Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Μοιραζει πονο ο τρελο Κυπριος βλεπω, τελικα εχουμε αρκετους κρυφους υποστηρικτες των ψευτοδιασημων (στους οποιους ο καλυτερος τους παιχτης ειναι πρωην μαχητης)  :wanker: :wanker: :wanker:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μοιραζει πονο ο τρελο Κυπριος βλεπω, τελικα εχουμε αρκετους κρυφους υποστηρικτες των ψευτοδιασημων (στους οποιους ο καλυτερος τους παιχτης ειναι πρωην μαχητης)  :wanker: :wanker: :wanker:
Τι στο καλο τον ταΐζανε ομως τον Κυπριο, δυο εβδομαδες ελειψε και ηρθε με κατι μαγουλα ετοιμα να σκασουν

newfis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως να κρατουσα και την ανασα μου μεχρι να σκασω?
Σε αυτο το σάιτ με βριζουν, με καταριουνται, με απειλουν, και δεν κανω ποτέ τιποτα σε βαρος κανενος.
Και τωρα ερχεσαι να μου την πεις που δεν αγωνιζομαι κιολας να σώζω όσους παιρνουν χαμπαρι οι διαχειριστες?

Ντάνο εσύ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Τι στο καλο τον ταΐζανε ομως τον Κυπριο, δυο εβδομαδες ελειψε και ηρθε με κατι μαγουλα ετοιμα να σκασουν

Ρε φιλε δεν ξερω για τα μαγουλα παντως γι'αυτους που λενε μουφα τον τραυματισμο εγω παρατηρησα οτι το ενα του χερι ειχε ατροφησει και επισης τα χτυπηματα στον ωμο ειναι υπουλα μπορει στη καθημερινοτητα να λειτουργεις σαν να μην εχεις τπτ αλλα αμα το ξαναχτυπησεις μπορει να παθεις μεγαλη ζημια...

newfis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μοιραζει πονο ο τρελο Κυπριος βλεπω, τελικα εχουμε αρκετους κρυφους υποστηρικτες των ψευτοδιασημων (στους οποιους ο καλυτερος τους παιχτης ειναι πρωην μαχητης)  :wanker: :wanker: :wanker:

Θα σέβεσαι!!!

newfis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε δεν ξερω για τα μαγουλα παντως γι'αυτους που λενε μουφα τον τραυματισμο εγω παρατηρησα οτι το ενα του χερι ειχε ατροφησει και επισης τα χτυπηματα στον ωμο ειναι υπουλα μπορει στη καθημερινοτητα να λειτουργεις σαν να μην εχεις τπτ αλλα αμα το ξαναχτυπησεις μπορει να παθεις μεγαλη ζημια...
Είχε πολύ κόσμο τριγύρω, στο νοσοκομείο, και δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει τύπε. :bigdick:

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Είχε πολύ κόσμο τριγύρω, στο νοσοκομείο, και δεν μπορούσε να το χρησιμοποιήσει τύπε. :bigdick:

Απαξιω να ερθω σε αντιπαραθεση με ανθρωπο που υποστηριζει ομαδα που εχει μεσα dyke Λαουρα δενΜΠΟρω και τον πλουτοΧΟΥΤΟ

newfis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Απαξιω να ερθω σε αντιπαραθεση με ανθρωπο που υποστηριζει ομαδα που εχει μεσα dyke Λαουρα δενΜΠΟρω και τον πλουτοΧΟΥΤΟ
Αδερφέ αγαπάμε τις αδυναμίες μας.

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Αδερφέ αγαπάμε τις αδυναμίες μας.

δεν γινετε ρε φιλε να αγαπησουμε τον σκυλο το Χουτο και τον Μπο (την λεσβια δεν την αναφερω καν) αντε να καναμε μια εξαιρεση για τη Λαουρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δεν γινετε ρε φιλε να αγαπησουμε τον σκυλο το Χουτο και τον Μπο (την λεσβια δεν την αναφερω καν) αντε να καναμε μια εξαιρεση για τη Λαουρα
Εγω τύπε το ομολογω, οσα κι αν κανει η ελεεινιδα η Βαλαβανη δεν μπορω να την ξεπερασω.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τυπε ποσα κιλα παγκο κανεις :think: :S :S :S

Πολλα τυπε.  :S :S :S

Bench+press+win_2f1f10_5529245.gif

TsonTson

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
90
Πόντοι
6
Εγω τύπε το ομολογω, οσα κι αν κανει η ελεεινιδα η Βαλαβανη δεν μπορω να την ξεπερασω.

σε νιωθω ειναι καυλοφατσα αλλα αυτα τα ειρωνικα υφακια που κανει οταν καποιος εναντιωνεται στη κλικα της δεν τα μπορω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σε νιωθω ειναι καυλοφατσα αλλα αυτα τα ειρωνικα υφακια που κανει οταν καποιος εναντιωνεται στη κλικα της δεν τα μπορω
Εχεις δικιο απολυτο. Καταλαβαινεις τι αδιεξοδο βιώνω???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom