Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Μάντης είσαι;; Αυτός θα είναι, μου το είπε  :S :S :S
εγινε προσωπικη συζητηση για το ατομο μου την ωρα των αναρμοστων συμπεριφορων μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω τα εγκοσμια

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
καλα τυπε,περνε και συ σειρα για την υπογα και ασε τα πολλα πολλα :S :S :S

:S

tumblr_mf9b0ckplc1r6w4cjo1_5003.gif

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
εγινε προσωπικη συζητηση για το ατομο μου την ωρα των αναρμοστων συμπεριφορων μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω τα εγκοσμια

Ότι κ να κάνεις δεν τη γλυτώνεις με τίποτα, είσαι το επόμενο θύμα του  :S :S :S

Επισκέπτης
τυπε προσεχω και δεν προκαλω κανω μπανιο καθε 2 ωρες αυστηρα με γκαμαι και εχω κρεμασει σε ολο μου το σωμα αποσμητικα αυτοκινητου-αυτα με το πρασινο πευκακι-.ελπιζω να γλυτωσω :dunno:
Πατουσάκια έπλυνες τύπε;

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Ότι κ να κάνεις δεν τη γλυτώνεις με τίποτα, είσαι το επόμενο θύμα του  :S :S :S
επειδη τωρα τελευταια παω σε κατι συνεντευξεις για δουλεια δωσε πληροφοριες πως σε επιασε

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
αντε τωρα να πεισεις την γκομενα σου οτι οι σχεσεις ειναι παρε δωσε.θα σου πει κοιτα τι κανουν αυτοι οι αντρακλες,εσυ τι κανεις για μενα. δεν μου γαμιαστε βρωμοπιρφοροι αγαπουληδες :vomit: :vomit: :vomit:
Τυπε χωρις πλακα,Θα εκανα επιθεση στην επιθεση της' κι οχι αμυνα.. Ετσι θα της ελεγα,
αυτος ειμαι,αυτα εχω, κι αν θες μεινε.. Αν δεν θες παλι, κ θες περισσοτερα,εκει ειναι η πορτα εξοδου..
Ειλικρινα,δεν θα πιεζομουν καθολου' για να κανω τα δικα της θελω.. δικα μου πρεπει.. Γιατι εχει κι αλλου πορτοκαλιες..  :sunglasses:

jumaru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2017
Κριτικές
5
Like
129
Πόντοι
296
Δεν θα πω γιατί θα ξαναπεράσω τα ίδια κ χειρότερα  :S :S :S
παντως θελω να σε ενημερωσω οτι ενω ολοι ρωταγαμε-αν και γνωριζαμε τι ειχε συμβει-ο ποδολαγνος περιφεροταν στο φορουμ σαν να μην συμβαινει τιποτα ζητωντας μερος για νεο υπογειο με γκλορυχολς και τετοια και μας τρολλαρε οτι του φαινεται ωραια ιδεα.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε προσεχω και δεν προκαλω κανω μπανιο καθε 2 ωρες αυστηρα με γκαμαι και εχω κρεμασει σε ολο μου το σωμα αποσμητικα αυτοκινητου-αυτα με το πρασινο πευκακι-.ελπιζω να γλυτωσω :dunno:
εμεις ολοι που περασαμε ρε τυπε βρωμαγαμε δηλαδη εξαρχης;μετα απο 2-3 μερες αρχιζεις να ζεχνεις :zombie: :zombie: :zombie:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom