You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Ελλάδα 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Κανένας από Πετρούπολη-Ίλιον να πάω να το δούμε παρέα απόψε?
Έχει αποχώρηση σήμερα, νομίζω ότι χρειάζεται να είμαι δίπλα σας, γιατί μπορεί να γίνει καμία μαλακία και να φύγει η Ειρήνη. Οπότε να μαζέψω τα υγρά, σε περίπτωση που ξεσπάσετε πάνω μου, με κλάματα.
Έχει αποχώρηση σήμερα, νομίζω ότι χρειάζεται να είμαι δίπλα σας, γιατί μπορεί να γίνει καμία μαλακία και να φύγει η Ειρήνη. Οπότε να μαζέψω τα υγρά, σε περίπτωση που ξεσπάσετε πάνω μου, με κλάματα.
Doriangray
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Κανένας από Πετρούπολη-Ίλιον να πάω να το δούμε παρέα απόψε?
δε παιζεσαι ρε λαγνε, αστειρευτη ορεξη, στα μισα νηματα μας γκαβλωνεις, στα αλλα διπλωνουμε απο το γελιο...που ειναι ο νασος και οι αλλοι, στειλαν ακομα,,,?
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
χαχαχαχα παλι καλα που εισαι και εσυ και μας φτιαχνεις το κεφιΚανένας από Πετρούπολη-Ίλιον να πάω να το δούμε παρέα απόψε?
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
δε παιζεσαι ρε λαγνε, αστειρευτη ορεξη, στα μισα νηματα μας γκαβλωνεις, στα αλλα διπλωνουμε απο το γελιο...που ειναι ο νασος και οι αλλοι, στειλαν ακομα,,,?
Όχι σήμερα δεν έχουν φανεί ακόμη, και δεν σας γνωρίζω και όλους καλά καλά εδώ πέρα, δεν ξέρω καν αν δουλεύετε κτλπ.
Πάντως γίγαντα μου, χαίρομαι να σας καυλώνω. Κι εγώ όσο είμαι εδώ μέσα, είμαι καυλωμένος εννοείται και μαλακίζομαι.
Θα ήθελα πολύ να αρχίσω να γνωρίζω μέλη από εδώ μέσα, και να με γνωρίζετε κι εσείς, και το σημαντικό είναι να καταλάβετε ότι δεν ψάχνω σεξ. Εννοώ και μόνο να σας την παίξω, ή μόνο να σας γνωρίσω ενώ βλέπουμε πχ survivor και τα λέμε, μου αρκεί και με το παραπάνω.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
kongas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Λογικο ειναι να μιλανε οι αντιπαλες ομαδες μεταξυτους... Εχουν πολυ χρονο στα παιχνιδια για κουβεντα και κουτσομπολιο για το τι γινεται στις ομαδες τους... Μεταξυ του παιχνιδιου ενος ζευγους και του επομενου μεσολαβει πολυς χρονος ωστε να ξαναστηθει η πιστα... ΕΚΤΟΣ ΑΝ υπαρχει ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στις ομαδες να πλησιαζουν μεταξυ τους κατα τη διαρκεια των διαλειμματωνΣιγουρα εχουν γινει επαφες. Ειδες την Πασχαλη που εσπευσε να πει στις καμερες οτι ο Τσανγκ εχει προβλημα με τις γυναικες και τις καταδιωκει.
Doriangray
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
νασο, αυτος στη φωτο ειναι ο παλαιστης π τους εσφαξε κ αυτοκτονησε...?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
ο nacho vidal τυπε μου :S :S :Sνασο, αυτος στη φωτο ειναι ο παλαιστης π τους εσφαξε κ αυτοκτονησε...?
Doriangray
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
ο nacho vidal τυπε μου :S :S :S
ααααα
δεν τον καταλαβα ετσι....
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
ααααα
δεν τον καταλαβα ετσι....
Doriangray
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Όχι σήμερα δεν έχουν φανεί ακόμη, και δεν σας γνωρίζω και όλους καλά καλά εδώ πέρα, δεν ξέρω καν αν δουλεύετε κτλπ.
Πάντως γίγαντα μου, χαίρομαι να σας καυλώνω. Κι εγώ όσο είμαι εδώ μέσα, είμαι καυλωμένος εννοείται και μαλακίζομαι.
Θα ήθελα πολύ να αρχίσω να γνωρίζω μέλη από εδώ μέσα, και να με γνωρίζετε κι εσείς, και το σημαντικό είναι να καταλάβετε ότι δεν ψάχνω σεξ. Εννοώ και μόνο να σας την παίξω, ή μόνο να σας γνωρίσω ενώ βλέπουμε πχ survivor και τα λέμε, μου αρκεί και με το παραπάνω.
Οταν βγει ο Πάνος ο μανατζερ απο το παιχνίδι , ζητά του να τα φτιάξετε
Θα παίξει κ τριολε με το πουτανακι του , τον κινέζο .. Τυχεράκια
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.893
- Πόντοι
- 24.596
τυπε ειχε παιξει και smack down αυτος; :S :S :S
Doriangray
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2016
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
τυπε ειχε παιξει και smack down αυτος; :S :S :S
Ναι, σ αυτα ηταν τα "κατς"...με χαλκ χογκαν κ τετοιους,,,καποια στιγμη στροφαρε αναποδα, εσφαξε την οικογενεια τ κ αυτοκτονησε....τωρα 2000κατι...
kafetzis1886
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
o φουσκωτος ηταν το ξεβρακωμα των απανταχου παρομοιων φουσκων που ολη μερα παιρνουνε χαπια και ανα μηνα-ες κανουνε και τις ενεσουλες τους
'θηρια" στην οψη γατακια απο πραγματικη δυναμη
Τυπε μονο ο Πανος συνδυαζει φυσικη σωματικη κατασταση πνευμα και ηγετικη ικανοτητα
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Διαγραμμένο μέλος 81003
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
o φουσκωτος ηταν το ξεβρακωμα των απανταχου παρομοιων φουσκων που ολη μερα παιρνουνε χαπια και ανα μηνα-ες κανουνε και τις ενεσουλες τους
'θηρια" στην οψη γατακια απο πραγματικη δυναμη
Του τελείωσαν τα αναβολικά κ ξεφούσκωσε
Ίσως εχει κ μικρο εργαλείο , γαριδάκι
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 489K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 86