Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.352
- Πόντοι
- 2.596
δεν εχω ιδεα αλλα μονο που τον προβαλλει βγαζει φραγκα, τα οποια θα γινουν πολυ περισσοτερα μετα την τηλεοπτικη διαφημισηΛες να τον δίνει;
δεν εχω ιδεα αλλα μονο που τον προβαλλει βγαζει φραγκα, τα οποια θα γινουν πολυ περισσοτερα μετα την τηλεοπτικη διαφημισηΛες να τον δίνει;
Αν δν τν δίνει , θα τν πάρουμε με το ζόριΛες να τον δίνει;
δεν εχω ιδεα αλλα μονο που τον προβαλλει βγαζει φραγκα, τα οποια θα γινουν πολυ περισσοτερα μετα την τηλεοπτικη διαφημιση
απ το βαιβορ, το ινστα, τα περσοναλ που θα εκτιναχτουν μαζι με τις χρεωσεις της, τις τοποθετησεις προιοντων κτλΑπό που έβγαλε φράγκα;
Από το ρουκ ζουκ;
απ το βαιβορ, το ινστα, τα περσοναλ που θα εκτιναχτουν μαζι με τις χρεωσεις της, τις τοποθετησεις προιοντων κτλ
δεν παιζει ρολο αν ειναι αληθινοι και κατσε να βγει απ το παιχνιδι...Εάν έχει πάνω από 8.000 πραγματικούς followers, θα ψηφίσω πασοκ.
δεν παιζει ρολο αν ειναι αληθινοι και κατσε να βγει απ το παιχνιδι...
ασε που το 8κ εινια πολυ μικρος αριθμος
Εεε οχι ρε πουστη να φαμε στην μάπα την Ευγενία για άλλη μια βδομάδασποιλερ στο τουιτερ αναφερει πως μαριλινα αποχωρει απο το παιχνιδι
Εχει πλάκα σαν καρτουν ειναιΕεε οχι ρε πουστη να φαμε στην μάπα την Ευγενία για άλλη μια βδομάδα
Άμα δεν τον δίνει και έχει αφιερώσει τόσο χρόνο να τον χτίσει, τι να πω;Λες να τον δίνει;
αλλο η δουλεια κι αλλο η διασκεδαση τυπεΆμα δεν τον δίνει και έχει αφιερώσει τόσο χρόνο να τον χτίσει, τι να πω;
Σαν να μαγειρεύεις όλη μέρα αρνί στη γάστρα για το βραδυνό σου ενώ είσαι vegan...
μπορει να ειναι απλα κραχτης για πελατεια τυποιΑποκλείεται να μην τον δίνει.
Τόση δουλειά ρίχνει....τρέλα τον έχει....δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει "βοηθήσει" την τρυπούλα ανάμεσα, να βρει την υγειά της!!!
Αφήστε την Ευγενία μέσα ρε, να έχουμε να γελάμε λίγο! Εντάξει η Μαριλίνα κωλάρα, αλλά κώλους έχουμε να βλέπουμε (Χρύσα, Σταυρούλα με το μαγιό, Ασημιναρα κωλάρα πάταρος και Δαλάκα κρυφό ταλέντο)
Ελα ενταξει λιγο ηρεμα με τα σποιλερς
θες να γραψεις κατι,βαλτο κρυφο να το δει οποιος γουσταρει
μπαινω εδω μεσα να καυλαντισω και βλεπω 2-3 σελιδες και λεω ωπα θα ναι με κωλαρακι Μαριλινας και βυζι Χρυσας και πεφτω πανω σε αυτο
πιο το νοημα μετα να καυλαντισουμε με τους υπολοιπους το επεισοδιο οταν ξερουμε ποια φευγει?