Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
ρε τυπε εχθες βρηκε ενα πουλι,τι ηταν αυτο τελος παντων και περιμενε να το παρει η μανα του να το ανεβασει στη φωλια,τι να λεμε τωρα,ζητημα αν εχουν μεινει 10 εγκεφαλικα κυτταρα ακαφτα :S :S :S

man η δεν του έχει μείνει κύτταρο για κύτταρο η είναι καλός ηθοποιός μιας κ ήταν δίπλα του η κάμερα κ ήθελε να το παίξει ψυχούλα..

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Οι Κινεζοι εχουν μικρη πουτσα και κατα κανονα δεν εκδιδονται. Ποιος αριστερος να τους υπποστηριξει;

Μικρή πούτσα έχουν, αμούστακοι και σχιστομάτιδες είναι, τζογαδόροι και φιλοχρήματοι όσο δεν πάει, σαν να τους χτύπησε η παναγιά με το βατραχοπέδιλο είναι στην μάπα...

Ούτε οι αριστεροί δεν τους γουστάρουν, ούτε οι δεξιοί, ούτε οι ίδιοι, πρώτη με διαφορά στην Κίνα είναι η βλεφαροπλαστική, και οι ίδιοι σε εμάς θέλουν να μοιάσουν...

Μην το ψάχνεις σπόρε..

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Καλησπέρα - Καληνύχτα - Καλημέρα (θα το δω αύριο εγώ :()

newfis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
man η δεν του έχει μείνει κύτταρο για κύτταρο η είναι καλός ηθοποιός μιας κ ήταν δίπλα του η κάμερα κ ήθελε να το παίξει ψυχούλα..

Αν ήταν καλός ηθοποιός θα έκανε πρόβες για την Επίδαυρο τώρα. Δεν θα ήταν στο survivor....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μαλλον το πρωτο τυπε..αν ενα πουλι πεσει απο τη φωλια δεν περιμενεις την μανα του,η το βαζεις παλι μεσα αν μπορεις η το φροντιζεις,ελεος με τον καμμενο,εδω κοριτσακια του δημοτικου βρισκουν πουλακια και τα βαζουν σε κουτι και τα ταιζουν :S :S :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
πιστευω στην επομενη αποχωρηση ελισαβετ θα μαθουμε λεπτομερειες γαι ντανο ντυκε και χανταβλακα τι εγινε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μαλλον το πρωτο τυπε..αν ενα πουλι πεσει απο τη φωλια δεν περιμενεις την μανα του,η το βαζεις παλι μεσα αν μπορεις η το φροντιζεις,ελεος με τον καμμενο,εδω κοριτσακια του δημοτικου βρισκουν πουλακια και τα βαζουν σε κουτι και τα ταιζουν :S :S :S
Τι να το ταισει ρε τύπε, καρύδα?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τι να το ταισει ρε τύπε, καρύδα?
ας βρει ενα σκουληκι ρε τυπε,χιλιαδες θα εχει εκει,οχι να το αφησει να σκαρφαλωσει μονο του,ας το ταισει τη  βρωμουσα στην τελικη :S :S :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Hacko το καλυτερο που μπορει να κανεις με το πεσμενο πουλακι ειναι να το δωσεις να το φαει κανενα σκυλακι ή γατακι για να χοσρτασει  αφου το πουλακι ειναι καταδικασμενο σε θανατο------βλεπε τον κινεζο τσανγκ --καπως ετσι μοιρολατρικα πρεπει να το παρει και ο ασιατης

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
ας βρει ενα σκουληκι ρε τυπε,χιλιαδες θα εχει εκει,οχι να το αφησει να σκαρφαλωσει μονο του,ας το ταισει τη  βρωμουσα στην τελικη :S :S :S

Τυπε και μονο που καθοταν και ασχολιοταν με το πουλακι 44 χρονων μαντραχαλος αντι να το σουταρει στη θαλασσα να το φανε τα ψαρια κατι σημαινει  :uglystupid:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Hacko το καλυτερο που μπορει να κανεις με το πεσμενο πουλακι ειναι να το δωσεις να το φαει κανενα σκυλακι ή γατακι για να χοσρτασει  αφου το πουλακι ειναι καταδικασμενο σε θανατο------βλεπε τον κινεζο τσανγκ --καπως ετσι μοιρολατρικα πρεπει να το παρει και ο ασιατης
τυπε τον αδειασε ασχημα ο Πανος,ξενερωσα :S :S :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

Καλά πάντως κι εγώ το μεσημέρι που το έβλεπα, δεν το σκέφτηκα αυτό... είχα κάνει και εγώ στο μυαλό μου εικόνα ότι κάπως θα το παίρνει η μάνα του, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι με τα σχόλια σας, δίκιο έχετε...
Τι να ξέρω κι εγώ από πουλιά... :rolleyes:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Καλά πάντως κι εγώ το μεσημέρι που το έβλεπα, δεν το σκέφτηκα αυτό... είχα κάνει και εγώ στο μυαλό μου εικόνα ότι κάπως θα το παίρνει η μάνα του, αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι με τα σχόλια σας, δίκιο έχετε...
Τι να ξέρω κι εγώ από πουλιά... :rolleyes:
man μια φορα αν πεσει το πουλακι μετα δεν ξανασηκωνεται --ειναι καταδικασμενο σε θανατο ή χλευασμο :- :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom