Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2
OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ειδατε νεο τρεϊλερ,Ρε τι πεσιμο απο το "παιδι του Μπαμπα" Λαμπρο Χουτο σε Παπαδοπουλου  :S Τι ειναι τουτοι ρε...  Μιλαμε οι καυγαδες Αρχηγου-μισθοφλωρου ειναι χαδια μπροστα στο εγκληματικο μπουλινγκ και ψυχολογικο πολεμο που κανει η Κλικα του Παρανοϊκου Χανταμπακη  :S

Της κανουν ψυχολογικο πολεμο με κοινωνικη βια εδω και πολυ καιρο. Ισως θελουν να αποχωρησει μονη της.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Της κανουν ψυχολογικο πολεμο με κοινωνικη βια εδω και πολυ καιρο. Ισως θελουν να αποχωρησει μονη της.

Πιστευω η Παπαδοπουλου αποκωδικοποίησε σωστα την αποχωρηση της Πασχαλη (ο κοσμος εδιωξε μελος της κλικας και κρατησε μεσα Ντανο και Σπαλ) για αυτο σηκωσε μπαϊράκι. :S :S :S

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
o χανταμαλακας  :wanker:

Συνημμένα

• XADA_h_497_355.jpg
    XADA_h_497_355.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 20

KINDEREKPLIXI_@1976

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2014
Like
1.156
Πόντοι
206
παιδια ζητω ταπεινα συγνωμη αλλα η πρωτη ψηφος της ψηφοφοριας ειναι δικια μου (πανος)...... αν νομιζετε οτι μου αξιζει να αυτομαστιγωθω παραδειγματικα για την ψηφο μου θα το κανω............. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
Ποιος θα αποχωρήσει ή ποιος θέλουμε να αποχωρήσει; Σημαντική η διαφορά.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
παιδια ζητω ταπεινα συγνωμη αλλα η πρωτη ψηφος της ψηφοφοριας ειναι δικια μου (πανος)...... αν νομιζετε οτι μου αξιζει να αυτομαστιγωθω παραδειγματικα για την ψηφο μου θα το κανω............. :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
και γω τον παναρα βλεπω να τη πουλευει.. :S

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πιστευω η Παπαδοπουλου αποκωδικοποίησε σωστα την αποχωρηση της Πασχαλη (ο κοσμος εδιωξε μελος της κλικας και κρατησε μεσα Ντανο και Σπαλ) για αυτο σηκωσε μπαϊράκι. :S :S :S

Αμυντική αποξένωση έδειχνε από αρκετά νωρίς πάντως, κάτι σαν σκληρό παιδί που ήρθε απο αλλού σε καινούργιο σχολείο. Έχει κάποια αρνητική πείρα ως παιδί επαναπατρισθέντων. Μπορεί σε βαθμό προκατάληψης. Είναι όντως σκατάδες δημοσιοσχετίστες εκεί μεν, αλλά ίσως βοήθησε κάπως άθελα της να γίνει στόχος από μόνη της.  

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Αμυντική αποξένωση έδειχνε από αρκετά νωρίς πάντως, κάτι σαν σκληρό παιδί που ήρθε απο αλλού σε καινούργιο σχολείο. Έχει κάποια αρνητική πείρα ως παιδί επαναπατρισθέντων. Μπορεί σε βαθμό προκατάληψης. Είναι όντως σκατάδες δημοσιοσχετίστες εκεί μεν, αλλά ίσως βοήθησε κάπως άθελα της να γίνει στόχος από μόνη της. 
τυπε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλημερα στη πρωινη βαρδια. Μονο 2 σελιδες ολο το βραδυ τις δυσκολες αυτες στιγμες?  :huh:

Εχουμε νεα απο το μετωπο? Ειχε ησυχο υπνο ο αρχηγος?

Καλησπέρα...Καλησπερα...Σε Ολους !!!

Επειδη Ρωτησες Για Τον Υπνο Του Αρχηγου Σου Παραθετω Το Ονειρο Του Μετα Την Ψηφοφορία !!!  ;) :grin:

17498789_10155234630895742_1147189674067034294_n.jpg

:kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:  :kneel:

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Ναι αλλά δεν έχουμε δεί κάτι να της κάνουν,είναι ανώμαλη η κοπέλα απλά.
μονο για κοκαλοσουπα κανει και αυτη τυπε και αν πει καποιος να την γαμησει πρεπει να βαλει θιαφοσακουλα οπωςσδηποτε

Επισκέπτης
Ποιος Πάνος;

Ποιος ντανος;

Ποιος σπαλιαρας;

Ενας είναι πλέον ο άρχοντας του παιχνιδιου!!!

ΤΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΑΝΓΚ ΧΘΕΣ ΡΕ ΤΥΠΟΙ!!! :wanker: :wanker: :wanker:

ΤΙ ΓΚΟΛΑΡΑ ΣΤΟ 90 ΈΒΑΛΕ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟΦΛΩΡΟ ΑΔΙΆΒΑΣΤΟ!!!!

Ξεροχυσα στο βαμβακερό μου σώβρακο μιλάμε!!!!

Καλά εννοείται ότι ο μισθοφλωρος έχει φύγει πακέτο για Ελλάδα :wanker: :wanker: :wanker:

Ρε τι άδειασμα του κανε ο θεός ο κινέζος :wanker:

Επισκέπτης
Εννοείται ότι στηρίζουμε και παπαδοπουλου που δε μασάει στις μαλακιες της χανταμποκλικας

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Εννοείται ότι στηρίζουμε και παπαδοπουλου που δε μασάει στις μαλακιες της χανταμποκλικας
φυσικα τυπε γιατι ειναι η μονη που χαλαει το γλυκο του χανταβλακη

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
Μέλος της ΟΝΝΕΔ είναι ο αρχηγάρας??

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Με το trailer που είδα σήμερα συμπάθησα τη γύφτισσα. Πολύ μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο της κάνουν τα αρχίδια, αγνοώντας ότι η Ειρήνη τούς έχει φέρει τόσες νίκες στην ομάδα. Το άλλο το αγράμματο γίδι της κλίκας του επίσης αγράμματου και υπερόπτη Χανταβλάκη, ο αποτυχημένος ποδοσφαιριστής Χούτος, της λέει: Το ξέρεις ότι έχεις μείνει μόνη σου, ε? Τι έχει μείνει μόνη της ρε κουραδόμαγκα?  :jerking: Εσείς την απομονώσατε επειδή δεν συμμετέχει στις συνωμοσίες και το θάψιμο που σκαρώνετε. Περιμένω την κλίκα Χανταμπάκη στην ψηφοφορία για να την μαυρίσω, παρότι δεν έχω ψηφίσει μέχρι τώρα, επειδή μου γυρνάει τα έντερα.  

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
Με το trailer που είδα σήμερα συμπάθησα τη γύφτισσα. Πολύ μεγάλο ψυχολογικό πόλεμο της κάνουν τα αρχίδια, αγνοώντας ότι η Ειρήνη τούς έχει φέρει τόσες νίκες στην ομάδα. Το άλλο το αγράμματο γίδι της κλίκας του επίσης αγράμματου και υπερόπτη Χανταβλάκη, ο αποτυχημένος ποδοσφαιριστής Χούτος, της λέει: Το ξέρεις ότι έχεις μείνει μόνη σου, ε? Τι έχει μείνει μόνη της ρε κουραδόμαγκα?  :jerking: Εσείς την απομονώσατε επειδή δεν συμμετέχει στις συνωμοσίες και το θάψιμο που σκαρώνετε. Περιμένω την κλίκα Χανταμπάκη στην ψηφοφορία για να την μαυρίσω, παρότι δεν έχω ψηφίσει μέχρι τώρα, επειδή μου γυρνάει τα έντερα.  
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom