Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Ποια είναι στην φώτο;
Λογικά της παραγωγής.
Ποια είναι στην φώτο;
Τους έφτιαξα:Χοιρινες καρέ με πατάτες μαριναρισμενες με μπαλσαμικο πορτοκάλι-λεμόνι,μέλι,σκορδακι,ρίγανη,κρασάκι,αγουρέλαιο Καρδαμυλης...Ντακος,ψωμάκια ψημένα λαδολέμονο.. Εκλερ σουδακια για ντεζέρτ
Κανένα μακαρονετο σπεσιαλ μανΤι να φάω τε τύποι σήμερα πείτε καμιά ιδέα καμιά πρόταση
Φόρτωσε η Χρύσα!!Συγκεκριμένα ο Σταμάτης υποστηρίζει ότι θα έπρεπε η Κατερίνα Δαλάκα να αγωνίζεται περισσότερο που είναι τόσο καλή και όχι μόνο μία φορά που μπορεί συνήθως να τρέξει.
Κάπου εκεί ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους παίρνει το λόγο, λέγοντας ότι οι γυναίκες στην κόκκινη ομάδα είναι χρήσιμες, σε αντίθεση με τις γυναίκες των Μπλε, κάτι που φέρνει γέλια, λογικά λόγω της άβολης στιγμή που δημιουργήθηκε.
Μάλιστα βλέπουμε τόσο τη Χρύσα αλλά και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να είναι φανερά ενοχλημένες, αφού φαίνεται πως ό,τι και να κάνουν, θα βρεθεί κάποιος να τους την… πει.
Από κει και πέρα πάντως βλέπουμε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν στο συμβούλιο του νησιού, με τα κορίτσια των Μπλε να λένε ότι ήταν πολύ προσβλητικό αυτό που είναι ο Γιώργος.
Με τον ίδιο πάντως να συνεχίζει και μάλιστα να λέει στη Χρύσα ξεκάθαρα ότι είναι άχρηστη, κάτι που φέρνει πάρα πολλά νεύρα.
Η γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψηΚανένα μακαρονετο σπεσιαλ μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγ πήρα μια φούρνου από Βερόνα γαμαγε
Τι να φάω τε τύποι σήμερα πείτε καμιά ιδέα καμιά πρόταση
ΟρμαΗ γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψη
Η γειτόνισσα δίπλα μου πρότεινε μουσακά που έφτιαξε και μετά για επιδόρπιο τουλουμπακια, τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο υπονοούμενο σε αυτό είμαι σε σκέψη
Τι ειναι το ψωμι ζεας φιλε;Και μόλις τσίμπησα ένα τοστ με ψωμί ζεας γαλοπούλα, γκούντα, ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι. Για καληνυχτα
Τι ειναι το ψωμι ζεας φιλε;
Ρε μλκ χα χαΤο πουλάνε οι φούρνοι στη Μαρίνα Ζέας.
Και μόλις τσίμπησα ένα τοστ με ψωμί ζεας γαλοπούλα, γκούντα, ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι. Για καληνυχτα
Ναι γαμαειΠαγωτό ζέας έχεις φάει τύπε;
Έχεις πάρει από κει?