dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
Επειδη εισαι κλωνος μου και σε ποναω σε συγχωρω...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Επειδη εισαι κλωνος μου και σε ποναω σε συγχωρω...
συγγνωμη και αποχωρωκατσε ρε νιμου,ενα σφαλμα εκαναν πρεπει να το ξεχασεις αλλιως γρηγορα στο σιδερο τα ρουχα σου θα καψεις :S :S :S
τα εκαψες νιμου...?συγγνωμη και αποχωρω
Τυποι giatioxi και dodinos εχουν ΜΙΑ κριτικη....φτου σας!!!Ο αληθινος μπαχαλακιας δεν εχει κριτικες.... :S :S :S
κατσε ρε νιμου,ενα σφαλμα εκαναν πρεπει να το ξεχασεις αλλιως γρηγορα στο σιδερο τα ρουχα σου θα καψεις :S :S :S
σε γαμησω ρε μουνι....και αλλοι δεν εχουν...Τρουμπακης σαρωνει στην ψηφοφορια...ευτυχως δεν παει μειον... :S
Πηγα να σε ψηφισω αλλα δεν την δεχτηκε...ξεκαθαρα λαμογια του χελ στην στημενη ψηφοφορια του..σε γαμησω ρε μουνι....και αλλοι δεν εχουν...
με εχεις βαλεις στο ματι παρα τον απεριοριστο σεβασμο που σου εχω :S :S :S
ντοντι κανονες μπαχαλεματος...τα εκαψες νιμου...?
μπηκε τελευταιος τυπε...αν ηταν νηματοθετης θα μηδενιζε... :S :S :SΤρουμπακης σαρωνει στην ψηφοφορια...ευτυχως δεν παει μειον... :S
αυτο ξαναπες το....νιμου κρυφοβαζελας ειναιΠηγα να σε ψηφισω αλλα δεν την δεχτηκε...ξεκαθαρα λαμογια του χελ στην στημενη ψηφοφορια του..
σορρυ ειμαι νεος....αποχωρω...ντοντι κανονες μπαχαλεματος...
α)πεταμε την μαλακια μας
β)παντα λεμε συγγνωμη και αποχωρω για ξεκαρφωμα :S :S :S
Τρουμπακης σαρωνει στην ψηφοφορια...ευτυχως δεν παει μειον... :S
αυτο ξαναπες το....νιμου κρυφοβαζελας ειναι
σορρυ ειμαι νεος....αποχωρω...![]()
τυπε μην μασας εγω δεν ψηφισα ακομα :S :S :S αν δεν βολεψει το αποτελεσμα το μηδενιζουμε και παμε απ την αρχη,οπως εκανε ενα νιμου στο παουερ οφ λοβ...δεν ξερω αν θυμασαι :S :S :Sσε γαμησω ρε μουνι....και αλλοι δεν εχουν...
με εχεις βαλεις στο ματι παρα τον απεριοριστο σεβασμο που σου εχω :S :S :S