Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 102
- Πόντοι
- 66
τυπε καποιος πρεπει να τους πληρωσει κι αυτους :S :S :S να παιρνουμε που και που να δειχνουμε ενδιαφερον για το τι ωρα ειναι01 και 20
αναγκαστηκα και πηρα τηλεφωνο:S :S :S
τυπε καποιος πρεπει να τους πληρωσει κι αυτους :S :S :S να παιρνουμε που και που να δειχνουμε ενδιαφερον για το τι ωρα ειναι01 και 20
αναγκαστηκα και πηρα τηλεφωνο:S :S :S
τηλεφωνο με δισκο εχω τυπε......για πες καμια καλη ταινια να κατεβασω....ειδα κομιουτερ κ γκειμ ναιτ κ ηταν για τον...πατα το 0 ή το 9 τυπε :S :S :S
πατα το 0 ή το 9 τυπε :S :S :Sτυπε δοκιμασα κ γω στο 144 κ δεν το σηκωνει κανεις.... :S :S :S
τυπε πηρα και προσπαθησα να πιασω κουβεντα στην γκομενα μπας και γαμησωτυπε καποιος πρεπει να τους πληρωσει κι αυτους :S :S :S να παιρνουμε που και που να δειχνουμε ενδιαφερον για το τι ωρα ειναι
και....?τυπε πηρα και προσπαθησα να πιασω κουβεντα στην γκομενα μπας και γαμησω:S :S :S
τυπε για να χεις επιτυχια ζητα να σου δωσει κανενα κερμα για το τηλεφωνο :S :S :Sτυπε πηρα και προσπαθησα να πιασω κουβεντα στην γκομενα μπας και γαμησω:S :S :S
τσιμπησα τηλεφωνακι τυπεκαι....?
μηπως πηρες σε ροζ γραμμη τυπε....?τσιμπησα τηλεφωνακι τυπε
μου πε να την παιρνω στην δουλεια να τα λεμε :S :S :S
το 2ο δεν το δα...τηλεφωνο με δισκο εχω τυπε......για πες καμια καλη ταινια να κατεβασω....ειδα κομιουτερ κ γκειμ ναιτ κ ηταν για τον...![]()
θα το κοιταξω νιμου...κ το a quiet place φαινεται καλο αλλα ειναι με κορεατικα....το 2ο δεν το δα...
δες το "γουατ χαπεντ του μαντει"
για πε.....προσθεση ξερετε ρε νιαμου; :S :S :S
ποια η διαφορα τυπεμηπως πηρες σε ροζ γραμμη τυπε....?![]()
τιποτα τυπε,εγω δεν ξερω :S :S :Sγια πε.....
κατσε ρε τυπε αρχισες τα δυσκολαπροσθεση ξερετε ρε νιαμου; :S :S :S