Αν έπαιζε η Λάουρα, θα μας είχανε πάρει 8 νησιά απ'τα Επτάνησα!
-Οι άλλοι έχουν ποδοσφαιριστή το γιο του ανέμου, εμείς είχαμε το Χούτο που έδερνε το νερό της πισίνας!
- Πάει ο Τουρκος βαμμένος αγριεμένος, πάει και ο Έλληνας μισθοφόρος με το μαγιό με τα καρπουζάκια!!
-Μάλλον δεν υπάρχει σε αυτούς αποχώρηση. Απλά στο συμβούλιο ψηφίζουν κάποιον και τον τρώνε!
-Στην παραλία των Τούρκων στα δέντρα τους αντί για καρύδες πρέπει να φυτρώνουν μπριζόλες
- Οι τούρκοι μας στέλνουν φωτο να μας τρομάξουν. Ποιούς ΕΜΑΣ ρε φίλε. Που εδώ και 3 μήνες ζούμε με το χιούμορ του μισθοφόρου!
-Οι άλλοι κατέβασαν την λεγεώνα των υπερηρώων και εμείς στείλαμε Προκόπη, Χουζούρι, Γκρινιάρη, Παπαστρούμφ και την Στρουμφίτα.
-Ο άλλος δεν είχε χάσει στους Ολυμπιακούς και έχασε από τον Ντάνο
-Σας παρακαλώ το σημερινό ματς με τους τουρκους να το παρουσιάσει ο Στέφανος Χίος να πάει η τηλεθέαση 101%
- Παίξτε κανά τζοκερ στον ΑΝΤ1. Αλλάξανε την μερα στο YFSF λόγω survivor και τους έσκασε έκτακτο Ελλάδα-τουρκία.
-Λέει η άλλη : Σαν τα βλέμματα που ρίχνει ο Αγγελοπουλος στη τουρκική ομάδα ρίχνω και εγώ στον δικό μου όταν τον βλέπω να κοιτάει κώλους!
-Στο τουρκικο κρατήσανε μέσα τους δυνατούς και μεις κρατήσαμε τα διαμαντάκια, τα αγαπουλίνια και τις κοριτσάρες
-Θα με ρωτάνε στο μέλλον τα παιδιά μου που πολέμησα και θα τους λέω στο twitter και στο fb με κάτι τούρκους.
- Ο τουρκος εχθές εχασε και τα έσπασε όλα. Μην κλαις. Σήμερα θα ζητήσουμε να παίξεις με την Λάουρα.
-Το σημερινό ματς θέλει στρατηγική! Να κάνουν όλοι τους τραυματίες κ να παίζει μονό ο Ντανος!
-Ρε μην είστε άσχετοι, πετάξτε ένα κουτάκι μπύρας στον Τανιμανίδη να διακοπεί!
-Θα πει ο Μαριος στους τουρκαλαδες mother fucker που στα κυπριακά σημαίνει αδέρφια μας επιτέλους συναντηθήκαμε.
- Οι Τουρκοι λένε "Οκ καλά θα πάμε, έχουμε ισορροπία ας δούμε ποιος θα παίξει...Οι Έλληνες εγώ θα πάρω το γορίλα εσύ το γκριζομάλλη"
-Να πανηγυρίζουμε με ΒΑΛΑΒΑΝΗ εκει μας ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ
-Βάλτε το μισθοφόρο να τραγουδάει να ξεκουμπιστούν οι τουρκοι!
-Βλέπω survivor μπλοκάρω τουρκους, ακούω βεμπο και πλέκω μάλλινες θήκες κινητών για τους τουιτεράδες μας!
-Μισθοφόρος:Μπουνταλά Μανάβ
Χρανιώτης: Χαρμάν Τσογλάν
Ντανος:Τσαμπουκά Αγάς
Ευρυδίκη: Αλαφούζ Ρουσφέτ
Μπο:Χιπχοπ Ντεμέκ