Νέα

Survivor 7 Semi All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδίσει το semi κακό χρόνο να χουνε all star γαμω την Τουρκία μου;

• Δαλάκας

• Η Χρυσούλα μας

• Ασχημίνα με το strap

• Ο αόρατος Γκέντσογλου ~ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ

• Φάνης Ρουφιανόφατσα κλασική περίπτωση βλάβης

• Γιδοβοσκός

• Τζέιμς πρίγκιπας της πούτσας ~ ΤΕΛΟΣ

• Ο πάτος της Σταυρούλας

• Γκιουλέκας

• Παπάj ~ ΤΕΛΟΣ

• ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• New entry o Χριστόφορος ο γαμιάς του gay

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.774
Πόντοι
6.256
Βαλτε ρε κανα κωλαρακι, θα φυγουν οι επισκέπται

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Εντάξει το έχετε ξεχέσει το θέμα, ας το αλλάξετε με τίτλο: τι φάγατε σήμερα.

Στο θέμα μας, τους ξετρύπησαν τους κόκκινους οι μπλε. 8-2 μέχρι στιγμής και μάλλον πάει και αυτή η ασυλία.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Εντάξει το έχετε ξεχέσει το θέμα, ας το αλλάξετε με τίτλο: τι φάγατε σήμερα.

Στο θέμα μας, τους ξετρύπησαν τους κόκκινους οι μπλε. 8-2 μέχρι στιγμής και μάλλον πάει και αυτή η ασυλία.

Τι τσιμπησες μαν; :confused:

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.991
Πόντοι
456
Το πιο αποτυχήμενο Survivor μακράν! Διώξανε/έφυγαν και Παππάς-James, πάει άκλαφτο! Ευτυχώς υπάρχει ΧΡΥΣΑ να μας καβλώνει και κωλάρα Σταυρούλα. Ούτε επισκέπτες δεν θα έχουμε σε λίγο. Πως θα βγάλει πρόγραμμα μέχρι Ιούλιο ο κωλοΤουρκος?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.304
Πόντοι
8.346
Το πιο αποτυχήμενο Survivor μακράν! Διώξανε/έφυγαν και Παππάς-James, πάει άκλαφτο! Ευτυχώς υπάρχει ΧΡΥΣΑ να μας καβλώνει και κωλάρα Σταυρούλα. Ούτε επισκέπτες δεν θα έχουμε σε λίγο. Πως θα βγάλει πρόγραμμα μέχρι Ιούλιο ο κωλοΤουρκος?
Η Χρύσα τελικά γκαστρωθηκε??

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.623
Πόντοι
1.056
Η γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψη :think:

Χώσου παιχταρά μου… :zfuck:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.304
Πόντοι
8.346
Η γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψη :think:
Nα τον μυρίσει θέλει

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.983
Πόντοι
456
Το παράτησε ο τούμπανος, δε μπόρεσε να λύσει το παζλ… :2funny:

IMB_VWwwrL.gif
Έλεγα να μην το πω. Βλέποντας όμως την συμπάθεια που του έχετε όλοι εδώ μέσα, θα ήταν κρίμα.
Ένα φεγγάρι ήμασταν στην ίδια παρέα με τον τύπο.
Είχε πάντα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Πως είναι ο πιο όμορφος, πιο έξυπνος, πιο αστείος απ' όλους μας μέσα στην παρέα. Στην πραγματικότητα δεν ήταν τίποτα από τα τρία. Αν και είχε κάποια επιτυχία στις γκόμενες. Εξαιρετικά διπρόσωπος και κουτοπόνηρος σαν άνθρωπος. Επειδή δεν βλέπω το παιχνίδι φέτος. Μου λέει το ξαδερφάκι μου που το βλέπει και ξέρει πως κάποτε κάναμε παρέα, πως πετάγεται σε όλα σαν σφηνόπουτσα. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αναδειχτεί και απλά φαίνεται περισσότερο μαλάκας. Κάνοντας με να νιώθω ευλογημένος, που δεν παρακολουθώ το σόου.

BMWR75

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2020
Κριτικές
16
Like
1.303
Πόντοι
1.011
Τι γιορτάζεις τύπε

Βάλε το κρασί..DaPipa το λένε.. (είναι για πιωμα το σχόλιο,να περάσει)

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Ωστόσο κάπου εκεί τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν, αφού βλέπουμε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, σπρώχνει τον Γιάννη Περπατάρη για να τον βγάλει έξω από την πίστα την ώρα που αγωνίζονται άλλοι δύο παίκτες.

Κάπου εκεί αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα, αφού ο Γιάννης Περπατάρης εκνευρίζεται και μάλιστα διακόπτεται ο αγώνας εκείνη τη στιγμή, αφού απειλή τη Σταυρούλα ότι θα τη χαστουκίσει και επικρατεί μία τρέλα.

Μάλιστα βλέπουμε ότι μετά το αγώνισμα, ο Σταμάτης του κάνει επίθεση, λέγοντας ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, ό,τι και να έχει γίνει να λέει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.199
Πόντοι
1.056
Ωστόσο κάπου εκεί τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν, αφού βλέπουμε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, σπρώχνει τον Γιάννη Περπατάρη για να τον βγάλει έξω από την πίστα την ώρα που αγωνίζονται άλλοι δύο παίκτες.

Κάπου εκεί αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα, αφού ο Γιάννης Περπατάρης εκνευρίζεται και μάλιστα διακόπτεται ο αγώνας εκείνη τη στιγμή, αφού απειλή τη Σταυρούλα ότι θα τη χαστουκίσει και επικρατεί μία τρέλα.

Μάλιστα βλέπουμε ότι μετά το αγώνισμα, ο Σταμάτης του κάνει επίθεση, λέγοντας ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, ό,τι και να έχει γίνει να λέει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα.
Χαστούκια στα κωλομάγουλα.

Τα σταμάτησαν τα τσιμπούκια μεταξύ τους;

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Μετά τον αγώνα, για τον οποίο σας έχουμε δώσει την πρώτη ισχυρή μας εκτίμηση για το μεγάλο νικητή, βλέπουμε ότι οι δύο ομάδες επιστρέφουν στις καλύβες τους.

Εκεί μόνο ήρεμα δεν είναι τα πράγματα, με τον Περπατάρη να λέει ότι αυτά που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και θα έπρεπε όλοι να το καταλάβουν.

Ο Σταμάτης μάλιστα σηκώνεται και πηγαίνει προς το μέρος του, λέγοντας ότι επειδή έχει δύο αδερφές, δε θα ανεχόταν από κανέναν να τους μιλάει έτσι και οι δύο άντρες μπαίνουν και πάλι σε μία κατάσταση που μυρίζει… μπαρούτι.

Φυσικά στη συνέχεια έχουμε και το συμβούλιο του νησιού που θα συζητηθούν πολλά, ενώ υπάρχει και η ψηφοφορία που θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Δύσκολα θα μείνει στο παιχνίδι, κορυφαίος παίκτης του Survivor, μετά απ’ αυτό που έκανε. Η παραγωγή του ΣΚΑΪ θέλει να είναι αμείλικτη σε τέτοιες συμπεριφορές αυτή την περίοδο…

Στο σημερινό επεισόδιο (23/04) αναμένεται να δούμε έναν έντονο καυγά που είχαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης, αφού οι δυο τους είχαν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, σε σημείο που να έχουν χαρακτηριστεί και ως ζευγάρι, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα λίγο μετά από την οριστική της απόφαση να παραμείνει στο Survivor, δημιουργήθηκε ένα… σίριαλ με εκείνη. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Σταυρούλα έσπρωξε τον Γιάννη Περπατάρη, την ώρα που εκείνος έδινε οδηγίες σε συμπαίκτη του, κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Γιάννη, ο οποίος απείλησε πως θα χαστουκίσει τη Σταυρούλα.

Η βία κατά των γυναικών την περίοδο αυτή έχει αυξηθεί και ο ΣΚΑΪ, όπως και η παραγωγή του ριάλιτι, δεν θέλει να περάσει λανθασμένα μηνύματα στο κοινό. Έτσι, τέθηκε το θέμα αποβλής του Γιάννη Περπατάρη από το παιχνίδι, κάτι που περίμενε ο κόσμος να γίνει αγωνιστικά την Πέμπτη (25/04), μιάς και είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom