Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
τυπε πρεπει να υποστει χειροτερο σκουπιδιασμα απο την μουμια οταν πατησει τα βρωμοποδαρα της στην αθηνα.οχι να κλεισει facebook και τηλεφωνα,να μπει σε προγραμμα προστασιας μαρτυρων :S :S :S
αμα βγει συντομα, θα την λιντσαρουν οι ντανιτσες τυπε...
αλλα οποτε και να ειναι υποψηφια εμεις εδω ειμαστε γκαμηλες, δεν ξεχναμε ευκολα..θα την στειλουμε αδιαβαστη την μεγαιρα....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Ρε παίδες μου... έχω εγώ πρόβλημα που τους κοιτάζω και μου φαίνονται όλοι ψεύτικοι τώρα πια?  :S - δεν υπάρχει ούτε ένας αυτή τη στιγμή που να τον συμπαθώ...
(άντε ίσως λιγουλάκι την Ελισάβετ μόνο και μόνο γι αυτό που τραβάει με τις ψηφοφορίες)
οσο υπαρχει η καμερα λογικο ειναι να υπαρχει και το "στήσιμο"....απλα καποιοι το παρακανουν, και εισερχονται στα ορια του προσποιητού και του "κιβδηλου"

τον μαριο γτ τον βριζεις? ειναι ο μονος που κραζει και τα λεει εξω απ τα δοντια....κι χθες μου φαινεται παλι εκραξε τους διασημους για τα καραγκιοζιλικια τους στους πανηγυρισμους

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Προσοχη ακολουθουν σκληρες εικονες αν τρωτε καλυτερα να μη τις δειτε και επισης απομακρυνετε μικρα παιδια απο τις οθονες.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
zmw5E4i.jpg

cpdM28j.jpg

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Ποιος αλλος. Ο γραφικος Νικολοπουλος.

Δεν ειναι γραφικος καθολου ειναι μισθωμενος υπαλληλος του Βρυωνη που εχει το  Ε.

Την επερωτηση την ειχε προ αναγγειλει ο Φουρθιωτης το περασμενο Σαββατο και τωρα που εγινε το Σαββατο θα λυσαξει η τρελη

Γενικα ο Μενιος με τον κολλητο του τον χοντρο vip,νταβατζη Σπυρο εχουν βολεψει πολλους και πολλες γονους και συζυγους πολιτικων

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
οσο υπαρχει η καμερα λογικο ειναι να υπαρχει και το "στήσιμο"....απλα καποιοι το παρακανουν, και εισερχονται στα ορια του προσποιητού και του "κιβδηλου"

τον μαριο γτ τον βριζεις? ειναι ο μονος που κραζει και τα λεει εξω απ τα δοντια....κι χθες μου φαινεται παλι εκραξε τους διασημους για τα καραγκιοζιλικια τους στους πανηγυρισμους

Τον σιχαίνομαι. Δεν ξέρω, αηδιάζω και μόνο που τον βλέπω και τον ακούω, αλλά πιστεύω ότι είναι ο πιο σκατόψυχος χαρακτήρας όλων, και απλά δεν έχει φανεί ακόμα.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Προσοχη ακολουθουν σκληρες εικονες αν τρωτε καλυτερα να μη τις δειτε και επισης απομακρυνετε μικρα παιδια απο τις οθονες.

omorfouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :hi:

Σας λατρεύω γι αυτό που κάνατε με το κενό για να μη τις δούμε κατευθείαν!!! είστε και εξυπνούλης.... :-* (είναι σίγουρα χρήσιμο για φώτος που ανεβάζω εγώ...  :grin:)

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Η Λάουρα λέτε να δήλωσε συμμετοχή γιατί τώρα με τον Σύριζα, έχουν μειώσει τις αναπηρικές συντάξεις, και δεν της φτάνουν τα χρήματα?  :S
Τι είναι αυτό ρε φίλε... ούτε να τρέξει δεν μπορεί, γιατί την πήραν σε αυτό το ριαλιτι?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Δεν ειναι γραφικος καθολου ειναι μισθωμενος υπαλληλος του Βρυωνη που εχει το  Ε.

Την επερωτηση την ειχε προ αναγγειλει ο Φουρθιωτης το περασμενο Σαββατο και τωρα που εγινε το Σαββατο θα λυσαξει η τρελη

Γενικα ο Μενιος με τον κολλητο του τον χοντρο vip,νταβατζη Σπυρο εχουν βολεψει πολλους και πολλες γονους και συζυγους πολιτικων

Και που να ναι τωρα μετα απο 7 χρονια αυτο το παιδι?

Ήταν το έτος 2010 όταν ένα ροζ και συνάμα πολιτικό σκάνδαλο αναστάτωνε το Πολεμικό Ναυτικό.

Ο ναύτης (τότε) Γεράσιμος Ζαγορίτης, γιος του Λευτέρη Ζαγορίτη, ύστερα από τρελό γλέντι στα μπουζούκια με την Τζούλια Αλεξανδράτου, γύρω στις 4:30 το πρωί που έφυγαν, της πρότεινε να περάσουν μια βόλτα για να κάνει πλάκα στους άλλους που υπηρετούσαν στο Πολεμικό Μουσείο μαζί του.

Πήγαν στο Μουσείο, όπου τους υποδέχθηκε ο φρουρός ο οποίος της ζήτησε και αυτόγραφο και μετά μπήκαν στους κοιτώνες και ξύπνησαν τους φαντάρους! Και φυσικά η ιστορία δεν σταμάτησε εκεί. Η εφημερίδα VETO του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες, στις οποίες ο Μάκης (Γεράσιμος) Ζαγορίτης τελούσε σε πιο «τρυφερές» στιγμές με την αισθησιακή πρωταγωνίστρια, μέσα από το Πολεμικό Μουσείο!

Τότε έγινε χαμός. Γαλόνια έπεσαν, καμπάνες ακούστηκαν και ύστερα σιωπή… Δείτε το σχετικό φωτορεπορτάζ:

zagoritis-tzoulia-1 zagoritis-tzoulia-2 zagoritis-tzoulia-3 zagoritis-tzoulia-4

Τα χρόνια (όχι πολλά) πέρασαν και ο σκανδαλιάρης πολιτικός γόνος βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μιας και διαπρέπει στις Βρυξέλλες.

Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης, για τις φίλες του Μάκης, στις Βρυξέλλες κυκλοφορεί κι ως… Τζέρι, είχε εμπλοκή στην καμπάνια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και για την ακρίβεια φιγουράριζε πρώτη μούρη στην προεκλογική του αφίσα παρέα με άλλους Ευρωπαίους νέους, «συμβολίζοντας» την επιθυμία του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να εργασθεί για τη νεολαία της γηραιάς ηπείρου.

Ο Γεράσιμος Ζαγορίτης βρέθηκε στα ευρωπαϊκά σαλόνια κατόπιν σχετικής πρότασης του μέχρι πρότινος ευρωβουλευτή και νεοεκλεγέντος δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, καλού φίλου του πατέρα του.

Κι αν ο Γιώργος Παπανικολάου έφυγε από τις Βρυξέλλες, ο Γεράσιμος Ζαγορίτης παραμένει στην ευρωπαϊκή πρωτεύουσα για να αναλάβει, σύμφωνα με την εφημερίδα Παραπολιτικά, χρέη επιστημονικού συνεργάτη στο γραφείο της ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη (του Mega).

Είδατε που κανένας δεν χάνεται; Ακόμα κι εκείνος που κατάφερε να κάνει (μεταφορικά και κυριολεκτικά) «μπουρδέλο» το Πολεμικό Μουσείο!

Αθανατη πουτανα Ελλαδα και μετα μας φταινε οι Συριζαιοι γαμω το μπουρδελο μας γαμω

Lordboy

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
ο χανταμπακης κανει λες και δεν θα ξαναδει ποτε το παιδι του... μου θυμησε το σπαρακτικο κλαμα της μανας που μολις εχει χασει το παιδι της... :S

το πρωτο μερος του σημερινου επεισοδίου δεν βλεπετε...  :vomit:

αυτη η βαλαβανη διαρκως γινεται ολο και πιο σιχαμερη....στο μονο που την παραδεχομαι ειναι οι αθλητικες της ικανοτητες....κατα τα αλλα ελεεινη...ακολουθει κατα ποδας η βρωμουσα...μου φαινεται εντελως ψευτικη

Σιχάματα, όλα στο βωμό της τηλεθέασης για 5 ψήφους, Καραγκίοζη να τον πω τον Χανταμπάκη, καθυβρίζω τον Λαογραφικό μας ήρωα σκιών.

ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ εδώ οι περισσοτεροι κάναμε φαντάροι στα σύνορα για πάνω απο μισό χρόνο ,μερικοί και με προβλήματα και ζοριλίκια και με γκόμενες και χωρίς λεφτά και δεν κάναμε έτσι σαν τις Πουτάνες.

Φτου σας για αντρες να πάτε και σε Πόλεμο ρεμάλια, σήμερα θα δούμε δράματα και κροκοδείλια δάκρυα ,ότι πιο ψέυτικο και τραβηγμένο απο τα μαλλιά....

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ο άλλος  γελοίος ο χανταβλάκης παράτησε το νεογέννητο παιδάκι του για να πάει Survivor και κλαίει σαν αδερφή και φιλάει την τηλεόραση.
Α στο διάλο, γύρνα πίσω αν δεν μπορείς. Υποκριτή, καριόλη.

Τελος Μαλακας Ο Χανταβλακας !!!  :vomit:  :vomit:  :vomit:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
omorfouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :hi:

Σας λατρεύω γι αυτό που κάνατε με το κενό για να μη τις δούμε κατευθείαν!!! είστε και εξυπνούλης.... :-* (είναι σίγουρα χρήσιμο για φώτος που ανεβάζω εγώ...  :grin:)

:hi:

Καλο θα ηταν να το κανεις κι εσυ οταν ακολουθουν φωτογραφιες με ψωλοχυμενους μουσατους  :S :S :S

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ρε γαμωτο, τελικα ειναι τοσο γιωταδες οι αντρες σημερα? Πραγματα που καποτε θεωρουσαμε δεδομενα, πλεον δεν ειναι? Τριαντα χρονων γομαρι ο βλακας δεν ντρεπεται να κανει ετσι? Τι χαρακτηρες εχουν δηλαδη σημερα οσοι ειναι κατω απο 35?

Τύπε Δεν Εκτιμας Καθολου Την Ευαισθησια Του Χανταβλακα ???   :2funny:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Επιτηδες το εβαλαν αυριο απεναντι απο το Παμε Πακετο για να το χτυπησουν, αναμενεται πολυ δακρυ αυριο. Εγω θα το βαλω στις 24:00 να δω κατευθειαν αποχωρηση Κινεζου και να ριξω ενα συντομο και αντρικιο κλαμα για τον αδικοχαμενο υπασπιστη του ηγετη μας!

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
αμα βγει συντομα, θα την λιντσαρουν οι ντανιτσες τυπε...
αλλα οποτε και να ειναι υποψηφια εμεις εδω ειμαστε γκαμηλες, δεν ξεχναμε ευκολα..θα την στειλουμε αδιαβαστη την μεγαιρα....
τυπε δεν εχω ψηφισει ποτε μου σε τετοιου ειδους παιχνιδι,χωρις πλακα θα παρω 20αρα μονο κ μονο για το σιχαμα :vomit: :vomit: :vomit:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ο χανταμπακης κανει λες και δεν θα ξαναδει ποτε το παιδι του... μου θυμησε το σπαρακτικο κλαμα της μανας που μολις εχει χασει το παιδι της... :S

το πρωτο μερος του σημερινου επεισοδίου δεν βλεπετε...  :vomit:

Ο χανταμπακης πεφτει και φιλαει την τηλεοραση γιατι πριν εχει κανει το ιδιο και ο Ντανος που φιλαει την μανα του (μαλλον)
Το προβλημα του Χανταβλακη ειναι ο βλαχος κανενας αλλος θα φανει ξανα στην πορεια

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μεχρι και τη κυστη στη κοιλια καναν φωτοσοπι

εν το μεταξύ οι άθλιοι art directors και καλά ο θεός να τους κάνει αν υπάρχουν, δεν έβρισκαν καρύδα στην Ελλάδα και είπαν να βάλουν ανανάδες  :2funny: :2funny: :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
zmw5E4i.jpg

cpdM28j.jpg

ρε τυπε μια μπουκια καθισα να φαω :vomit: :vomit: :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom