Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Αγαπητε μοντερατορα δωσε μου τη δυνατοτητα να βαζω ψηφοφοριες στο θρεντ για να κανουμε τη δικη μας προβλεψη αποχωρησης.

κάτω δεξιά γράφει προσθήκη ψηφοφορίας... κι εγώ το έψαχνα και το βρήκα καταλάθος... και έβαλα στο δικό μου θρεντ. Για δοκιμάστε, φαντάζομαι σε όλα θα υπάρχει.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
κάτω δεξιά γράφει προσθήκη ψηφοφορίας... κι εγώ το έψαχνα και το βρήκα καταλάθος... και έβαλα στο δικό μου θρεντ. Για δοκιμάστε, φαντάζομαι σε όλα θα υπάρχει.

Α ωραια το εφτιαξα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Α ωραια το εφτιαξα.

Τέλεια!!! Ειδικά για τέτοιο θρεντ χρειαζόταν, είναι πιο διαδραστικό.
Αν βρείτε τρόπο, πως την βάζεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ή πως βλέπετε τα αποτελέσματα εσείς χωρίς να χρειαστεί να ψηφίσετε για να τα δείτε, πείτε μου κι εμένα, γιατί δεν έχω καταλάβει.

:hi:

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τέλεια!!! Ειδικά για τέτοιο θρεντ χρειαζόταν, είναι πιο διαδραστικό.
Αν βρείτε τρόπο, πως την βάζεις για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ή πως βλέπετε τα αποτελέσματα εσείς χωρίς να χρειαστεί να ψηφίσετε για να τα δείτε, πείτε μου κι εμένα, γιατί δεν έχω καταλάβει.

:hi:

Δε σου δινει δυνατοτητα να τη βαλεις για συγκεκριμενο διαστημα εκτος αν την φτιαξεις απο την αρχη της δημιουργιας του θρεντ.

Επισκέπτης
Η απαντηση του Κινεζου στις τακτικες της Ειρηνης πιστευω οτι ηταν σωστη: Η Ελενη ειναι ατομο που μπορουν να φερουν ξανα με το μερος τους. Ο μισθοφορος ως αντρας θα ενισχυε το παιχνιδι που θελουν να παιξουν, αντρες εναντιον γυναικων. Βαζοντας γυναικα της απεναντι κλικας υποψηφια, υπονομευουν το παιχνιδι που πανε να τους παιξουν και δειχνουν στην απεναντι κλικα οτι μπορουν να γινουν και αυτοι επικινδυνοι.

Γνωμη μου ειναι να αφησουν τα διπλωματικα γλυκολογα και να αρχισουν να μιλανε καθαρα ριαλιτζιδικα, να στησουν μερικους καυγαδες που θα κατηγορουν Ειρηνη και μισθοφορο για την κλικα που εχουν φτιαξει πριν καν μπουν στο παιχνιδι.

Οταν λενε ψηφιζω αγωνιστικα αυτοπαγιδευονται γιατι δινουν δικαιολογια στους αλλους να ψηφιζουν Πανο κ Γουιλι ισως και Τσανγκ συντομα ως αδυναμους παικτες και οχι ως αντιπαλους.

Γνώμη μου είναι οτι έβαλε δυνατό χαρτί απέναντι στην δίδυμη ο κινέζος για να σιγουρέψει την αποχώρησή της απο το παιχνίδι! Έτσι και αδύναμη παίκτρια αποχωρεί και απο την αντίπαλη κλίκα!! Εάν πρότεινε την Ελένη θα ήταν πολύ ντέρμπυ.. Ας ελπίζει τώρα να μην γυρίσει μπούμερανγκ και φύγει ο "Γίλις", γιατίθα έχει θέμα η κλίκα τους!!

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ο αδελφος της Ειρηνης Παπαδοπουλου.

http://[URL unfurl="true"]www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2017/03/02/stathis-papadopoulos-adelfos-eirinis-4.jpg[/img[/URL]]

Με Γεωργιανο μοιαζει.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ο αδελφος της Ειρηνης Παπαδοπουλου.

Με Γεωργιανο μοιαζει.

Αυτός στη φώτο είναι ξένος, μάλλον Αλβανός, και έπαιζε σε μία γκέυ ταινία, ελληνική ενός σκηνοθέτη που κάνει γενικά τέτοιες ταινίες με αλλοδαπούς, και είναι και πολύ παλιά.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Πως γινεται και στο παρα πεντε την γλιτωνει ο παναρας?

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Το σαρβαιβορ ειναι το πιο αγνο παιχνιδι γιατι δεν επιχειρει να κανει τηλεθεαση με ξεκατινιασματα και κλειδαροτρυπα αλλα με καθαρη στρατηγικη και ανατροπες στις ψηφοφοριες.

Η κλικα της σιτεμενης ειρηνης το μπασταρδευει με μικρουτσικες τακτικες που θυμιζουν BB1. Προσωπικες κοντρες και κατηγοριες για στρατηγικη. Σε λιγο θα θυμιζει τον Τοπαλιδη που απειλοσε να παλουκωσει "οποιουν κανει σαμπουτερ" στο μισσιον.

Fanastic girl

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2017
Like
2
Πόντοι
16
Ευτυχώς ο γλυκός μου ο Κωνσταντίνος δεν ψηφίζεται

DECO718

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2016
Κριτικές
10
Like
584
Πόντοι
291
Βγάλτε τον πανό μεγάλη λούφα ο τύπος!!!!

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Οι εσχατοι εσονται πρωτοι.. Κ' το αντιστροφο.. Αυτο το διαπιστωσε κ ο ναρκισσος xθες.
Χαρη στο παιδαριωδες παιχνιδι με τα μπαλακια.Που γινεται στο τελευταιο σταδιο της δοκιμασιας,
κ ειναι για γελια.-Απο την αλλη,δυνατοι παικτες οπως η αμαzονα Ειρηνη Κ.,στελνεται στην σεντρα'
για κινεzο-πανιστικους-αουιλιστικους λογους.. Κ ετσι παραμενουν,ακομη μεσα στην κλικα' γιοταδες
&γιοταδισσες,που σερνονται στα αθληματα κ μετα πουλαν πνευμα αμεμπτου ηθικης. Α ρε,αθανατη Ελλας :)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
1
Eπιτελους αβαφες γκομενες στην ελληνικη tv.
Καποιος πρεπει να πει στις ελληνιδες οτι βαφονται υπερβολικα.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Tα λεγαμε..

Πιπα κωλο πηγε παλι ο παναρας την κλικα του μισθοφλωρου   :rockon:

το αλανι ο τσανγκ που απο 2 μηνων κανει ζιου ζιτσου και μεγαλωσε με τις αρχες των σαολιν
p141_d20150929161418_800.jpg

θα παιρνει ολες τις ασυλιες και θα βγαζει σεντρα τα τσιρακια του μισθοφλωρου ενα ενα

Ο μανατζερ ραγκμπι συνεχισει τις εκκαθαρισεις στην κλικα του μισθοφορου  
ο μισθοφλωρος απο εκει που εβριζε μεσα στις καμερες τον μανατζερ και το παιζε μαγκια με στραβο στομα εχει λουφαξει και εινα ενα σταδιο πριν να γινει emo απο την καταθλιψη
πλεον τον γλενταει δεν τον ψηφιζει καν και τον αφηνει μεσα στο παιχνιδι μεχρι να σπασει και να φυγει μονος του οπως ο μπουλης ο χωριατης

πιπα κωλο αγρια τους χυνουν μεσα στην μαπα ο τσανγκ λεει οτι θα ψηφιζε την διδυμη(κλικα μισθοφλωρου) και επειδη δεν μπορει ψηφιζει την μιλφ(κλικα μισθοφλωρου)
η σαρα(κλικα μισθοφλωρου) που ψηφισε στα κρυφα τον μανατζερ στα φανερα δεν τολμησε να τον ψηφισει  γιατι ηξερε οτι αν το κανε θα ητανε η επομενη ηποψηφια για να φυγει η να γινει emo σαν τον μισθοφλωρο

