BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Για πολύ παιχνίδι, αξίζει αλληλομαλακία!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για πολύ πουτσοξέσκισμα
Για πολύ παιχνίδι, αξίζει αλληλομαλακία!
Για πολύ πουτσοξέσκισμα
Τι τσιμπησες στον Βαγγέλη μαν;
Έτσι τους αξίζει.Ευγενία έχασε δικό της πόντο.
Βλέπω να χάνουν πάλι σήμερα οι μπλε
Συμφωνώ απόλυτα τυπεΠρέπει με κάθε τρόπο να προστατευθούν τα βυζιά της Χρύσας. Απευθύνω δραματική έκκληση στην παραγωγή του Ατζούν και σε οσους θέλουν το καλό του παιχνιδιού. Η Χρύσα πρέπει να μείνει. Αν φύγει, τότε με χάνετε ως τηλεθεατή και θα φτιάξω δικό μου ριάλιτι, σας προειδοποιώ..Μην με αναγκάσετε να χρησιμοποιήσω τις γνωριμίες μου. Ενα τηλ στον Μένιο τον Φουρθιώτη και σε 1 εβδομάδα θα είμαστε αέρα.
Η Χρύσα πρέπει να μείνει και θα μείνει. Δεν με νοιάζει τον τρόπο, ας παίζουν και 2 μέρες αν χρειαστεί, το αποτέλεσμα με νοιάζει. Αν την διώξετε , σας εύχομαι να μην σας ξανασηκωθεί ποτέ. Μια καψούρα έχουμε και εμείς να πούμε. Διώξατε την γυμνάστρια την Καγιά που μου άρεσε, θα μου φάτε και αυτην , πως την έχετε δει εκει στον Αγιο Δομίνικο;
Συμφωνώ να κουνιούνται τα κολομαγουλα και οι βυζομπαλες πάνωΑποκλείω να διώξουν ΧΡΥΣΑ! Χρύσα Χρυσάκι θα μας καβλώσει τουλάχιστον μέχρι ΠΑΣΧΑ, θα την δούμε σε πάρτυ Ενωσης να τραγουδάει/χορέβει/κουνάει την κωλάρα, θα την δούμε Miami.
Έτσι τους αξίζει.
Και αυτή η Αιρα τι απίστευτο πρόσωπο έχει. Απλά χαμογελάει και βλέπεις ένα απίστευτα γλυκό μωρό.
Αν ήταν λίγο πιο τσόντα με διαφορετικά σορτσάκια να τονίζουν κωλομερια, θα μας είχε καυλωμένους σε κάθε επεισόδιο!!
Πρώτη φορά βλέπω ΑΜΕΑ με τέτοιο πάτο
Με τέτοιο κώλο καλύτερα να πας από πέσιμο παρά από χέσιμο...
Η Αιρα είναι η πιο όμορφη εκεί πέρα. Αν και η Χρύσα είναι σκέτη καύλα, αδιαμφισβήτητα προτιμώ Αιρα...Έτσι τους αξίζει.
Και αυτή η Αιρα τι απίστευτο πρόσωπο έχει. Απλά χαμογελάει και βλέπεις ένα απίστευτα γλυκό μωρό.
Αν ήταν λίγο πιο τσόντα με διαφορετικά σορτσάκια να τονίζουν κωλομερια, θα μας είχε καυλωμένους σε κάθε επεισόδιο!!
Η Αιρα είναι η πιο όμορφη εκεί πέρα. Αν και η Χρύσα είναι σκέτη καύλα, αδιαμφισβήτητα προτιμώ Αιρα...
Τα βλέπω και εγώ αυτά, εκτός από το πρόσωπο που διαφωνούμε γιατί μου αρέσει αλλά ξέρεις τι; Το πιτσιρίκι μου τη σπάει που τη βλέπει, με απωθεί λίγο ο χαρακτήρας της. Η άλλη είναι ταπεινή και λιγομίλητη παρόλο που δικαιούται την λάμψη...Μερακλής.
Δεν έχω δει το insta της αλλά δεν νομίζω να αλλάξω γνώμη.
Πολύ μοντέλο σώμα, χωρίς πιασίματα και από πρόσωπο δεν λέει.
Τα βλέπω και εγώ αυτά, εκτός από το πρόσωπο που διαφωνούμε γιατί μου αρέσει αλλά ξέρεις τι; Το πιτσιρίκι μου τη σπάει που τη βλέπει, με απωθεί λίγο ο χαρακτήρας της. Η άλλη είναι ταπεινή και λιγομίλητη παρόλο που δικαιούται την λάμψη...
Για ένα μόνο βράδυ θα διάλεγα τη Χρύσα για πολύ σκληρό pse γαμίσι.Για ένα βράδυ ποια θα διάλεγες;
Να πηδήξεις θες, όχι να κανείς ψυχικό στη χαμηλοβλεπούσα
χαρακτηριστικο του τι μπορει να καταφερει μια γκομενα εχοντας μονο ωραιο πατο για προσον!!Πρώτη φορά βλέπω ΑΜΕΑ με τέτοιο πάτο
χαρακτηριστικο του τι μπορει να καταφερει μια γκομενα εχοντας μονο ωραιο πατο για προσον!!