Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.003
- Πόντοι
- 3.936
2ποντη η Ιωάννα
2ποντη η Άιρα
2ποντη η Άιρα
Πρώτη φορά βλέπω ΑΜΕΑ με τέτοιο πάτο
Με τέτοιο κώλο καλύτερα να πας από πέσιμο παρά από χέσιμο...
Η Αιρα είναι η πιο όμορφη εκεί πέρα. Αν και η Χρύσα είναι σκέτη καύλα, αδιαμφισβήτητα προτιμώ Αιρα...Έτσι τους αξίζει.
Και αυτή η Αιρα τι απίστευτο πρόσωπο έχει. Απλά χαμογελάει και βλέπεις ένα απίστευτα γλυκό μωρό.
Αν ήταν λίγο πιο τσόντα με διαφορετικά σορτσάκια να τονίζουν κωλομερια, θα μας είχε καυλωμένους σε κάθε επεισόδιο!!
Η Αιρα είναι η πιο όμορφη εκεί πέρα. Αν και η Χρύσα είναι σκέτη καύλα, αδιαμφισβήτητα προτιμώ Αιρα...
Τα βλέπω και εγώ αυτά, εκτός από το πρόσωπο που διαφωνούμε γιατί μου αρέσει αλλά ξέρεις τι; Το πιτσιρίκι μου τη σπάει που τη βλέπει, με απωθεί λίγο ο χαρακτήρας της. Η άλλη είναι ταπεινή και λιγομίλητη παρόλο που δικαιούται την λάμψη...Μερακλής.
Δεν έχω δει το insta της αλλά δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη.
Πολύ μοντέλο σώμα, χωρίς πιασίματα και από πρόσωπο δεν λέει.
Τα βλέπω και εγώ αυτά, εκτός από το πρόσωπο που διαφωνούμε γιατί μου αρέσει αλλά ξέρεις τι; Το πιτσιρίκι μου τη σπάει που τη βλέπει, με απωθεί λίγο ο χαρακτήρας της. Η άλλη είναι ταπεινή και λιγομίλητη παρόλο που δικαιούται την λάμψη...
Για ένα μόνο βράδυ θα διάλεγα τη Χρύσα για πολύ σκληρό pse γαμίσι.Για ένα βράδυ ποια θα διάλεγες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να πηδήξεις θες, όχι να κανείς ψυχικό στη χαμηλοβλεπούσα
χαρακτηριστικο του τι μπορει να καταφερει μια γκομενα εχοντας μονο ωραιο πατο για προσον!!Πρώτη φορά βλέπω ΑΜΕΑ με τέτοιο πάτο
χαρακτηριστικο του τι μπορει να καταφερει μια γκομενα εχοντας μονο ωραιο πατο για προσον!!
δεν εχω ιδεα αλλα μονο που τον προβαλλει βγαζει φραγκα, τα οποια θα γινουν πολυ περισσοτερα μετα την τηλεοπτικη διαφημισηΛες να τον δίνει;
Αν δν τν δίνει , θα τν πάρουμε με το ζόριΛες να τον δίνει;
δεν εχω ιδεα αλλα μονο που τον προβαλλει βγαζει φραγκα, τα οποια θα γινουν πολυ περισσοτερα μετα την τηλεοπτικη διαφημιση
απ το βαιβορ, το ινστα, τα περσοναλ που θα εκτιναχτουν μαζι με τις χρεωσεις της, τις τοποθετησεις προιοντων κτλΑπό που έβγαλε φράγκα;
Από το ρουκ ζουκ;
απ το βαιβορ, το ινστα, τα περσοναλ που θα εκτιναχτουν μαζι με τις χρεωσεις της, τις τοποθετησεις προιοντων κτλ
δεν παιζει ρολο αν ειναι αληθινοι και κατσε να βγει απ το παιχνιδι...Εάν έχει πάνω από 8.000 πραγματικούς followers, θα ψηφίσω πασοκ.