δεν ειναι τυχαιο οτι χτες στο 10-3 οι 3 νικες ηταν μονο απο την κλικα του μισθοφλωρου  η ομαδα του μανατζερ επιτηδες προφανως δεν πηρε καμια  νικη για να χασει και να συνεχισει τις εκκαθαρισεις
αποτελεσμα 2 απο τους 4 τις κλικας του emo ειναι υποψηφιοι

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Tα λεγαμε..

ο μισθοφλωρος απο εκει που εβριζε μεσα στις καμερες τον μανατζερ και το παιζε μαγκια με στραβο στομα εχει λουφαξει και εινα ενα σταδιο πριν να γινει emo απο την καταθλιψη
πλεον τον γλενταει δεν τον ψηφιζει καν και τον αφηνει μεσα στο παιχνιδι μεχρι να σπασει και να φυγει μονος του οπως ο μπουλης ο χωριατης

πιπα κωλο αγρια τους χυνουν μεσα στην μαπα ο τσανγκ λεει οτι θα ψηφιζε την διδυμη(κλικα μισθοφλωρου) και επειδη δεν μπορει ψηφιζει την μιλφ(κλικα μισθοφλωρου)
η σαρα(κλικα μισθοφλωρου) που ψηφισε στα κρυφα τον μανατζερ στα φανερα δεν τολμησε να τον ψηφισει  γιατι ηξερε οτι αν το κανε θα ητανε η επομενη ηποψηφια για να φυγει η να γινει emo σαν τον μισθοφλωρο

δεν ειναι τυχαιο οτι χτες στο 10-3 οι 3 νικες ηταν μονο απο την κλικα του μισθοφλωρου  η ομαδα του μανατζερ επιτηδες προφανως δεν πηρε καμια  νικη για να χασει και να συνεχισει τις εκκαθαρισεις

ξεροχυνω με αναλυση Στελιου77 :wanker: :wanker: :wanker:

εχεις καταλαβει το νοημα του παιχνιδιου  :hi:

Virginios_Richter

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2016
Κριτικές
41
Like
2.336
Πόντοι
5.191
Α ρε παλιοπουστα κινεζε, φάγατε τον Αγγελόπουλο με τον Πανο και τώρα το milf.Δεν θα ξανακερδίσεις έπαθλο πότε.  Τα 100.000 θα τα φας στο σανατόριο.

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Tα λεγαμε..

δεν ειναι τυχαιο οτι χτες στο 10-3 οι 3 νικες ηταν μονο απο την κλικα του μισθοφλωρου  η ομαδα του μανατζερ επιτηδες προφανως δεν πηρε καμια  νικη για να χασει και να συνεχισει τις εκκαθαρισεις

:rockon: :rockon:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Tα λεγαμε..

τελικά κατα την ανάλυση σου ποιο ειναι το ζητούμενο δηλαδή ?
Να μενουν πεινασμενοι και απλυτοι μεχρι να φυγουν ολοι και οσοι μεινουν πλεον να ειναι τοσο αντιπαθείς στο κοινο που θα φυγουν με το που θα μπουν σε ψηφοφορία?
Ωραια στρατηγικη...

Justawoman

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Eπιτελους αβαφες γκομενες στην ελληνικη tv.
Καποιος πρεπει να πει στις ελληνιδες οτι βαφονται υπερβολικα.

Με μόνιμο μακιγιάζ και φυτευτές βλεφαρίδες δεν νομίζω να ειναι και τόσο άβαφες ...
Παρ'ολα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σου πως πέφτει πολύ σοβάντισμα.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Ο μανατζερ δινει ρεστα παντως τον τρεμουν ολοι παλι την γλιτωσε το λαμογιο

Stories