ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.479
- Πόντοι
- 24.596
Τι ειναι αυτο?ρε τυπε δεν χρειαζεται να εισαι bear grylls, ελεος δηλαδη![]()
![]()
![]()
ρε τυπε εχθες βρηκε ενα πουλι,τι ηταν αυτο τελος παντων και περιμενε να το παρει η μανα του να το ανεβασει στη φωλια,τι να λεμε τωρα,ζητημα αν εχουν μεινει 10 εγκεφαλικα κυτταρα ακαφτα :S :S :S
Οι Κινεζοι εχουν μικρη πουτσα και κατα κανονα δεν εκδιδονται. Ποιος αριστερος να τους υπποστηριξει;
αδιαβαστος εσυ τυπεΤι ειναι αυτο?
kai εγω τωρα τον εμαθαΑααα οκ.
man η δεν του έχει μείνει κύτταρο για κύτταρο η είναι καλός ηθοποιός μιας κ ήταν δίπλα του η κάμερα κ ήθελε να το παίξει ψυχούλα..
Ενταξει, τον εχω δει που τρωει αραχνες, σκορπιους και βατραχια αλλά δεν ηξερα το ονομα του.αδιαβαστος εσυ τυπε:S :S :S
μαλλον το πρωτο τυπε..αν ενα πουλι πεσει απο τη φωλια δεν περιμενεις την μανα του,η το βαζεις παλι μεσα αν μπορεις η το φροντιζεις,ελεος με τον καμμενο,εδω κοριτσακια του δημοτικου βρισκουν πουλακια και τα βαζουν σε κουτι και τα ταιζουν :S :S :Sman η δεν του έχει μείνει κύτταρο για κύτταρο η είναι καλός ηθοποιός μιας κ ήταν δίπλα του η κάμερα κ ήθελε να το παίξει ψυχούλα..
Τι να το ταισει ρε τύπε, καρύδα?μαλλον το πρωτο τυπε..αν ενα πουλι πεσει απο τη φωλια δεν περιμενεις την μανα του,η το βαζεις παλι μεσα αν μπορεις η το φροντιζεις,ελεος με τον καμμενο,εδω κοριτσακια του δημοτικου βρισκουν πουλακια και τα βαζουν σε κουτι και τα ταιζουν :S :S :S
ας βρει ενα σκουληκι ρε τυπε,χιλιαδες θα εχει εκει,οχι να το αφησει να σκαρφαλωσει μονο του,ας το ταισει τη βρωμουσα στην τελικη :S :S :SΤι να το ταισει ρε τύπε, καρύδα?
Hacko το καλυτερο που μπορει να κανεις με το πεσμενο πουλακι ειναι να το δωσεις να το φαει κανενα σκυλακι ή γατακι για να χοσρτασει αφου το πουλακι ειναι καταδικασμενο σε θανατο------βλεπε τον κινεζο τσανγκ --καπως ετσι μοιρολατρικα πρεπει να το παρει και ο ασιατηςμαλλον το πρωτο τυπε..αν ενα πουλι πεσει απο τη φωλια δεν περιμενεις την μανα του,η το βαζεις παλι μεσα αν μπορεις η το φροντιζεις,ελεος με τον καμμενο,εδω κοριτσακια του δημοτικου βρισκουν πουλακια και τα βαζουν σε κουτι και τα ταιζουν :S :S :S
ας βρει ενα σκουληκι ρε τυπε,χιλιαδες θα εχει εκει,οχι να το αφησει να σκαρφαλωσει μονο του,ας το ταισει τη βρωμουσα στην τελικη :S :S :S
τυπε τον αδειασε ασχημα ο Πανος,ξενερωσα :S :S :SHacko το καλυτερο που μπορει να κανεις με το πεσμενο πουλακι ειναι να το δωσεις να το φαει κανενα σκυλακι ή γατακι για να χοσρτασει αφου το πουλακι ειναι καταδικασμενο σε θανατο------βλεπε τον κινεζο τσανγκ --καπως ετσι μοιρολατρικα πρεπει να το παρει και ο ασιατης
μαλλον το πρωτο τυπε..αν ενα πουλι πεσει απο τη φωλια δεν περιμενεις την μανα του,η το βαζεις παλι μεσα αν μπορεις η το φροντιζεις,ελεος με τον καμμενο,εδω κοριτσακια του δημοτικου βρισκουν πουλακια και τα βαζουν σε κουτι και τα ταιζουν :S :S :S
man μια φορα αν πεσει το πουλακι μετα δεν ξανασηκωνεται --ειναι καταδικασμενο σε θανατο ή χλευασμο :- :- :-Καλά πάντως κι εγώ το μεσημέρι που το έβλεπα, δεν το σκέφτηκα αυτό... είχα κάνει και εγώ στο μυαλό μου εικόνα ότι κάπως θα το παίρνει η μάνα του, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι με τα σχόλια σας, δίκιο έχετε...
Τι να ξέρω κι εγώ από πουλιά...![]()