kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.774
- Πόντοι
- 6.256
Βαλτε ρε κανα κωλαρακι, θα φυγουν οι επισκέπται
Εντάξει το έχετε ξεχέσει το θέμα, ας το αλλάξετε με τίτλο: τι φάγατε σήμερα.
Στο θέμα μας, τους ξετρύπησαν τους κόκκινους οι μπλε. 8-2 μέχρι στιγμής και μάλλον πάει και αυτή η ασυλία.
Βαλτε ρε κανα κωλαρακι, θα φυγουν οι επισκέπται
Η Χρύσα τελικά γκαστρωθηκε??Το πιο αποτυχήμενο Survivor μακράν! Διώξανε/έφυγαν και Παππάς-James, πάει άκλαφτο! Ευτυχώς υπάρχει ΧΡΥΣΑ να μας καβλώνει και κωλάρα Σταυρούλα. Ούτε επισκέπτες δεν θα έχουμε σε λίγο. Πως θα βγάλει πρόγραμμα μέχρι Ιούλιο ο κωλοΤουρκος?
Η γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψη
Nα τον μυρίσει θέλειΗ γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψη
Τι να φάω τε τύποι σήμερα πείτε καμιά ιδέα καμιά πρόταση
Έλεγα να μην το πω. Βλέποντας όμως την συμπάθεια που του έχετε όλοι εδώ μέσα, θα ήταν κρίμα.Το παράτησε ο τούμπανος, δε μπόρεσε να λύσει το παζλ…
Τι γιορτάζεις τύπε
Βάλε το κρασί..DaPipa το λένε.. (είναι για πιωμα το σχόλιο,να περάσει)Η γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψη
Χαστούκια στα κωλομάγουλα.Ωστόσο κάπου εκεί τα πράγματα αρχίζουν να ξεφεύγουν, αφού βλέπουμε ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή, σπρώχνει τον Γιάννη Περπατάρη για να τον βγάλει έξω από την πίστα την ώρα που αγωνίζονται άλλοι δύο παίκτες.
Κάπου εκεί αρχίζει να ξεφεύγει το πράγμα, αφού ο Γιάννης Περπατάρης εκνευρίζεται και μάλιστα διακόπτεται ο αγώνας εκείνη τη στιγμή, αφού απειλή τη Σταυρούλα ότι θα τη χαστουκίσει και επικρατεί μία τρέλα.
Μάλιστα βλέπουμε ότι μετά το αγώνισμα, ο Σταμάτης του κάνει επίθεση, λέγοντας ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση, ό,τι και να έχει γίνει να λέει κάτι τέτοιο σε μία γυναίκα.
Καλησπερα ναυαγια. Λαπας με μπόλικο λεμόνι και 2 κόκα κολες. Επισκέπτες και απ τα αυτιά.