dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
Δεν εχει φαει ακομα αλλα πηρε τηλ αρζεντινα για μια καραβια μπριζολες...
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
![Πάρτο! :takethis: :takethis:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tn03.gif)
Δεν εχει φαει ακομα αλλα πηρε τηλ αρζεντινα για μια καραβια μπριζολες...
Μαθανε οτι θα καθετε βραδυ ο ατζελο βεραντα με το γυναικακι να βλεπει ματς και θα τσιμπαει κατι...δεν τους αδικω και εγω θα τρομαζατυπε παιζει να ναι με την αποστολη της Αργεντινης γιατι ακουσα οτι πηραν μαζι τους 3 τονους φαγητο(τρου στορυ)![]()
τυπε εδω ασχολουμαστε μονο με survivor.... :S :S :SΚοντε σπίτι σου!!!![]()
http://[URL unfurl="true"]www.teamjimmyjoe.com/wp-content/uploads/2015/03/creepy-dog-look.gif[/img[/URL]]
[/quote]ωραια η μαυρογατα τυπε.....μεγειες... :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
ωραια η μαυρογατα τυπε.....μεγειες...![]()
![]()
![]()
τυπε μην βαζεις τον τρουμπ για αβαταρ θα σε γκαντεμιασει..τυπε μου την εδωσε ο κοντοςΤενκ γιου τυπε την εβαλα για γουρι....Μεσι πολυ σοφτ.Μου αρεσει που καποιοι τον συγκρινουν με τον Μαραντονα....ουτε για πλακα.
τυπε μην βαζεις τον τρουμπ για αβαταρ θα σε γκαντεμιασει..τυπε μου την εδωσε ο κοντος![]()
![]()
![]()
ο μεσι τυπε.. :S :S :SΠοιος απο ολους τους κοντους τυπε; :S :S :S
ειναι παιχτουρα αλλα ειναι μονος του τυπε....τι να κανει ο μαυρος.....Τενκ γιου τυπε την εβαλα για γουρι....Μεσι πολυ σοφτ.Μου αρεσει που καποιοι τον συγκρινουν με τον Μαραντονα....ουτε για πλακα.
παντα μονος ειναι με την εθνικη τυπεειναι παιχτουρα αλλα ειναι μονος του τυπε....τι να κανει ο μαυρος.....![]()
παμε αρζεντινα για τα επινικεια νιμου....? :S :S :SΣτηριζω παναρα να κερδισει το σορβαιβορ
τυπε ηξερα οτι εισαι ο κριειτορ αλλα τετοια ταυτιση αποψεωνΕλα τυπε παπαρια μονος του ειναι με Αγκουειρο,Χιγκουαιν,Ντιμπαλα κτλ....απλα δεν εχει αρχιδια ο τυπος να παρει την ομαδα πανω του.
Ο Κριστιανο δηλαδη που παει τη Πορτογαλια τραινο εχει καλυτερους συμπαικτες;
ειναι παιχτουρα αλλα ειναι μονος του τυπε....τι να κανει ο μαυρος.....![]()
στο επομενο μοντριτς λες να ναι τραυματιας αφου τον επιασες στο στομα σουΤο κεντρο της κροατιας φυσαει....οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι τωρα
τυπε ηξερα οτι εισαι ο κριειτορ αλλα τετοια ταυτιση αποψεων![]()
![]()
![]()