Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Μπορεί να τον βάφτισε έτσι κανένας αφρικανός.
Ο μισθοφόρος θα φάει καλά με τις αδερφές όταν βγούνε έξω...
Λες να γαμήσει τέτοια μουνιά αυτός ο βαζιβουζούκος ??
Μπορεί να τον βάφτισε έτσι κανένας αφρικανός.
Ο μισθοφόρος θα φάει καλά με τις αδερφές όταν βγούνε έξω...
Καθησα χτες και αναρωτιόμουν γιατι βλεπω τηλεοραση,(μονο Internet βλεπω παρακολουθω) μετα απο πολυ καιρο γιατι κολλησα με το survival?Λοιπόν ειναι καλοκαιρι σε εξωτικο νησι ενω στην Αθηνα ειναι χειμωνας,εχει αρκετα ωραια κοριτσακια και μην ακουω τους και καλα νεοελληνες γαμιαδες οτι δεν τους αρεσει η Παπαδοπουλου και η Λάουρα Νάργες ,ολοι αυτοι εχουν γαμησει τρις χειροτερες γκομενες και μερικες επι πληρωμη,καλα ασε που μερικες παιχτριες ειναι για πολλα σκισιματα Ευριδίκη Βαλαβάνη,.Ελισάβετ Δοβλιατίδου,Ειρήνη Κολιδά και οι διδυμες μαζι ομος.Τωρα οι αντρες εχουν ίντριγκα οι μαχητες και εχουν ενδιαφερον το φιδι δεν ειναι ο πανος εινα ο κινεζος,ο πανος ειναι ο κλασικος σιχαμενιος σαλιαρης που κοιταει να σου φαει την δουλεια την γκομενα που σου αρεσει, θα πει στο αφεντικο σου αυτο που δεν πρεπει να ακουσει και αλλα τετοια ειναι παντου γυρο μας απο το σχολειο μεχρι το γεροκομειο.Μεγαλη πουτανα ειναι και ο κυπριος οπος οι πιο πολοι απο την κυπρο στην ελλαδα ειναι ελληνες, στους εξω το παιζουν κρατιδιο της Αγγλιας και πολλοι δεν μιλανε ουτε ελληνικα ουτε κυπριακα μιλανε μονο αγγλικα φυσικα.Ο μισθοφορος τον ειχα για αντρα και ηταν και καλος στα αθληματα και ενωτικός αλλα δεν ειναι ετσυ το παιχνιδι εχει και την πουστια το παιχνιδι τωρα για την γρινια που εβγαλε εκανε σαν την γομενα που εχει περιοδο δεν βλεπει διπλα τον Γιωργαρο που και τα ψαρακια του πιανει και τα φυλαρακια του εχει κανει και τα αγωνισματα νικαει και περναει ζαχαρη απο την αποφαση της κλικας του πανου-κινεζου.
Οι διασημοι ειναι σωστοι λιγη γρινια δεν τους το ειχα τους ειχα για κακομαθημενους,σχεδον καμια ρουφιανια και χαβαλες ακομα και το παλτο ο Σπαλιαρας ειναι καλο παιδι μονο η παπαδοπουλου μου την εδωσε με την υστερια της.
Στο παιχνιδι εμαθα επαγγελματα που δεν ηξερα οτι υπαρχουν: προπονητής θαλάσσιου σκi, ράπερ, ηθοποιός και μοντέλο,παλαίμαχος ποδοσφαιριστής,μισθοφόρος κατά της Πειρατείας,Μάνατζερ αποστολών εξωτερικού για την Πανελλήνια ομοσπονδία Ράγκμπυ???,μονο ο ανεργος ειπε την αληθεια Δημήτρης Πάσχουλας οτι ειναι ανεργος εχουν κανει ολοι το hobby επαγγελμα ολα με μαυρα για να το παιζουν οτι εχουν δουλεια οι κοπριτες.
Προλα αυτα το βλεπω για το καλοκαιρι που ειναι στον Δομινικο, για τα αγωνισματα που ανετα επαιζα σε ολα ,για τα μουνακια και για την ρουφιανια του νεοελληνα λαμογιου της κρισης.
Aυτός πρέπει να έσφαζε πειρατές στη Σομαλία, σύντροφε ! Τον κόβω για αδίστακτο.
καλά ο μισθοφόρος το ξεφτίλισε εντελώς με τη κλάψα του αν και έχει δίκαιο για τον μουνοΠΑΝΟ.
Ελπίζω τώρα που δεν έφυγε να βγάλει το σκασμό επιτέλους και να κοιτάξει μπας και πάρουν καμιά νίκη και φάνε τπτ... Επίσης αν δε διώξουν τον καράφλα στην επόμενη ασυλία θα είναι μεγάλοι κόπανοι...
Ο καινούριος μου φάνηκε επίσης ψιλομαλακας.
εγω σας λεω οτι πριν τελειωσει το παιχνιδι θα ξεσπασει σκανδαλο οτι πιασανε τον καραφλα πισω απο κανενα κοκοφοινικα καβαλα με κανεναν αραπακο απο αυτους που φερνουν χοροπηδωντας τα φαγια επαθλα
ο καινουριος ειναι πολυ μπλα μπλα και εξυπναδα!στο αγωνισμα να δουμε.
Επρεπε να το φανε
Κοίτα να δεις που τελικά αυτός που αποχώρησε πρέπει να πήρε χαμπάρι πόσο μαλάκες είναι και τους την έκανε έτσι...
εχουν μια κυστη δηλητηριωδη
εγω το λυπηθηκα
Παντογνώστης μου φαίνεστε όσο διαβάζω τα ποστ σας. Θα ήθελα να μάθω πολλά δίπλα σας!
αν μεινει ο μισθοφόρος θα ναι στημενο για να εχουμε
κατινιες με πανοφανη και μισθοφορο του κολου για να ανεβει η τηλεθεαση
Τωρα θα αρχισουνε να γλείφουνε ολοι μισθοφορο :S :S :S
αντρακος σαν εσενα τεντι :S :S :SΚι εγώ θα τον έγλυφα αν ήμουν μέσα.
Εγώ τον πάω, και αυτά που κάνει με γκριμάτσες και τέτοια, μου θυμίζουν πολύ εμένα... αν είναι και παρθένος στο ζώδιο, θα εξηγεί περισσότερα αυτό, και γενικά νομίζω μοιάζουμε.
Ναι μεν είναι λίγο ανώριμος, αλλά αυθόρμητος, δίκαιος και ειλικρινής! Αντράκος.