολοι ειμαστε ρε νιμου :S :S :S :Sεισαι κλωνος ρε νιμου....?![]()
![]()
![]()
ολοι ειμαστε ρε νιμου :S :S :S :Sεισαι κλωνος ρε νιμου....?![]()
![]()
![]()
εισαι κλωνος ρε νιμου....?τυπε ηξερα οτι εισαι ο κριειτορ αλλα τετοια ταυτιση αποψεων![]()
![]()
![]()
Το κεντρο της κροατιας φυσαει....οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι τωρα
τυπε δεν ηταν και τρελη εκπληξη :S :S :S μην κοιτας που στηριζαμε εμεις :SΠρεπει να πηγανε πολλοι κουβα σημερα...![]()
![]()
![]()
ειχανε το νου τους στην μασα με τον αντζελο.... :S :S :Sστο επομενο μοντριτς λες να ναι τραυματιας αφου τον επιασες στο στομα σου:S :S :S ο κοντος πολυ τρεξιμο σημερα,χρονια ειχα να δω τετοιο παθος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε κι εγω δεν βλεπω πλεον οπως παλια αλλα ειπα να δω το μουντιαλ :S :S :S βραζιλιες αγγλιες αργεντινες κλπ δεν βλεπω να κανουν κατι..το μεξικο μ αρεσε ως τωρααπ οτι καταλαβες ειμαι πολυ σχετικος με τη μπαλα.... :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:
απ οτι καταλαβες ειμαι πολυ σχετικος με τη μπαλα.... :thubsdown: :thubsdown: :thubsdown:τυπε δεν ηταν και τρελη εκπληξη :S :S :S μην κοιτας που στηριζαμε εμεις :S
![]()
![]()
![]()
τυπε τι λες στα πλαισια της προσωρινης ανακωχης μας λογω του παιχνιου του θρυλου, ενδιαμεσα να σκουπιδιαζουμε τον επισης γαματο τυπο ισωςεπειδηναι για να μην χανουμε την φορμα μας?
τα γραπτα μενουν τυπε![]()
![]()
ρε νιμου σπερνεις την διχονοια? :S :S :S :S
Σας καλημεριζω πτυοντας σας μπαχαλονιαμου!!!
![]()
τυπε καλησπερα..νωρις το ειδα δεν μπορεις να πεις :S :S :SΣας καλημεριζω πτυοντας σας μπαχαλονιαμου!!!
![]()
τυπε καλησπερα..νωρις το ειδα δεν μπορεις να πεις :S :S :S
Τυπε αφου δεν ειπες καλημερα παλι καλα... :S :S :S
φτυσ τα μπουτια σου ρε :S :S :Sπτου σας....σε ολες σας....
μονο πτυσιμο σας αξιζει
εχεις επιπεδο και το δειχνεις...Ποιος ψηνεται ρε ακαλλιεργητα χαμηλου επιπεδου μπαχαλονιαμου να παμε να παρακολουθησουμε τις ευφανταστες ενορχηστρωσεις του Νικου Πλατυραρχου σε τραγουδια των Beatles;