Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλά το τρέιλερ που το είδα κι εγώ, πέθανα στα γέλια... νομίζω ότι ξεφτιλίζονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παίχτη ριάλιτι στη χώρα μας, ακόμα και από τη βροχοπούλου? έτσι την έλεγαν? ειδικά αυτός ο χιμπατζάκης.... τι σίχαμα είναι αυτό θεέ μου...
όπως και η Λάουρα αρχίζει να μου φαίνεται πολύ στημένη...

τεσπα θα βάλω τώρα το χθεσινό...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.197
Πόντοι
5.006
Καλά το τρέιλερ που το είδα κι εγώ, πέθανα στα γέλια... νομίζω ότι ξεφτιλίζονται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο παίχτη ριάλιτι στη χώρα μας, ακόμα και από τη βροχοπούλου? έτσι την έλεγαν? ειδικά αυτός ο χιμπατζάκης.... τι σίχαμα είναι αυτό θεέ μου...
όπως και η Λάουρα αρχίζει να μου φαίνεται πολύ στημένη...

τεσπα θα βάλω τώρα το χθεσινό...
που γαμιεσαι κάθε βραδυ μωρη λινατσα και βλέπεις τα επεισοδια με καθυστερηση????

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
που γαμιεσαι κάθε βραδυ μωρη λινατσα και βλέπεις τα επεισοδια με καθυστερηση????

καλά χαμπάρι δεν έχετε πάρει? φροντιστής σε ομάδα ποδοσφαίρου πηγαίνω 7-9 Πειραιά.

(τι να πω τώρα για να μην είμαι εκτός θέματος? - να ψοφήσει ο κύπριος)

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
άσχετο αλλά έχετε παρατηρήσει, ότι έχουμε τον ίδιο καιρό με τον Άγιο Δομίνικο, είναι σαν να έρχεται η κακοκαιρία από εκεί εδώ, αφού τα βλέπουμε και μετά από τρεις ημέρες εμείς. πάντως με τη βροχή το έχω παρατηρήσει... :)

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
θα μας σκοτισουν τα αρχιδια και σημερα με τους κλαψομουνιδες...
τι στο πουτσο?
δεν καταλαβαν οτι ξενερωνουμε?

πρεπει να κοπουν οι επικοινωνιες
survivor με χορηγο την wind
και χανταμπακης και αρχιδια... :birdman:

υγ.λαουρα παναχρηστη σαβουρα ουτε στο κλαμα δεν πειθεις..

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.050
Πόντοι
1.016
άσχετο αλλά έχετε παρατηρήσει, ότι έχουμε τον ίδιο καιρό με τον Άγιο Δομίνικο, είναι σαν να έρχεται η κακοκαιρία από εκεί εδώ, αφού τα βλέπουμε και μετά από τρεις ημέρες εμείς. Πάντως με τη βροχή το έχω παρατηρήσει... :)
ρε μπας και ειναι στη λουτσα και μας δουλευουν  :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ο πανέξυπνος χανταμπουρδάκης έναμιση μήνα μετά σκέφτηκε την φαεινή ιδέα να κάνει σκέπαστρο πάνω από τη φωτιά... :S και μάλιστα βρήκε και ξύλα/σανίδες... :S για τις πρόκες ούτε συζήτηση...
Γιατί δεν τους φέρνουν πίσω, και να τους πάνε μέρα παρα μέρα σε κανα στοίβο να κάνουν τα αθλήματα και να τσακώνονται...  :vomit:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.683
Πόντοι
6.056
οσο για την σαυριδικη απο αντιπαθητικη ελλεεινιδα στριτζα
πλεον προκαλει μονο μισος ... :-

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
επίσης... για τους φαν του αλβανο αγγελόπουλου. αφού δεν τους παρακολουθούν 24ώρες κάμερες, είναι τυχαίο το ότι κάνει πάντα το σταυρό του όταν τραβάνε?  :vomit: :vomit: :vomit:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
ο χανταμπακης κανει λες και δεν θα ξαναδει ποτε το παιδι του... μου θυμησε το σπαρακτικο κλαμα της μανας που μολις εχει χασει το παιδι της... :S

το πρωτο μερος του σημερινου επεισοδίου δεν βλεπετε...  :vomit:

αυτη η βαλαβανη διαρκως γινεται ολο και πιο σιχαμερη....στο μονο που την παραδεχομαι ειναι οι αθλητικες της ικανοτητες....κατα τα αλλα ελεεινη...ακολουθει κατα ποδας η βρωμουσα...μου φαινεται εντελως ψευτικη

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ο χανταμπακης κανει λες και δεν θα ξαναδει ποτε το παιδι του... μου θυμησε το σπαρακτικο κλαμα της μανας που μολις εχει χασει το παιδι της... :S
το πρωτο μερος του σημερινου επεισοδίου δεν βλεπετε...  :vomit:
αυτη η βαλαβανη διαρκως γινεται ολο και πιο σιχαμερη....στο μονο που την παραδεχομαι ειναι οι αθλητικες της ικανοτητες....κατα τα αλλα ελεεινη...ακολουθει κατα ποδας η βρωμουσα...μου φαινεται εντελως ψευτικη

σ ωραίος  :hi: (αν και διαφωνώ ότι κάνει και κάτι σημαντικό στα αθλήματα η σιχαμένη, μόνο το τρέξιμο έχει)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.476
Πόντοι
24.596

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
επίσης... για τους φαν του αλβανο αγγελόπουλου. αφού δεν τους παρακολουθούν 24ώρες κάμερες, είναι τυχαίο το ότι κάνει πάντα το σταυρό του όταν τραβάνε?  :vomit: :vomit: :vomit:

Αυτοι πρεπει να σταυροκοπιουνται ολη μερα τυπε. Ολοι οι διασημοι βασικα και λιγοτερο οι ασημοι. Τωρα γιατι σταυροπιοκουνται δε ξερω, νομιζουν οτι ο καλος τους ο θεουλης θα προσεξει περισσοτερο η θα δειξει προτιμηση σε αυτον που το κανει περισσοτερο.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
λαγνε απ τα αλλα τα παλτα ξεχωριζει...ισως εχει και τις περισσοτερες νικες στις γυναικες....και δεν ειναι μονο η ταχυτητα, ειναι και η δυναμη, αντοχη κτλ...περα απ το τρεξιμο, το παιχνιδι εχει και αλματα, σκαρφαλωμα, ερπινγκ, ισορροπια, αυτοσυγκεντρωση κτλ...

κατα τα αλλα εμετος

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.476
Πόντοι
24.596
λαγνε απ τα αλλα τα παλτα ξεχωριζει...ισως εχει και τις περισσοτερες νικες στις γυναικες....και δεν ειναι μονο η ταχυτητα, ειναι και η δυναμη, αντοχη κτλ...περα απ το τρεξιμο, το παιχνιδι εχει και αλματα, σκαρφαλωμα, ερπινγκ, ισορροπια, αυτοσυγκεντρωση κτλ...

κατα τα αλλα εμετος
τυπε πρεπει να υποστει χειροτερο σκουπιδιασμα απο την μουμια οταν πατησει τα βρωμοποδαρα της στην αθηνα.οχι να κλεισει facebook και τηλεφωνα,να μπει σε προγραμμα προστασιας μαρτυρων :S :S :S

vanfin19

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ήδη οι πρώτες φήμες βγήκαν ότι η πρεζού την έκανε από το νησί

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εμένα πάντως δεν θα με έπαιρναν ποτέ στο survivor αυτό, γιατί δεν θα τους πρόσφερα τηλεθέαση στα "έπαθλα επικοινωνίας" ...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
τυπε πρεπει να υποστει χειροτερο σκουπιδιασμα απο την μουμια οταν πατησει τα βρωμοποδαρα της στην αθηνα.οχι να κλεισει facebook και τηλεφωνα,να μπει σε προγραμμα προστασιας μαρτυρων :S :S :S

τυπε με τοσους πυρφουρους βλεπω μελλον λαμπρο...εχει και δυναμικο χαρακτηρα....βλεπω να γινεται συμβολο των ελλεινιδων  :S
θα τις ανοιξουν πολλες πορτες.... εδω η μουμια ακομα δεν πατησε το ποδι της εκανε ηδη φωτογραφηση στο νταουν ταουν  :vomit:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ρε παίδες μου... έχω εγώ πρόβλημα που τους κοιτάζω και μου φαίνονται όλοι ψεύτικοι τώρα πια?  :S - δεν υπάρχει ούτε ένας αυτή τη στιγμή που να τον συμπαθώ...
(άντε ίσως λιγουλάκι την Ελισάβετ μόνο και μόνο γι αυτό που τραβάει με τις ψηφοφορίες)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom