Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Ολόφρεσκα ζουμερά μουνάκια έτοιμα για όλα. Εκπληκτικές φωνές, αστείρευτο ταλέντο, ευγενής άμιλα και υγιής συναγωνισμός τύπε. Και πάνω απ΄όλα φαγητό, χέσιμο και καθαριότητα. Όλοι χωράτε στη μεγάλη παρέα του Star Academy, είναι ανοιχτή η αγκαλιά μας να σας υποδεχθούμε.  :grouphug: :grouphug:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
σε ταξι θα μαζευτουμε τυπε :think: :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Πάνω από 1000 σελίδες συζητήσεων για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που θα μπορούσε η υποχρεωτική παρακολούθησή του να αποτελεί εργαλείο βασανισμού του τρίτου ράιχ... Καλή μας τύχη σαν ράτσα...  :priest: :priest:
φτου σου παλιανθρωπε

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

Τι Ειπε Παλι Ο Τιτανας Αρχηγος Της Καρδια Μας Στο Trailer ?
"ΔΕΝ Ειναι Οτι Θελω Να Αναλαβω Ηγετικο Ρόλο..."
Α Ρε Παναραααα...Εισαι Πολυ Μεγαλος...Τεραστιος Λεμε..Για Να Εισαι Τοσο Μετροφρων...
ΔΕΝ Θα Σε Εγκαταλειψουμε ΠΟΤΕ !!!

http://[URL unfurl="true"]www.altsantiri.gr/wp-content/uploads/2017/03/3ea95617cff6e42112e79cf5d3701e50-696x418.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Δεν Εχει Ακουστει Κατι Για Τους Ηθοποιούς ! Αλλα Αν Γίνει Sequel Νομίζω Σιγουρα Θα
Προσπαθησουν Να Εχουν Τουλαχιστον Τους Δυο Πρωταγωνιστες Pit & Freeman !!!
Αν Για Καποιο Λογο Δεν Μπορουν Και Οι Δυο....Τοτε Σιγουρα Τον Ενα Απο Τους Δυο !!!
τυπε ο Φριμαν μαζι με το Ρ.Χειγουορθ-τελευταια εξοδος εχει παιξει στις 2 καλυτερες ταινιες :S :S :S

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Πάνω από 1000 σελίδες συζητήσεων για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που θα μπορούσε η υποχρεωτική παρακολούθησή του να αποτελεί εργαλείο βασανισμού του τρίτου ράιχ... Καλή μας τύχη σαν ράτσα...  :priest: :priest:

πες τα ρε φιλε γαμω την πουτανα μου

και η νηματαρα η δικη μου δεν εχει σταυρωσει ουτε 5 σελιδες

γαμησε τα πρεπει να μας πανε πιπα κωλο στα μνημονια !!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
               :2funny:  :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:

Πιοι Απέναντι ? Του Star Academy ? Αχαχαχαχαχα...Ποιο "Πεθαμενο" Show Δεν Νομιζω
Να Εχει Προυπάρξει Στην Ελληνικη TV !!! Δεν Πρεπει Να Το Βλεπουν Ουτε Οι Ιδιοι Εκει Στο Ε !!!

:2funny:  :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:   :2funny:
τυπε δεν το βλεπει κανεις παγκοσμιως εκτος απο 5 μελη του σαιτ :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
ο Κώστας Μπίγαλης τραγουδά την «κόρη του περιπτερά» και ο Ορέστης ΠΟΥΤσανγκ…χορεύει!

[facebook] ]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πάνω από 1000 σελίδες συζητήσεων για ένα τηλεοπτικό σκουπίδι που θα μπορούσε η υποχρεωτική παρακολούθησή του να αποτελεί εργαλείο βασανισμού του τρίτου ράιχ... Καλή μας τύχη σαν ράτσα...  :priest: :priest:
Μην σε κραταμε τοτε ω φωτοδότα...
Ευχαριστουμε που μας εδειξες τον δρομο της αληθειας.

Αληθεια εσυ ως αντιφα πιστευεις σε "ρατσες"?

Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντως, πρεπει να εισαι πολυ δυστυχισμενος ανθρωπος, που μεσα απο 1.000 σελιδες απιστευτης πλάκας και διασκεδασης επι εβδομαδες, που εχουμε ριξει απιθανο γελιο με αφορμη εστω μια τηλεοπτικη εκπομπη, εσυ διεκρινες απλώς ενασχοληση με "ενα τηλεοπτικο σκουπιδι".
Ποσο κοντοφθαλμο και μιζερο αληθεια.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Aντε γαμησου μωρη λουμπινα,γελοιε  :2on1: :2on1: :2on1:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
tumblr_mpn2gwvUzf1rno7w6o1_400.gif
νυσταξε τυπε :think: :S :S :S

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Μην σε κραταμε τοτε ω φωτοδότα...
Ευχαριστουμε που μας εδειξες τον δρομο της αληθειας.

Αληθεια εσυ ως αντιφα πιστευεις σε "ρατσες"?

Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα παντως, πρεπει να εισαι πολυ δυστυχισμενος ανθρωπος, που μεσα απο 1.000 σελιδες απιστευτης πλάκας και διασκεδασης επι εβδομαδες, που εχουμε ριξει απιθανο γελιο με αφορμη εστω μια τηλεοπτικη εκπομπη, εσυ διεκρινες απλώς ενασχοληση με "ενα τηλεοπτικο σκουπιδι".
Ποσο κοντοφθαλμο και μιζερο αληθεια.

χαχαχχα αυτο δεν ειναι τιποτα που ειπε ο antifa

πρεπει να ακουσεις τον πατερα μου να μιλαει για το survivor

ισχυριζεται πως μονο καθυστερημενοι και κοπροσκυλα το βλεπουνε

του λεω καλα ρε πατερα ολοι καθυστερημενοι ειναι ?

ε ναι μου λεει

γαμησε τα δεν βγαζεις ακρη

ισχυριζεται πως λογω της κρισης τετοια παιχνιδια εχουνε περαση αλλα επιμενει πως ειναι ολοι βλακες οσοι το βλεπουνε

ειναι μερικοι ανθρωποι που αν δεν κανουνε κατι το οποιο δεν τους προσφερει τιποτα το θεωρουνε σκουπιδι/χασιμο χρονου κτλπ

και σου ξαναλεω ο antifa δεν ειπε τιποτα...αν ακουσεις αλλους λενε ακομα χειροτερα

τεσπα

εγω βλεπω survivor αλλα το βλεπω γνωριζοντας οτι βλεπω σαβουρα εκεινη την στιγμη...απλα συνειδητοποιημενα εχω πει πως θελω να βλεπω 1-2 ωρες σαβουρα οταν το εχει...αυτο...δεν φανατιζομαι κτλπ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
:jerking:
Τύπε Εγω Λιγο Κατα Λαθος Που Ειδα Εχτες Η Προχτες...Το Μονο Που Ειδα Ειναι...
Κατι Χοντρουλικα Σοβατισμενα Κοριτσακια,
Εναν Μαλακακο Να Φωναζει Εγω Ηρθα Εδω Με Το Σακιδιο Μου Με Αυτο Θα Φυγω Παλι...
(Εδω Μου Βγηκε Αβιαστα Το Στα Αρχιδια Μας Φιλος, Αντε Γαμησου Και Εσυ Και Το Σακιδιο Σου)
Εναν Πούστη Να Τραγουδαει Και Η Γρια Καρβελα Να Τον Λεει Ψωνιο, Μέτριες Φωνες Ειδα,
Τάλαντο Δεν Ειδα, Αμιλα & Συναγωνισμο Της Πουτσας Ειδα !!!  :think:

Τωρα Για Φαγητο, Χεσιμο & Καθαριοτητα Σε Ενα Στουντιο Θα Ηταν Και Μαλακια Να Ειναι
Νηστικοι, Χεσμενοι & Βρωμιαρηδες !!

Να Λειπουν Οι Αγκαλιες Απο Τετοια Υποπροιοντα Trash Που Γινονταν 10ετίες Πριν !
Sorry ΣταρΑκαντεμιοτες & ΣταρΑκαντεμιοτισες !!!  
Τύπε ειδα κι εγω λιγο μια τεραστια στιγμη του σταρ ακαντεμυ, τον Καρβελα να τσακωνεται με εναν τυπακο επειδη αυτος θεωρησε προσβλητικη την ερωτηση "εχεις γκομενο ή γκομενα" και μετα να περναει ανακριση τον νεαρο γιατι θεωρησε προσβλητικη μια ερωτηση που μπορει να εννοουσε οτι ειναι ομοφυλοφιλος.
Ξερασα και ξερασε και ο εμετος μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και μετα ο Καρβελας ελεγε και στον Φουρθιωτη "πες συγνωμη που με διεκοψες".
Μιλαμε ο ανθρωπος ειναι τελειως σχίζα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006
Τύπε ειδα κι εγω λιγο μια τεραστια στιγμη του σταρ ακαντεμυ, τον Καρβελα να τσακωνεται με εναν τυπακο επειδη αυτος θεωρησε προσβλητικη την ερωτηση "εχεις γκομενο ή γκομενα" και μετα να περναει ανακριση τον νεαρο γιατι θεωρησε προσβλητικη μια ερωτηση που μπορει να εννοουσε οτι ειναι ομοφυλοφιλος.
Ξερασα και ξερασε και ο εμετος μου.
σκληρες κουβέντες....
και ειδες και μια από τις καλυτερες σκηνες που χθεσινου επεισοδίου...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
δηλαδη ρε μαγκες θα ειχαμε 4.7% unemployment rate με initial claims below 300,000 και ADP best numbers since 2000 και θα βλεπαμε survivor ?

απλα δεν εχει ποικιλια το μπουρδελο η τηλεοραση

δεν εχει αλλα προγραμματα

για NOVA πρεπει να τα σκασεις

οποτε there is only one way to GO !

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε να συμπληρωσω οτι υπαρχουν και φασιστικα στοιχεια στο παιχνιδι βλεπε Πανο που μιλαγε στον πλυντηριά σα σκυλι στο αγωνισμα οπως επισης και ρατσιστικα σχολια βλεπε μαναβη προς τον πλυντηριά που του ειπε οτι θα τον κανει Φιλλιπνινεζο. Τι εχεις να πεις γι αυτα?  :think:
τυπε μιλησες ο Μαναβης στον πλυντηρια ετσι και δεν κουνηθηκε βλεφαρο.αν ελεγε κανεις στον Αντετοκουμπο θα σε κανω Γκανεζο' θα ειχε γινει της  Βαλαβανη.και γιατι δηλαδη δεν λενε 'Ο Ζωγραφιωτης Νιγηριανος' :think:στο κατω κατω ο πλυντηριας και Ελληνικα ξερει αψογα και στην κουλτουρα ειναι πληρως αφομοιωμενος. :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom