HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
Έχει μεγάλο βισμα ο ΑΝΤΖΕΛΟ
Αντισθενη ?
Έχει μεγάλο βισμα ο ΑΝΤΖΕΛΟ
Μόλις σε γαμησω εσένα να δεις τι βύσμαΑντισθενη ?
Τι ώρα Βαγγέλη σε καμία ώρα?Έχει μεγάλο βισμα ο ΑΝΤΖΕΛΟ
Βρίσε Μαν!Ναι ο ΜΠΟΥΣΤΗΣ
Αφού τις γυναίκες τις διώχνουν...
Πρέπει λέει να είσαι αντράκι
Ετσι τυπεΟ Άντζελο πάει ιχθυόσκαλα γιατί έχει Βραζιλιάνικη ψαροταβέρνα στις όχθες του Αμαζονίου που σερβίρει ροφό ξελεπιασμένο από πιράνχας...
Τον Φουρθιωτη τον βγάλανε από τη φυλακή η είναι ακόμα μέσαΠρέπει με κάθε τρόπο να προστατευθούν τα βυζιά της Χρύσας. Απευθύνω δραματική έκκληση στην παραγωγή του Ατζούν και σε οσους θέλουν το καλό του παιχνιδιού. Η Χρύσα πρέπει να μείνει. Αν φύγει, τότε με χάνετε ως τηλεθεατή και θα φτιάξω δικό μου ριάλιτι, σας προειδοποιώ..Μην με αναγκάσετε να χρησιμοποιήσω τις γνωριμίες μου. Ενα τηλ στον Μένιο τον Φουρθιώτη και σε 1 εβδομάδα θα είμαστε αέρα.
Η Χρύσα πρέπει να μείνει και θα μείνει. Δεν με νοιάζει τον τρόπο, ας παίζουν και 2 μέρες αν χρειαστεί, το αποτέλεσμα με νοιάζει. Αν την διώξετε , σας εύχομαι να μην σας ξανασηκωθεί ποτέ. Μια καψούρα έχουμε και εμείς να πούμε. Διώξατε την γυμνάστρια την Καγιά που μου άρεσε, θα μου φάτε και αυτην , πως την έχετε δει εκει στον Αγιο Δομίνικο;
Βγήκε αλλά βλέπω να τον μπουζουριάσουν πάλι, ξεκινήσε/ξεκινήσαν μηνύσεις με κανάλια και παρουσιαστές!Τον Φουρθιωτη τον βγάλανε από τη φυλακή η είναι ακόμα μέσα
Πές τα ρε φίλε γιατί δεν έχει κανένα ενδιαφέρον το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Μόνο για μάτι την Χρύσα και την Αιρα είναι και πάνε τώρα να τις διώξουν... Τι θα βλέπουμε ψωλές και σαύρες;;;Πρέπει με κάθε τρόπο να προστατευθούν τα βυζιά της Χρύσας. Απευθύνω δραματική έκκληση στην παραγωγή του Ατζούν και σε οσους θέλουν το καλό του παιχνιδιού. Η Χρύσα πρέπει να μείνει. Αν φύγει, τότε με χάνετε ως τηλεθεατή και θα φτιάξω δικό μου ριάλιτι, σας προειδοποιώ..Μην με αναγκάσετε να χρησιμοποιήσω τις γνωριμίες μου. Ενα τηλ στον Μένιο τον Φουρθιώτη και σε 1 εβδομάδα θα είμαστε αέρα.
Η Χρύσα πρέπει να μείνει και θα μείνει. Δεν με νοιάζει τον τρόπο, ας παίζουν και 2 μέρες αν χρειαστεί, το αποτέλεσμα με νοιάζει. Αν την διώξετε , σας εύχομαι να μην σας ξανασηκωθεί ποτέ. Μια καψούρα έχουμε και εμείς να πούμε. Διώξατε την γυμνάστρια την Καγιά που μου άρεσε, θα μου φάτε και αυτην , πως την έχετε δει εκει στον Αγιο Δομίνικο;
Δε πήγε κανΤον Φουρθιωτη τον βγάλανε από τη φυλακή η είναι ακόμα μέσα
Ναι ποτέΔε πήγε καν
Aπο έργο είναι μαν σειρά?Ναι ποτέ
Ετσι τυπε
Ναι ποτέ