Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 813
- Πόντοι
- 96
Τελικά, βούλιαξε η βάρκα των μαχητών οταν τους επέστρεφε στην καλύβα ;;;
σε ταξι θα μαζευτουμε τυπε :S :S :SΟλόφρεσκα ζουμερά μουνάκια έτοιμα για όλα.Εκπληκτικές φωνές, αστείρευτο ταλέντο, ευγενής άμιλα και υγιής συναγωνισμός τύπε. Και πάνω απ΄όλα φαγητό, χέσιμο και καθαριότητα. Όλοι χωράτε στη μεγάλη παρέα του Star Academy, είναι ανοιχτή η αγκαλιά μας να σας υποδεχθούμε.
φτου σου παλιανθρωπεΠάνω από 1000 σελίδες συζητήσεων για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που θα μπορούσε η υποχρεωτική παρακολούθησή του να αποτελεί εργαλείο βασανισμού του τρίτου ράιχ... Καλή μας τύχη σαν ράτσα...
Τι Ειπε Παλι Ο Τιτανας Αρχηγος Της Καρδια Μας Στο Trailer ?
"ΔΕΝ Ειναι Οτι Θελω Να Αναλαβω Ηγετικο Ρόλο..."
Α Ρε Παναραααα...Εισαι Πολυ Μεγαλος...Τεραστιος Λεμε..Για Να Εισαι Τοσο Μετροφρων...
ΔΕΝ Θα Σε Εγκαταλειψουμε ΠΟΤΕ !!!
http://[URL unfurl="true"]www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2017/03/3ea95617cff6e42112e79cf5d3701e50-696x418.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
τυπε ο Φριμαν μαζι με το Ρ.Χειγουορθ-τελευταια εξοδος εχει παιξει στις 2 καλυτερες ταινιες :S :S :SΔεν Εχει Ακουστει Κατι Για Τους Ηθοποιούς ! Αλλα Αν Γίνει Sequel Νομίζω Σιγουρα Θα
Προσπαθησουν Να Εχουν Τουλαχιστον Τους Δυο Πρωταγωνιστες Pit & Freeman !!!
Αν Για Καποιο Λογο Δεν Μπορουν Και Οι Δυο....Τοτε Σιγουρα Τον Ενα Απο Τους Δυο !!!
Πάνω από 1000 σελίδες συζητήσεων για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που θα μπορούσε η υποχρεωτική παρακολούθησή του να αποτελεί εργαλείο βασανισμού του τρίτου ράιχ... Καλή μας τύχη σαν ράτσα...
τυπε απο τον giatioxi δεν το περιμενα αυτο :S :S :S
τυπε δεν το βλεπει κανεις παγκοσμιως εκτος απο 5 μελη του σαιτ :S :S :S
Πιοι Απέναντι ? Του Star Academy ? Αχαχαχαχαχα...Ποιο "Πεθαμενο" Show Δεν Νομιζω
Να Εχει Προυπάρξει Στην Ελληνικη TV !!! Δεν Πρεπει Να Το Βλεπουν Ουτε Οι Ιδιοι Εκει Στο Ε !!!
Μην σε κραταμε τοτε ω φωτοδότα...Πάνω από 1000 σελίδες συζητήσεων για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που θα μπορούσε η υποχρεωτική παρακολούθησή του να αποτελεί εργαλείο βασανισμού του τρίτου ράιχ... Καλή μας τύχη σαν ράτσα...
Aντε γαμησου μωρη λουμπινα,γελοιεΠάνω από 1000 σελίδες συζητήσεων για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που θα μπορούσε η υποχρεωτική παρακολούθησή του να αποτελεί εργαλείο βασανισμού του τρίτου ράιχ... Καλή μας τύχη σαν ράτσα...
νυσταξε τυπε :S :S :S
Μην σε κραταμε τοτε ω φωτοδότα...
Ευχαριστουμε που μας εδειξες τον δρομο της αληθειας.
Αληθεια εσυ ως αντιφα πιστευεις σε "ρατσες"?
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντως, πρεπει να εισαι πολυ δυστυχισμενος ανθρωπος, που μεσα απο 1.000 σελιδες απιστευτης πλάκας και διασκεδασης επι εβδομαδες, που εχουμε ριξει απιθανο γελιο με αφορμη εστω μια τηλεοπτικη εκπομπη, εσυ διεκρινες απλώς ενασχοληση με "ενα τηλεοπτικο σκουπιδι".
Ποσο κοντοφθαλμο και μιζερο αληθεια.
και ο καβλαρχης τυπετρεξιμο το λενε το academy τωρα τυπε? :S
Τύπε ειδα κι εγω λιγο μια τεραστια στιγμη του σταρ ακαντεμυ, τον Καρβελα να τσακωνεται με εναν τυπακο επειδη αυτος θεωρησε προσβλητικη την ερωτηση "εχεις γκομενο ή γκομενα" και μετα να περναει ανακριση τον νεαρο γιατι θεωρησε προσβλητικη μια ερωτηση που μπορει να εννοουσε οτι ειναι ομοφυλοφιλος.
Τύπε Εγω Λιγο Κατα Λαθος Που Ειδα Εχτες Η Προχτες...Το Μονο Που Ειδα Ειναι...
Κατι Χοντρουλικα Σοβατισμενα Κοριτσακια,
Εναν Μαλακακο Να Φωναζει Εγω Ηρθα Εδω Με Το Σακιδιο Μου Με Αυτο Θα Φυγω Παλι...
(Εδω Μου Βγηκε Αβιαστα Το Στα Αρχιδια Μας Φιλος, Αντε Γαμησου Και Εσυ Και Το Σακιδιο Σου)
Εναν Πούστη Να Τραγουδαει Και Η Γρια Καρβελα Να Τον Λεει Ψωνιο, Μέτριες Φωνες Ειδα,
Τάλαντο Δεν Ειδα, Αμιλα & Συναγωνισμο Της Πουτσας Ειδα !!!
Τωρα Για Φαγητο, Χεσιμο & Καθαριοτητα Σε Ενα Στουντιο Θα Ηταν Και Μαλακια Να Ειναι
Νηστικοι, Χεσμενοι & Βρωμιαρηδες !!
Να Λειπουν Οι Αγκαλιες Απο Τετοια Υποπροιοντα Trash Που Γινονταν 10ετίες Πριν !
Sorry ΣταρΑκαντεμιοτες & ΣταρΑκαντεμιοτισες !!!
σκληρες κουβέντες....Τύπε ειδα κι εγω λιγο μια τεραστια στιγμη του σταρ ακαντεμυ, τον Καρβελα να τσακωνεται με εναν τυπακο επειδη αυτος θεωρησε προσβλητικη την ερωτηση "εχεις γκομενο ή γκομενα" και μετα να περναει ανακριση τον νεαρο γιατι θεωρησε προσβλητικη μια ερωτηση που μπορει να εννοουσε οτι ειναι ομοφυλοφιλος.
Ξερασα και ξερασε και ο εμετος μου.
να γιασει το στομα σου τυπεδηλαδη ρε μαγκες θα ειχαμε 4.7% unemployment rate με initial claims below 300,000 και ADP best numbers since 2000
τυπε μιλησες ο Μαναβης στον πλυντηρια ετσι και δεν κουνηθηκε βλεφαρο.αν ελεγε κανεις στον Αντετοκουμπο θα σε κανω Γκανεζο' θα ειχε γινει της Βαλαβανη.και γιατι δηλαδη δεν λενε 'Ο Ζωγραφιωτης Νιγηριανος' στο κατω κατω ο πλυντηριας και Ελληνικα ξερει αψογα και στην κουλτουρα ειναι πληρως αφομοιωμενος. :S :S :SΤυπε να συμπληρωσω οτι υπαρχουν και φασιστικα στοιχεια στο παιχνιδι βλεπε Πανο που μιλαγε στον πλυντηριά σα σκυλι στο αγωνισμα οπως επισης και ρατσιστικα σχολια βλεπε μαναβη προς τον πλυντηριά που του ειπε οτι θα τον κανει Φιλλιπνινεζο. Τι εχεις να πεις γι αυτα?