alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Εσπασε το κατσαριδακι.
Δεν ξερω για σας, εγω παντως καπου στενοχωρηθηκα λιγο ακουγοντας την.
Εσπασε το κατσαριδακι.
τυπε εχει συνηθισει να τρεχει απο τις σκουπες στο κεντρο![]()
![]()
![]()
Δεν εχεις αδικο ρε τύπε, αλλά για γυναικες μιλαμε, ημιτελή πλασματα, το θεμα ειναι να μην τους δινουμε το τιμονι...Κλασσικη ελλεηνιδα, μολις βλεπει οτι ο τσαμπουκας η αλαζονεια και η μαγκια τους δε περνανε θυμουνται οτι ειναι γυναικες και ξεκινανε το βιολι και τη κλαψα. Καμια λυπηση για τη μικρη τερεζα! Δε ξεχναμε τα μαγειρεματα με τη ζωντοχηρα τα απαξιωτικα σχολια στον πλυντηρια ουτε τη τεμπελια και τη ξυνομουνιαση στη παραλια!
Наско μαλλον με κανενα αραπη εκει τζαμαικανο σνιφαρουντυπε εχει συνηθισει να τρεχει απο τις σκουπες στο κεντρο![]()
![]()
![]()
Μην λες για τζαμαικανούς αραπάδες τύπε και σκασει μυτη η πενταγιωτισσαНаско μαλλον με κανενα αραπη εκει τζαμαικανο σνιφαρουν
ποιος της ειπε οτι θα προλαβει να κανει Πασχα στο νησιΤελευταίο δεν βάζω άλλο γιατί θα τα βγάλω..
Τύπε δεν ξερω τι μου συμβαινει, τωρα τελευταια το κατσαριδακι ξυπναει τον πιρφορο μεσα μουΛιγα για το ελισαβετακι :-* :-*
εχεις δικιο ισκεντερ και μετα ποιος ξεφευγει!!!!!Μην λες για τζαμαικανούς αραπάδες τύπε και σκασει μυτη η πενταγιωτισσα
Ναι, νταξει.Εσπασε το κατσαριδακι.
Δεν ξερω για σας, εγω παντως καπου στενοχωρηθηκα λιγο ακουγοντας την.
Δεν βλεπω αντιδρασεις απο τους ευαισθητους αριστερους του σαιτκαι γενικα τους αριστερους
για τα ρατσιστικα σχολια για τον τσανγκ
φανταζομαι τι θα γινοτανε αν ειχε πχ κανεναν παιχτη με καταγωγη απο αλβανια πχ και του φωναζε "τρεχα αλβανε" κλπ
Γιατί το λες αυτό; λες να μην την βγάλει καθαρή;ποιος της ειπε οτι θα προλαβει να κανει Πασχα στο νησι:S :S :S
Наско μαλλον με κανενα αραπη εκει τζαμαικανο σνιφαρουν
Δεν εχεις αδικο ρε τύπε, αλλά για γυναικες μιλαμε, ημιτελή πλασματα, το θεμα ειναι να μην τους δινουμε το τιμονι...
Τύπε δεν ξερω τι μου συμβαινει, τωρα τελευταια το κατσαριδακι ξυπναει τον πιρφορο μεσα μου
θα ναι προτεινομενη απο την χαρμανα τυπεΓιατί το λες αυτό; λες να μην την βγάλει καθαρή;
Οχι, εννοειται οτι συμφωνω μαζι σου. Μολαταυτα ειδα οτι εχει στενοχωρηθει πραγματικα και καπου κλονιστηκα.Ναι, νταξει.
Το μικρο κοριτσακι που αντι να της πουν πως να γινει καλυτερη προσπαθουν να την θαψουν στην τροπικη αμμο.
Δεν λυπαμαι καποιον που προτιμαει την κλαψα απο την προσπαθεια και την πρωτοβουλια.
Ενα καλο, κλαψιαρικο, μετρια εμφανισικα, κατσαραδικι περιμεναν ολοι οι πιρφοροι.Λιγα για το ελισαβετακι :-* :-*
Το θεμα ειναι να το καταλαβαινουν οτι ειναι ημιτελη πλασματα και να μην εχουν απαιτησεις, η αλλη σεντραρε τον dralban γιατι περπαταγε μπροστα, αν σημερα ομως την εγραφε στο πουτσο του και εχαναν την επικοινωνια θα θυμοταν τη γυναικεια φυση της και θα εκλαιγε σα Μαρθα Βουρτση! Κανενα ελεος για καμια αλαζονικη σαυρα!