Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μαλακες εχω πεθανει στο γελιο..... εχω ξυπνησει τα παιδια κ πονα το στομαχι μου........ εν το μεταξυ ο Πανος ειπε οτι παλι τραυματιστηκε......... ΕΛΕΟΣ...... χωρις να θελω να προσβαλλω τον λαο που τον υποστηριζει μηηηπως τον σπαει λιγο τον καρπο?????? :gay: :gay:
Να σεβεσαι.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειδα που μοιραζονταν το μουσακα και νοσταλγησα στιγμες που η Ορθουλα χλαπακιαζε μονη της το χαμπουγκερ και ελεγε στον Λαμπρινακη που στεκοταν διπλα της και κοιταγε ξελιγομενος να φυγει.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Οδοστρωτήρας οι μαχητες με τον Παναρα στο τιμονι.  :S :S :S

:wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Συνημμένα

• ΜΑΧΗΤΕΣ.jpg
    ΜΑΧΗΤΕΣ.jpg
    345,4 KB · Εμφανίσεις: 43

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
αλήθεια είστε με τους μαχητές? αυτά τα σιχάματα?
τι κουτσομπόλης πρέπει να είναι αυτός ο μισθοφόρος...

έφαγα σουβλάκι και μου έρχεται να ξεράσω.  :vomit:

Εγγρ.
23 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε ποσο μενος πια για τον Πανο

Τύπε είναι ελεεινό υποκείμενο. Πολύ fake. Τα πάντα που λέει περιέχουν δόση ψευτιάς και πουστιάς, οι πίπες ''μου δώσατε ενέργεια'', ''θέλω να κερδίσει ένα νέο παιδί'', ''το ξέρω δεν θα κερδίσω, θα φύγω σύντομα'' κλπ.

:vomit:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τύπε είναι ελεεινό υποκείμενο. Πολύ fake. Τα πάντα που λέει περιέχουν δόση ψευτιάς και πουστιάς, οι πίπες ''μου δώσατε ενέργεια'', ''θέλω να κερδίσει ένα νέο παιδί'', ''το ξέρω δεν θα κερδίσω, θα φύγω σύντομα'' κλπ.

Παίζει να είμαι κι εγώ ένα Αριστοκράτης  :hi:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Ειδα που μοιραζονταν το μουσακα και νοσταλγησα στιγμες που η Ορθουλα χλαπακιαζε μονη της το χαμπουγκερ και ελεγε στον Λαμπρινακη που στεκοταν διπλα της και κοιταγε ξελιγομενος να φυγει.

Το φετινο survivor και ειδικα η ομαδα των μαχητων εχει ποιοτικους παιχτες που προαγουν το αθλητικο πνευμα την ομαδικοτητα και την αυτοθυσια με μπροσταρη τον μανατζερ της καρδιας μας!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
μαλακες εχω πεθανει στο γελιο..... εχω ξυπνησει τα παιδια κ πονα το στομαχι μου........ εν το μεταξυ ο Πανος ειπε οτι παλι τραυματιστηκε......... ΕΛΕΟΣ...... χωρις να θελω να προσβαλλω τον λαο που τον υποστηριζει μηηηπως τον σπαει λιγο τον καρπο?????? :gay: :gay:
Τύπε απλα οταν είναι κουρασμένος, δεν του βγαίνουν οι ανάσες για να μιλήσει κανονικά και φαίνεται να γλυκιζει λίγο στη φωνή του

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Παίζει να είμαι κι εγώ ένα Αριστοκράτης  :hi:

Το θρεντ εχει γεμισει καχυποπτους εγω αυτο ξερω

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Βλέποντας αυτή τη συζήτηση που κάνουν και λένε μπράβο ο ένας στον άλλο, σιχαίνομαι τη ζωή μου! :(

Εγώ αν ήμουν μέσα, δεν θα ξαναμιλούσα ποτέ, ούτε θα άφηνα να με αγγίξει κάποιος που με ψήφισε 3 φορές χωρίς λόγο....
Που ζούμε ρε πούστη μου...

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Βλέποντας αυτή τη συζήτηση που κάνουν και λένε μπράβο ο ένας στον άλλο, σιχαίνομαι τη ζωή μου! :(

Εγώ αν ήμουν μέσα, δεν θα ξαναμιλούσα ποτέ, ούτε θα άφηνα να με αγγίξει κάποιος που με ψήφισε 3 φορές χωρίς λόγο....
Που ζούμε ρε πούστη μου...

Αστα τυπε, εχουμε γεμισει πουστηδες

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Συνημμένα

• 12.1.120.jpg
    12.1.120.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 12

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αστα τυπε, εχουμε γεμισει πουστηδες

Αλήθεια αυτό σκέφτηκα κι εγώ βλέποντας την ομάδα των μαχητών... δεν είναι ψέμματα. Και αυτός είναι και ο λόγος που έπρεπε να μπω στο μπου για να γνωρίσω str8 άντρα...

άστα να πάνε. :(

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αλήθεια αυτό σκέφτηκα κι εγώ βλέποντας την ομάδα των μαχητών... δεν είναι ψέμματα. Και αυτός είναι και ο λόγος που έπρεπε να μπω στο μπου για να γνωρίσω str8 άντρα...

άστα να πάνε. :(

Τυπε κι εδω ειναι γεματο πουστηδες

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
Εγω παντως ξερω οτι αν φυγει ο τρισμεγιστος παναρας οι μισοι δε θα ξαναδουμ σαρβαιβορ.  Δεν εχει ενδιαφερον χωρις την καραφλη μαιμου τελος

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
996
Πόντοι
1.011
Επιμένει ο μισθοφλώρος/σεκιουριτάς να είναι η χειρότερη κατίνα της παραλίας.εκεί να σκεφτεί τι ακριβώς σκέφτονται οι διάσημοι,πόσο διασύρθηκαν κτλ..μέγας μπαρούφας.αναμένω αναχώρηση του και να τον πετύχω έξω  :fuck2:

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16

εγω βλεπω ειλικρινεια ,ταπεινοτητα και ομαδικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom