Νέα

Survivor 7 Semi All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδίσει το semi κακό χρόνο να χουνε all star γαμω την Τουρκία μου;

• Δαλάκας

• Η Χρυσούλα μας

• Ασχημίνα με το strap

• Ο αόρατος Γκέντσογλου ~ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ

• Φάνης Ρουφιανόφατσα κλασική περίπτωση βλάβης

• Γιδοβοσκός

• Τζέιμς πρίγκιπας της πούτσας ~ ΤΕΛΟΣ

• Ο πάτος της Σταυρούλας

• Γκιουλέκας

• Παπάj ~ ΤΕΛΟΣ

• ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• New entry o Χριστόφορος ο γαμιάς του gay

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.263
Πόντοι
2.420
Δύσκολα θα μείνει στο παιχνίδι, κορυφαίος παίκτης του Survivor, μετά απ’ αυτό που έκανε. Η παραγωγή του ΣΚΑΪ θέλει να είναι αμείλικτη σε τέτοιες συμπεριφορές αυτή την περίοδο…

Στο σημερινό επεισόδιο (23/04) αναμένεται να δούμε έναν έντονο καυγά που είχαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης, αφού οι δυο τους είχαν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, σε σημείο που να έχουν χαρακτηριστεί και ως ζευγάρι, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα λίγο μετά από την οριστική της απόφαση να παραμείνει στο Survivor, δημιουργήθηκε ένα… σίριαλ με εκείνη. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Σταυρούλα έσπρωξε τον Γιάννη Περπατάρη, την ώρα που εκείνος έδινε οδηγίες σε συμπαίκτη του, κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Γιάννη, ο οποίος απείλησε πως θα χαστουκίσει τη Σταυρούλα.

Η βία κατά των γυναικών την περίοδο αυτή έχει αυξηθεί και ο ΣΚΑΪ, όπως και η παραγωγή του ριάλιτι, δεν θέλει να περάσει λανθασμένα μηνύματα στο κοινό. Έτσι, τέθηκε το θέμα αποβλής του Γιάννη Περπατάρη από το παιχνίδι, κάτι που περίμενε ο κόσμος να γίνει αγωνιστικά την Πέμπτη (25/04), μιάς και είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση.
Ισότητα και μαλακίες.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.072
Πόντοι
3.556

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.199
Πόντοι
1.056
Δύσκολα θα μείνει στο παιχνίδι, κορυφαίος παίκτης του Survivor, μετά απ’ αυτό που έκανε. Η παραγωγή του ΣΚΑΪ θέλει να είναι αμείλικτη σε τέτοιες συμπεριφορές αυτή την περίοδο…

Στο σημερινό επεισόδιο (23/04) αναμένεται να δούμε έναν έντονο καυγά που είχαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Γιάννης Περπατάρης, αφού οι δυο τους είχαν έρθει κοντά το τελευταίο διάστημα, σε σημείο που να έχουν χαρακτηριστεί και ως ζευγάρι, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα λίγο μετά από την οριστική της απόφαση να παραμείνει στο Survivor, δημιουργήθηκε ένα… σίριαλ με εκείνη. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Σταυρούλα έσπρωξε τον Γιάννη Περπατάρη, την ώρα που εκείνος έδινε οδηγίες σε συμπαίκτη του, κίνηση η οποία δεν άρεσε καθόλου στον Γιάννη, ο οποίος απείλησε πως θα χαστουκίσει τη Σταυρούλα.

Η βία κατά των γυναικών την περίοδο αυτή έχει αυξηθεί και ο ΣΚΑΪ, όπως και η παραγωγή του ριάλιτι, δεν θέλει να περάσει λανθασμένα μηνύματα στο κοινό. Έτσι, τέθηκε το θέμα αποβλής του Γιάννη Περπατάρη από το παιχνίδι, κάτι που περίμενε ο κόσμος να γίνει αγωνιστικά την Πέμπτη (25/04), μιάς και είναι ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση.
Μικρογραφία της κοινωνίας. Πηδάς μια γυναίκα, την παρατάς αυτή προχωράει σε χειροδικία απέναντι στον άνδρα, ενώ ο άνδρας μόνο απειλεί ΛΕΚΤΙΚΑ και την πληρώνει κλασικά ο άνδρας

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.628
Πόντοι
2.646
Αντωνας ξεκίνησε βίζιτες στο Ντουμπάι, κανόνισε ήδη τα πρώτα χεσιματα.

Συνημμένα

• Screenshot_20240423_195934_Facebook.jpg
    Screenshot_20240423_195934_Facebook.jpg
    505,8 KB · Εμφανίσεις: 27
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936

Θα φάνε καλή σαπίλα τα σαλάμια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αίμα με πήγε χτες βραδυ και με εμετό.

Περαστικά σου θείο.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.007
Πόντοι
3.936
Μακαρόνια με κιμα μια βαθιά πιατέλα,τριμενο τυρί απ πάνω μέχρι να καλυφτεί όλη η πιατέλα σαλάτα ταλαγανι

Είσαι ο απόλυτος καλοφαγάς του σάι.

Σπιτική σπανακόπιτα της τρελής με δικό της φύλλο, ρεβύθια φούρνου και κοακόλα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.628
Πόντοι
2.646
Τυπε σε νοιώθω το έχω περάσει λαπαδες κοτόπουλο βραστό κτλ για μερες
Αύριο θα πάω στο κοτόπουλο ψητό λογικά. Σε λίγο μπανάνα ή μηλο αν έχει, και καληνύχτα. Έστειλα και την Ελλεηνιδα να πάει να κάνει εμετό, όλη μέρα μου σκοτισε τα παπαρια το στομάχι μου και το στομάχι μου.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.638
Πόντοι
5.006
Χωρις:sad2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αύριο θα πάω στο κοτόπουλο ψητό λογικά. Σε λίγο μπανάνα ή μηλο αν έχει, και καληνύχτα. Έστειλα και την Ελλεηνιδα να πάει να κάνει εμετό, όλη μέρα μου σκοτισε τα παπαρια το στομάχι μου και το στομάχι μου.
Γαστρεντεριτιδα μαν?

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Τύπε να πάει τι να κάνει η 40ρα στο Ντουμπάι για βίζιτες;
Εκεί ξέρεις τι Ρωσίδα υπάρχει;
Ή νομίζεις ότι όποιος πάει εκεί είναι για βίζιτες;

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.628
Πόντοι