Σιγουρα απλα οπως ειπα αν επρεπε να επιλεξω καποια θα ηταν η ΚατιαΤα ίδια σκτ είναι και αυτή.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 1.056
Βρισηΐδα, φάτσα κακιασμένης γεροντοκόρης με αγριεμένο βλέμμα και φρύδι, συμπεριφορά κακομαθημένου νηπίου.Με αφορμη αυτο που εγραψες θελω να εκφρασω μια απορια μου: Ποια πιστευτε οτι ειναι (εκτος απξ μ..ναρα συμφωνα παντα με τα γουστα μου) η ποιο αχωνευτη και ξινη?
α)Κατια Ταραμπανκο
β)Ευρυδικη Παπαδοπουλου
γ)Βρησιηδα Ανδριωτη
Τι πιστευετε?
Τελευταία τροποποίηση:
θέλει gif αυτο το χυσιμο
Τελευταία τροποποίηση:
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Καλημέρα, ΒρησϊήδαΜε αφορμη αυτο που εγραψες θελω να εκφρασω μια απορια μου: Ποια πιστευτε οτι ειναι (εκτος απξ μ..ναρα συμφωνα παντα με τα γουστα μου) η ποιο αχωνευτη και ξινη?
α)Κατια Ταραμπανκο
β)Ευρυδικη Παπαδοπουλου
γ)Βρησιηδα Ανδριωτη
Τι πιστευετε?
Κάτια Ταραμπάνκο
Ευρυδίκη
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Μεγάλο παλτό απλά μ χρι τώρα έλεγαν δεν μπορεί θα κερδίσει....εκτός από αυτό φέτος μιλά και περίεργα ....από τα πολλά τσιμπούκια έχει στραβωση το στόμα της και έχει ένα ύφος από τ ην κόκα ....παλτό μεγάλοταραμπανκο εχει παλτοποιηθει και αυτη φετος
HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Έχασα καλό σκηνικό χτες. Να το βρω web tv
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.947
- Πόντοι
- 1.056
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.056
- Πόντοι
- 1.056
ναι ρε ποσο σπαστικο και κριτζ στυλακι εχει...εκτός από αυτό φέτος μιλά και περίεργα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στη πρωτη φωτο τη φανταζομαι να λεει με ψιλη φωνη..... και τωρα οι δυο μας αγορακιΤην Καλημερα στους Φιλους.....ας βαλω και εγω το λιθαρακι μου για την καυλα βυζου Ρικη.....
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εχει ενα στυλακι ειμαι ο γαμαω ο ξερόλας εμενα δεν μου αρέσει και βλέπεις οτι κανει πολλούς εχθρουςΒλάκας γιατί; Σου γάμησε καμία γκόμενά;
Γαμωτο περίμενα να έδινε τον ΟΥΚΑ, αλλά μπορεί επίτηδες να χάνουν για να βγούνε και άλλοι κόκκινοι στον τακο.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εχω γεμίσει 2 κουβάδες σπερμα
xlm
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2018
- Κριτικές
- 79
- Like
- 7.629
- Πόντοι
- 17.436
Την Καλημερα στους Φιλους.....ας βαλω και εγω το λιθαρακι μου για την καυλα βυζου Ρικη.....
μιλφοκαύλα
Αχαχαχαχχαα τωρα κόβει η λόρδα και δίχνουν όλοι πρόσωπο αχαχαχαχαχαχα, πολύ κλάμα ρε παιδιά ,δε γίνεται άλλο αυτό το χάλι,πως τους διαλέγουν εκεί πέρα . Δεν θέλει λύπηση κανένας ρεεεεεεεεε ,όλοι για το χρήμα είναι εκεί και αντί να παίξουν στρατηγικά πάνε και γβάζουν κρυφά αποθημένα από την ζωή τους και κλαψουρίζουν με το παραμικρό,εγώ αγαπητοί συνάδελφοι μπουρδελιάριδες δεν θα δω σήμερα επισόδιο, είδα το τρέιλερ και φτάνει ,αύριο από τις 23:30 και μετά θα το ανοίξω να τους δω να τρώγονται και να γελάω ποιον θα θάβουν πάλι.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Τύποι το ξέραμε απλά τώρα επιβεβαιώθηκε, είναι φανερό ότι ο Ατζουν όπως και όλος ο πλανήτης διαβάζει bou Survivor: Δυσαρέσκεια του Ατζούν για την Κάτια – Σκέψεις για «περικοπές» και ρήτρεςο τουρκος πρεπει ν αλλαξει οικονομικη πολιτικη, αντι να δινει 5κ και 10Κ την εβδομαδα και να βαζει μεσα περιπατητες , πρεπει να πληρωνει με βαση τις νικες. Κατια χιλιαρικο και νικη , θα επεφταν κορμια, θα τρεχανε και με σπασμενα ποδια χερια. Σαλαγκουδη και 30φυλλος αντι για 60 και 130κ θα φευγανε με 5-10 χιλιαρικα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Μεγάλο λάθος του Άρη που δεν έβγαλε στον τάκο τον Τάκη.
Θα είχε ελπίδες τότε ο Αρσενίου να μείνει. Τώρα η Μυριέλα θα φάει έναν από τους άλλους 2.
Και κρίμα να φύγει η Ναυσικά, θα χάσουμε τρελό μωράκι.
Θα είχε ελπίδες τότε ο Αρσενίου να μείνει. Τώρα η Μυριέλα θα φάει έναν από τους άλλους 2.
Μεγάλο λάθος του Άρη που δεν έβγαλε στον τάκο τον Τάκη.
Μπορεί να την αντικαταστήσει η παραγωγή με καμία άλλη μουναρα
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
να φυγει ο αρσενιου για να γινει μετα ροντεο το παιχνιδι με μυριελλα - ναφσι και τις λοιπες κοκοτες
επισης πουλο κι αυτος ο ασχημομουρης ο ρουβας
επισης πουλο κι αυτος ο ασχημομουρης ο ρουβας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 153K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις