Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Κοιτα ανοδο οι μετοχες του Σπαλ...
Παντως μια χαρα χειριστηκε την κριση η παραγωγη...

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Eνταξει το ξεφτυλισανε λιγο με το αβανταρισμα που κανουνε στους μαχητες απο τοτε που ειχαν το τροχαιο

χθες ενω ητανε 3-0 υπερ των διασημων αλλαξε ξαφνικα ο κανονας και επρεπε να βαλουν 2 μπαλακια αντι για 3 (τις 2 απο τις 3 φορες οι μαχητες ειχανε βαλει πρωτοι τα  μπαλακια..)

σημερα πρωτη φορα χωρις στοχο!

παντως καλυτερα να κερδισουνε οι μαχητες σημερα

Είσαι προκατειλημένος Στέλιο, άρχισες τα παράπονα σαν τον συνωνόματο σου,μην το αφήσεις έτσι, να το κοιτάξεις...

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Το πιστό σκυλί του Χανταμπάκη, όσο περνάει ο καιρός θα συνοφρυώνεται όλο και περισσότερο και θα τρέχει σαν άμυαλος πίθηκος
Το υφάκι του στο συμβούλιο δεν μου άρεσε καθόλου
πουτανα θα γινουν αποψε στο συμβουλιο

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Τον κακομοιρη τον πλυντηρια τον εχουν ολοι για τον πουτσο εκει μεσα, δε τον παιρνει στα σοβαρα κανεις, ο Παναρας του φωναζε σα κοπροσκυλο , ο μαναβης του πε θα σε κανω φιλιππινεζο, οι γκομενες τον ειχαν στο δουλεμα, τωρα ηρθε κι ο πετσετας και τον ειπε πουστριγκο, εγω στη θεση του θα μπαινα στη θαλασσα και δε θα βγαινα... :S :S :S

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Τον κακομοιρη τον πλυντηρια τον εχουν ολοι για τον πουτσο εκει μεσα, δε τον παιρνει στα σοβαρα κανεις, ο Παναρας του φωναζε σα κοπροσκυλο , ο μαναβης του πε θα σε κανω φιλιππινεζο, οι γκομενες τον ειχαν στο δουλεμα, τωρα ηρθε κι ο πετσετας και τον ειπε πουστριγκο, εγω στη θεση του θα μπαινα στη θαλασσ
α και δε θα βγαινα... :S :S :S

Xaxaaxaas

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Τον κακομοιρη τον πλυντηρια τον εχουν ολοι για τον πουτσο εκει μεσα, δε τον παιρνει στα σοβαρα κανεις, ο Παναρας του φωναζε σα κοπροσκυλο , ο μαναβης του πε θα σε κανω φιλιππινεζο, οι γκομενες τον ειχαν στο δουλεμα, τωρα ηρθε κι ο πετσετας και τον ειπε πουστριγκο, εγω στη θεση του θα μπαινα στη θαλασσα και δε θα βγαινα... :S :S :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Και γινουν πραγματικοτητα οτι λενε τα σποιλερς θα φτασει αγγελοπουλο, αποψε.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι πήγε να κάνει ο πίθηκος στο survivor, το πιστό σκυλί του Χαντα? Αφού αυτός είχε βγάλει πολλά λεφτά.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μαλακια τους να τα βαζουν με τον Μιστερ Ασυλια.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
τυπε καποιος πρεπει να αναλαβει την λαντζα και νομιζω ειναι ο καλυτερος :grin:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
:2funny: :2funny: :2funny:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16

Τυπε καποιοι βιαστηκαν να απαξιωσουν το σοου με τη πρωτη δυσκολια, χθες και σημερα επεισοδιαρες, θα μας πεταξουν και κανα επαθλο επικοινωνιας αυριο με μαχητες και γονεις και θα κλαιμε μεχρι τη Κυριακη που θα χει αποχωρηση!  :rockon: :rockon: :rockon:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ο Κωσταντινος στα παζελ ειναι οπως εγω στην μαγειρική.

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι τι πήγε να κάνει ο πίθηκος στο survivor, το πιστό σκυλί του Χαντα? Αφού αυτός είχε βγάλει πολλά λεφτά.
τυπε ο χουτος ηταν αχρηστος μια ζωη οποτε μην σου κανει εντυπωση

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom