Και καλα κανεις
Κανεις δεν εχει αποψη για τις γυναικες του survivor? