μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 2.646
Και μόλις τσίμπησα ένα τοστ με ψωμί ζεας γαλοπούλα, γκούντα, ντομάτα, αγγούρι, κρεμμύδι. Για καληνυχτα
Ανάθεμα εάν κατάλαβα τίποτα απο όλα αυτά αλλά καλή σου χώνεψηΣήμερα απόλαυσα ένα κλασικό Sunday Roast.!!
Μοσχάρι ψητό, με πατάτες φούρνου, λαχανικά και Yorkshire pudding.
Και για γλυκό ένα Chocolate Truffle Torte.!!
Τελικό σκορ…
1η ασυλία
Τσόντα
Κόκκινοι 6 - 12 Μπλε
Σε ποια pub;Σήμερα απόλαυσα ένα κλασικό Sunday Roast.!!
Μοσχάρι ψητό, με πατάτες φούρνου, λαχανικά και Yorkshire pudding.
Λευκό κρασί.
Και για γλυκό ένα Chocolate Truffle Torte.!!
Ανάθεμα εάν κατάλαβα τίποτα απο όλα αυτά αλλά καλή σου χώνεψη
Τι τσίμπησαν οι μπλε;
Σ'ευχαριστώ.!!
Sunday Roast = Κυριακάτικο ψητό.
Είναι παραδοσιακό φαγητό των Άγγλων τις Κυριακές.
Yorkshire pudding: δεν ξέρω πως να το εξηγήσω..!
Είναι αλμυρό ψωμοειδές!
Να δες:
Chocolate Truffle Torte = είναι σαν σοκολατίνα πάστα με Γαλλική τρούφα...
Καλή η Μαριγώ αλλά την λένε Μαργαρώ...Και γαριδακια
Ποια είναι στην φώτο;James στο insta
The Last Dance!
Αρχικά, να ευχαριστήσω τον @giorgoslianoss που εκτός απο #1παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται @survivorgreece .
Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21 θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα!
Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον @giorgos_gioulekasss , παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό @giorgos_gioulekasss γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!!
Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον @giorgos_gioulekasss και την @stavroulachrysaeidi (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, #1 νύφη στην Ελλάδα πλέον ), τα λέμε στον τελικό
Δυστυχώς οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό !
See you around
Μεσημέρι ψητό σολομό με κάτι περίεργα μπαμπού και το αιδοίο της μητρός τους.
Πολύ νόστιμο αλλά η μερίδα ήταν για το πέος. <——δεν βρίζω
Βράδυ σουβλάκια για να έρθω στα ίσια μου.
Τους έφτιαξα:Χοιρινες καρέ με πατάτες μαριναρισμενες με μπαλσαμικο πορτοκάλι-λεμόνι,μέλι,σκορδακι,ρίγανη,κρασάκι,αγουρέλαιο Καρδαμυλης...Ντακος,ψωμάκια ψημένα λαδολέμονο.. Εκλερ σουδακια για ντεζέρτΤ μπον με ψητά λαχανικά και ξέχασε να βάλει την σάλτσα πεπερ ο αφεντικος στην παραγγελία.
Εγω τη λέω έτσι μαν τη ξερω χαϊδευτικάΚαλή η Μαριγώ αλλά την λένε Μαργαρώ...