You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 140
- Like
- 52.704
- Πόντοι
- 27.261
και ελεγα τι μου θυμιζει η ναυσικα οσο περναει ο καιρος
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 140
- Like
- 52.704
- Πόντοι
- 27.261
ευριδικω δικαζει αβερτα οικογενεια διασημων
Καμια αντιρηση σε οτι λες.. Προφανεστατα ολα γινονται για την τηλεθεαση αλλα να γινει σε λογικα πλαισια..θελει να δει νεα άτομα ο τηλεθεατής αρχηγέ, ανα διαστήματα, τα βαριεται τα ιδια μετα απο καποιο καιρο .
Δες π.χ για παραδειγμα το βλαχακο το Τσακατσουκα πως "πουλούσε" στην αρχη και πως εχει περασει στο παρασκηνιο τωρα , δεν ασχολείται κανεις μαζι του.
Ενω ασχολουνται με τον Ουκα . Καλα αυτος θα ξεφουσκωσει συντομα δεν εχει πολλα να προσφερει σε τηλεθέαση
Από την άλλη αυτη η τρελέγκω η Σαυριέλα πως τα καφερνει ειναι συνέχεια στο προσκήνιο και στην ίντριγκα
Ακουσα οτι για παραδειγμα μπορει να μπει ο γκομενος της Μυριελλας.. Οκ αν γινει αυτο ειναι βλακεια διοτι το <love story> αναμεσα στην Μαριαλενα και τον Σακη το ζησαμε περσι. Το να ξαναδουμε κατι τετοθο και φετος (εαν γινει) ειναι βλακεια
Οποτε σιγουρα ενα ριαλιτι πρεπει να γινει σκουπιδι για να κανει νουμερα αλλα αυτο που θεωρω οτι δεν εχει νοημα ειναι τα ξαναζεσταμενα φαγια
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 140
- Like
- 52.704
- Πόντοι
- 27.261
οι διασημοι του κωλου θελουν να φυγουν απο το παιχνιδι σιγα σιγα.
η οικογενεια...
ευχαριστω !
η οικογενεια...
ευχαριστω !
Μια φορα μιλησα στο εν λογω νημα και αποτι παρατηρησα οσες φορες εγραψα κατι εσυ πεταχτηκες λεγοντας κατι αλλοοι διασημοι του κωλου θελουν να φυγουν απο το παιχνιδι σιγα σιγα.
η οικογενεια...
ευχαριστω !
(Πλακα κανω εννοειται, καθενας μπορει να γραφει οτι θελει και οποτε θελει)
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 140
- Like
- 52.704
- Πόντοι
- 27.261
για γινε πιο συγκεκριμενος αν γινεται.Μια φορα μιλησα στο εν λογω νημα και αποτι παρατηρησα οσες φορες εγραψα κατι εσυ πεταχτηκες λεγοντας κατι αλλο
(Πλακα κανω εννοειται, καθενας μπορει να γραφει οτι θελει και οποτε θελει)
Με αφορμη αυτο που εγραψες θελω να εκφρασω μια απορια μου: Ποια πιστευτε οτι ειναι (εκτος απξ μ..ναρα συμφωνα παντα με τα γουστα μου) η ποιο αχωνευτη και ξινη?Διάσημες μετά το αποψινό συμβούλιο
α)Κατια Ταραμπανκο
β)Ευρυδικη Παπαδοπουλου
γ)Βρησιηδα Ανδριωτη
Τι πιστευετε?
Απλα οταν ξεκινησα να ρωταω ποια ειναι ποιο ωραια εσυ ελεγες για τον Τακη, τωρα που μιλαγα ελεγες για τουσ διασημους που θελουν να φυγουνγια γινε πιο συγκεκριμενος αν γινεται.
Για να μην παρεξηγηθω δεν το λεω για κακο απλα οπως ειπα παρατηρησα πως οταν εγω ελεγα κατι ελεγες και εσυ κατι ασχετο απο αυρο που ελεγα εγω και μου φανηκε αστειο (για αυτο κιολας γελασα)
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.747
- Πόντοι
- 10.411
Ευριδίκη και Βρισηίδα ανυπόφορεςΜε αφορμη αυτο που εγραψες θελω να εκφρασω μια απορια μου: Ποια πιστευτε οτι ειναι (εκτος απξ μ..ναρα συμφωνα παντα με τα γουστα μου) η ποιο αχωνευτη και ξινη?
α)Κατια Ταραμπανκο
β)Ευρυδικη Παπαδοπουλου
γ)Βρησιηδα Ανδριωτη
Τι πιστευετε?
Αν επρεπε να διαλεξεις αναγκαστηκα μια πια θα διαλεγες ως πιο ανυποφορη?Ευριδίκη και Βρισηίδα ανυπόφορες
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 140
- Like
- 52.704
- Πόντοι
- 27.261
μα ο καθενας γραφει το δικο του σχολιο, χωρις να ξερει ποτε γραφει ο επομενος/προηγουμενος.Απλα οταν ξεκινησα να ρωταω ποια ειναι ποιο ωραια εσυ ελεγες για τον Τακη, τωρα που μιλαγα ελεγες για τουσ διασημους που θελουν να φυγουν
Για να μην παρεξηγηθω δεν το λεω για κακο απλα οπως ειπα παρατηρησα πως οταν εγω ελεγα κατι ελεγες και εσυ κατι ασχετο απο αυρο που ελεγα εγω και μου φανηκε αστειο (για αυτο κιολας γελασα)
αυτο δε σημαινει οτι παει σε σενα η' σε μενα το αποκατω/αποπανω ακριβως σχολιο καποιου.
αν ειναι να συμμετεχω στο σχολιο σου, υπαρχει η παραθεση γι'αυτο το σκοπο.
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.747
- Πόντοι
- 10.411
Αν επρεπε να διαλεξεις αναγκαστηκα μια πια θα διαλεγες ως πιο ανυποφορη?
Και εγω εγραψα οτι εννοειται οτι κανω πλακα λιγο παραπανω απλα μου φανηκε αστειο που ετυχε και οι δυο λεγαμε τις αποψεις μας ταυτοχρονα.. Τιποτα περισοτερο τιποτα λιγοτερομα ο καθενας γραφει το δικο του σχολιο, χωρις να ξερει ποτε γραφει ο επομενος/προηγουμενος.
αυτο δε σημαινει οτι παει σε σενα η' σε μενα το αποκατω/αποπανω ακριβως σχολιο καποιου.
αν ειναι να συμμετεχω στο σχολιο σου, υπαρχει η παραθεση γι'αυτο το σκοπο.
Εγω προσωπικα θα ελεγα οτι ποιο αχωνευτη (εαν επρεπε να διαλεξω αναγκαστηκα αναμεσα στην τριπλετα Κατια,Βρισιηδα,Ευριδικη) θα διαλεγα Κατια
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.747
- Πόντοι
- 10.411
Τα ίδια σκτ είναι και αυτή.Εγω προσωπικα θα ελεγα οτι ποιο αχωνευτη (εαν επρεπε να διαλεξω αναγκαστηκα αναμεσα στην τριπλετα Κατια,Βρισιηδα,Ευριδικη) θα διαλεγα Κατια
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 156K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις