iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.748
- Πόντοι
- 2.606
τυπε ολοι θα περασουν αναγκαστικα ,ειναι το αγροτικο του bou :S :S :S
εγινε προσωπικη συζητηση για το ατομο μου την ωρα των αναρμοστων συμπεριφορων μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω τα εγκοσμιαΜάντης είσαι;; Αυτός θα είναι, μου το είπε :S :S :S
καλα τυπε,περνε και συ σειρα για την υπογα και ασε τα πολλα πολλα :S :S :S
εγινε προσωπικη συζητηση για το ατομο μου την ωρα των αναρμοστων συμπεριφορων μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω τα εγκοσμια
Πατουσάκια έπλυνες τύπε;τυπε προσεχω και δεν προκαλω κανω μπανιο καθε 2 ωρες αυστηρα με γκαμαι και εχω κρεμασει σε ολο μου το σωμα αποσμητικα αυτοκινητου-αυτα με το πρασινο πευκακι-.ελπιζω να γλυτωσω![]()
:S :SΌτι κ να κάνεις δεν τη γλυτώνεις με τίποτα, είσαι το επόμενο θύμα του :S :S :S
επειδη τωρα τελευταια παω σε κατι συνεντευξεις για δουλεια δωσε πληροφοριες πως σε επιασεΌτι κ να κάνεις δεν τη γλυτώνεις με τίποτα, είσαι το επόμενο θύμα του :S :S :S
οπως ο βασσαλος το δωρο της αβυζηςΠατουσάκια έπλυνες τύπε;
Τυπε χωρις πλακα,Θα εκανα επιθεση στην επιθεση της' κι οχι αμυνα.. Ετσι θα της ελεγα,αντε τωρα να πεισεις την γκομενα σου οτι οι σχεσεις ειναι παρε δωσε.θα σου πει κοιτα τι κανουν αυτοι οι αντρακλες,εσυ τι κανεις για μενα. δεν μου γαμιαστε βρωμοπιρφοροι αγαπουληδες![]()
![]()
![]()
επειδη τωρα τελευταια παω σε κατι συνεντευξεις για δουλεια δωσε πληροφοριες πως σε επιασε
Δεν θα πω γιατί θα ξαναπεράσω τα ίδια κ χειρότερα :S :S :S
:S :S :S
![]()
παντως θελω να σε ενημερωσω οτι ενω ολοι ρωταγαμε-αν και γνωριζαμε τι ειχε συμβει-ο ποδολαγνος περιφεροταν στο φορουμ σαν να μην συμβαινει τιποτα ζητωντας μερος για νεο υπογειο με γκλορυχολς και τετοια και μας τρολλαρε οτι του φαινεται ωραια ιδεα.Δεν θα πω γιατί θα ξαναπεράσω τα ίδια κ χειρότερα :S :S :S
εμεις ολοι που περασαμε ρε τυπε βρωμαγαμε δηλαδη εξαρχης;μετα απο 2-3 μερες αρχιζεις να ζεχνειςτυπε προσεχω και δεν προκαλω κανω μπανιο καθε 2 ωρες αυστηρα με γκαμαι και εχω κρεμασει σε ολο μου το σωμα αποσμητικα αυτοκινητου-αυτα με το πρασινο πευκακι-.ελπιζω να γλυτωσω![]()
εμεις ολοι που περασαμε ρε τυπε βρωμαγαμε δηλαδη εξαρχης;μετα απο 2-3 μερες αρχιζεις να ζεχνεις![]()
![]()
![]()
ναι ρε τυπε,πως ηταν το παρατσουκλι του στα ελληνικα; :S :S :S