kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Θέλω Ταραμπάνκο στο σαρβαιβορΤυπε τι ζόρι τραβάς;
Θέλω Ταραμπάνκο στο σαρβαιβορΤυπε τι ζόρι τραβάς;
Επρεπε να βάλει ο τούρκος Ειρήνη Κολλιδά Ειρήνη Παπαδοπούλου , Σοφιάνα Αβραμάκη . Mαζεψε την σάρα και την μάρα φέτος και τις άφησε έξω αυτές...
Ποια λες μύστη;
Δευτέρα έχει ξανά.Μέχρι πότε δεν έχει survivor;
Πρόγραμμα Survivor
•Κυριακή του Πάσχα 16/04 ασυλία
•Δευτέρα του Πάσχα 17/04 ασυλία
•Τρίτη του Πάσχα 18/04 ασυλία
•Τετάρτη 19/04 επικοινωνία
•Πέμπτη 20/04 αποχώρηση
•Κυριακή 23/04 ένωση
Άλλαξε ο προγραμματισμός του καναλιού.Άρα Κυριακή έχει επεισόδιο;
Γιατί πιο πάνω λέει από Δευτέρα.
Άλλαξε ο προγραμματισμός του καναλιού.
Κυριακή έχει ταινία.
Πρόγραμμα 16-04-2023
Ενημέρωση, ψυχαγωγία, σειρές, live streaming. Όλα το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ Live και on demand είναι εδώ... Live Live πρόγραμμα Ενημέρωση Ειδήσεις, Ενημερωτικές εκπομπές, Ντοκιμαντέρ Σειρές 8 Λέξεις, Λόγω Τιμής, Θα γίνει της Πολυκατοικίας, Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος...www.skaitv.gr
Δε νομίζω, 4 μέρες είναι, 3 ασυλίες και μετά η αποχώρηση. Δεν θα έχει επικοινωνία λογικά.Ωραίος!
Άρα μια ασυλία λιγότερη;
Άρα Κυριακή έχει επεισόδιο;
Γιατί πιο πάνω λέει από Δευτέρα.
Άλλαξε ο προγραμματισμός του καναλιού.
Κυριακή έχει ταινία.
Πρόγραμμα 16-04-2023
Ενημέρωση, ψυχαγωγία, σειρές, live streaming. Όλα το πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ Live και on demand είναι εδώ... Live Live πρόγραμμα Ενημέρωση Ειδήσεις, Ενημερωτικές εκπομπές, Ντοκιμαντέρ Σειρές 8 Λέξεις, Λόγω Τιμής, Θα γίνει της Πολυκατοικίας, Ο Γιατρός, η Ιστορία ενός Θαύματος...www.skaitv.gr
Ωραίος!
Άρα μια ασυλία λιγότερη;
Δε νομίζω, 4 μέρες είναι, 3 ασυλίες και μετά η αποχώρηση. Δεν θα έχει επικοινωνία λογικά.
Υποθετικά πάντα αυτά βέβαια.
Αν είχε ράγισμα πλευρών δεν θα μπορούσε η μαριαλένα να ανεβαίνει πάνω του σαν κατσίκαΟ Σάκης πρέπει να έχει ραγισμα πλευρών.
Ξεχάστε τον. Σε λίγο δεν θα μπορεί να περπατήσει καν.
Δεν φτιάχνεται αυτό με τίποτα, καμία θεραπεία.
Θέλει φουλ ακινησία για 2-3 μήνες.
Πολύ κρίμα για αυτόν, δε βλέπω να προχωράει.
Έχει 3 ασυλίες ακόμη, που δεν ξέρουμε πόσους υποψήφιους θα βγάλουν. Αν βγάλουν από ένα άτομο θα είναι 6 συνολικά.Survivor 15/4: Θα γλιτώσει ο Παναγιώτης ή θα γυρίσει Ελλάδα; – Ο άνθρωπος – κλειδί
Σπύρος και Τάκης έχουν το κοινό τους. Ο πρώτος θα γίνει σίγουρα πολιτικός στο μέλλον με τόσο λαό, ενώ ο δεύτερος κάνει έκκληση μέχρι και στην τελευταία βραχονησίδα που τυγχάνει να έχει γνωστό όταν φτάνει η ώρα της ψηφοφορίας.
Μέχρι στιγμής, αν υπήρχαν πονταρίσματα για το ποιος θα φύγει, δεν θα το σκεφτόμασταν καν. Έλα όμως που οι Μπλε αποκτούν προβάδισμα για την 3η Ασυλία. Άρα, αυτό σημαίνει ότι θα προστεθεί ένας ακόμα παίκτης στον τάκο.
Κι όπως είπε ο Λιανός, αυτή την εβδομάδα θα έχουμε 5 Ασυλίες. Επομένως, μπορεί και ο 5ος υποψήφιος να μην είναι τόσο δύσκολος σε μια ψηφοφορία.
Το αν θα μείνει όμως θα εξαρτηθεί από τους άλλους δύο υποψηφίους. Που, μεταξύ μας τώρα, είναι δυνατόν να είναι λιγότερο δημοφιλής από τον Παναή;