Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Οντως πρέπει να πέσει στήριξη στις γυναίκες που αρχίζουν να παίρνουν λίγο τα πάνω τους.

Πάω και εγώ Ελισάβετ απο την ομάδα μας, βοηθάει τελευταια όσο μπορεί και την παλευει καλά σιγά σιγά την φακλάνα την Βαλαβάνη, έφτιαξε και μπούτι το γκομενάκι ή μου φαίνεται?
Αυτή, κοριτσάκι μπήκε, γυναίκα θα βγεί απο εκεί μέσα να μου το θυμάστε.

Επίσης με ανέβασε η επανάσταση της τραγουδιάρας Ειρήνης αφου δεν τσιμπάει απο κλίκες, και μόνο το γεγονός που ψηφησε τον κλάψα και "Εκαμεν την Επανάστασην της", μου αρκεί και ανέβηκε στα μάτια μου.

Πάμε σήμερα δυνατά με ΣΠΑΛ μέσα μετεγγραφή, κρυφό Μπαλαντέρ του αρχηγου!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ρε μεγαλε η δαλιδα μονο με τους φικους που εχουν στην αυλη δεν εχει γαμηθει ακομα, και εσεις ακομα με την καλλεργη ασχολειστε????  :S :S :S :S
τι άλλο να κανουμε για να αναγνωρισετε την αξια του σοου, στο πιατο σας τα δινουμε όλα....
Ποια ειναι η Δαλιδά τύπε, μια γαλλιδα τραγουδιστρια του 1980?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.038
Πόντοι
5.506

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Spoiler με τους προτεινομενους για τακο. Ισχυει παιδες η αρβυλα?

Μα το είπαμε αδερφέ, οτι σήμερα θα κάνουν κατάθεση ψυχής τα ΜΑΧΗΜΙΑ και κατα πάσα πιθανότητα νικάμε και βγαίνουν στο τάκο τα VIP-άκια.

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Μα το είπαμε αδερφέ, οτι σήμερα θα κάνουν κατάθεση ψυχής τα ΜΑΧΗΜΙΑ και κατα πάσα πιθανότητα νικάμε και βγαίνουν στο τάκο τα VIP-άκια.

Λες παιχτουρα μου να κανουμε ανασταση νωρις? Μακαρι, σημερα θα εχει σουξε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
Με καμια ζουμερη φωτο. Δεν εχω καμια σχεση με σταρακαντεμιτες, δε ξερω που να κοιταξω.
συγγνωμη φιλε δεν μπορω να σε βοηθησω..το σοου πρεπει να το ανακαλύψεις μονος σου..μασημενη τροφη δεν δινουμε  :hi:

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
συγγνωμη φιλε δεν μπορω να σε βοηθησω..το σοου πρεπει να το ανακαλύψεις μονος σου..μασημενη τροφη δεν δινουμε  :hi:

Κατσε να μπω στο θρεντακι σας.... ωπ ξεχασα... δεν εχετε πια

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Θα μπούνε δυνατά τα ΜΑΧΗΜΙΑ, αυτό που θέλω να δώ είναι πως θα αγωνιστεί ο ΣΠΑΛ , θέλω να δω να κάνει 2 στα 2 να τους γιορτάσει καλά.

Και απο ότι βλέπω, μάλλον Λάουρα θα χαιρετήσει πιο γρήγορα και απο τον Μάριο, καιρός της είναι της σπαστικιάς...να ερθουμε και στα ίσια μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom