Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ρε μαλακες
αυτη νομιζα οτι επειδη ητανε αβαφτη ητανε τοσο σαυρα

αλλα και βαμμενη που ειναι

ΠΑΛΙ ΣΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ

τι γινεται γαμω την τρελαααα μου ???>>>>????

Μπορει να την ασχημαινει ο φακος τυπε.  :S :S :S

Mrk12

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2016
Like
31
Πόντοι
0
Ρε σεις είναι άχρηστη οκ, σίγουρα δεν θα το κερδίσει αυτή ούτε και η Λάουρα, οπότε δεν μας απασχολεί. άλλωστε τόσες φορές ήταν προτεινόμενη και την γλίτωσε. Ας φύγει ο βρωμομετανάστης τώρα που βρήκαμε την ευκαιρία, μιας και κερδίζει τις ατομικές ασυλίες η λούγκρα, άλλωστε κακιασμένος είναι και όχι αληθινός. και μετά επειγόντως το βρωμοσίχαμα τον σκατο κύπριο. αναγουλιάζω όποτε τον βλέπω... δεν θα μπορώ να απολαμβάνω τα φαγητά που παραγγέλνω αν μείνει και άλλο μέσα αυτό σιχαμένο.

(και να φανταστείτε ότι είμαι πολύ ήρεμος - στις καλές μου, σήμερα εν όψη της αυριανής ημέρα
Τι είναι αυτά που λες; :S Ο Κύπριος είναι ο πιο γρήγορους εκεί πέρα. Χαίρεσε να τον βλέπεις να αγωνίζεται. :rockon:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Τι είναι αυτά που λες; :S Ο Κύπριος είναι ο πιο γρήγορους εκεί πέρα. Χαίρεσε να τον βλέπεις να αγωνίζεται. :rockon:

Είναι ο πιο γρήγορος, αλλά είναι τόσο που είναι αφύσικο, και επίσης είναι σιχαμένος. θα με θυμηθείτε αργότερα που θα δείξει περισσότερο το χαρακτήρα του. (σας θυμίζω απλά το σχόλιο για το κώλο της Λάουρα)

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Μπορει να την ασχημαινει ο φακος τυπε.  :S :S :S

Αυτό ισχύει πάντως... κι εγώ τα τελευταία χρόνια... δεν βγαίνω καθόλου καλός στις φώτος και γι αυτό δεν έχω και καμία να ανεβάζω/στέλνω στα προφίλ μου. Βγαίνω είτε πολύ χάλια, είτε όπως πραγματικά είμαι, απλά εννοώ ότι για κάποιο λόγο από κοντά φαίνομαι καλύτερος, όλοι μου το λένε.
Επίσης το έχω παρατηρήσει σίγουρα αυτό με το samgsung s6 edge, που ενώ έχει γαμάτη κάμερα και όλους τους δείχνει κουκλιά εμένα δεν μου αρέσω ποτέ σε φώτο από αυτό το κινητό. Ενώ από άλλα έχω δει ότι βγαίνω κανονικά. :(

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Αυτό ισχύει πάντως... κι εγώ τα τελευταία χρόνια... δεν βγαίνω καθόλου καλός στις φώτος και γι αυτό δεν έχω και καμία να ανεβάζω/στέλνω στα προφίλ μου. Βγαίνω είτε πολύ χάλια, είτε όπως πραγματικά είμαι, απλά εννοώ ότι για κάποιο λόγο από κοντά φαίνομαι καλύτερος, όλοι μου το λένε.
Επίσης το έχω παρατηρήσει σίγουρα αυτό με το samgsung s6 edge, που ενώ έχει γαμάτη κάμερα και όλους τους δείχνει κουκλιά εμένα δεν μου αρέσω ποτέ σε φώτο από αυτό το κινητό. Ενώ από άλλα έχω δει ότι βγαίνω κανονικά. :(

Eγω δεν εχω τετοια προβληματα τυπε 
Παντου κουκλος βγαινω :S :S :S

Συνημμένα

• με.jpg
    με.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 36

Άκης012345

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2015
Like
25
Πόντοι
16
:vomit: :vomit: :vomit:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Eγω δεν εχω τετοια προβληματα τυπε 
Παντου κουκλος βγαινω :S :S :S

χαχα τι αηδία φώτο... έλεος... :S - τα φιδάκια που ανεβάζετε μου αρέσουν πάντως, έχω πιάσει και μικρό φιδάκι που είχε κάποιος σαν κατοικίδιο. περιμένω να μου δείξετε και ποιο είναι το μεγαλύτερο που έχετε κύριε iakove  :grin:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Η ψηφοφορία δεν θα αλλάξει κύριε Duke?

anyway, καληνύχτα σας καυλιάριδες. πάω να παίξω λίγο lol να χαλαρώσω, (αφού χύσω με τσοντούλα) και τα λέμε αύριο, ευτυχώς/δυστυχώς καθυστερημένα εγώ.

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Δε συμμετεχω πολυ γιατι εχουν μπει ανηλικα στο θρεντ.

Δυστυχώς προβλεπω να φευγει ο Τσανγκ, ισως ο πιο ευφυης παιχτης του Σαρβαιβορ.

Θα φαμε στη μαπα το Φατσεα και τη ζωντοχηρα για πολυ καιρο ακομα.

Στο τουιτερ αμα ειρωνευτεις τον Αντετοκουμπο θα σε κανουν ανφολο ολες οι γκομενες. Για τους μικροτσουτσουνους ξενους δεν εχουν αντιστοιχη ευαισθησια. Για να καταλαβαινετε ποσο αηδιαστικες ειναι οι γυναικες και πως διαμορφωνουν την κοινωνικη ηθικη συμφωνα με τα γουστα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom