τυπε προσεχω και δεν προκαλω κανω μπανιο καθε 2 ωρες αυστηρα με γκαμαι και εχω κρεμασει σε ολο μου το σωμα αποσμητικα αυτοκινητου-αυτα με το πρασινο πευκακι-.ελπιζω να γλυτωσω
αντε τωρα να πεισεις την γκομενα σου οτι οι σχεσεις ειναι παρε δωσε.θα σου πει κοιτα τι κανουν αυτοι οι αντρακλες,εσυ τι κανεις για μενα. δεν μου γαμιαστε βρωμοπιρφοροι αγαπουληδες
Τυπε χωρις πλακα,Θα εκανα επιθεση στην επιθεση της' κι οχι αμυνα.. Ετσι θα της ελεγα,
αυτος ειμαι,αυτα εχω, κι αν θες μεινε.. Αν δεν θες παλι, κ θες περισσοτερα,εκει ειναι η πορτα εξοδου..
Ειλικρινα,δεν θα πιεζομουν καθολου' για να κανω τα δικα της θελω.. δικα μου πρεπει.. Γιατι εχει κι αλλου πορτοκαλιες..
παντως θελω να σε ενημερωσω οτι ενω ολοι ρωταγαμε-αν και γνωριζαμε τι ειχε συμβει-ο ποδολαγνος περιφεροταν στο φορουμ σαν να μην συμβαινει τιποτα ζητωντας μερος για νεο υπογειο με γκλορυχολς και τετοια και μας τρολλαρε οτι του φαινεται ωραια ιδεα.
τυπε προσεχω και δεν προκαλω κανω μπανιο καθε 2 ωρες αυστηρα με γκαμαι και εχω κρεμασει σε ολο μου το σωμα αποσμητικα αυτοκινητου-αυτα με το πρασινο πευκακι-.ελπιζω να γλυτωσω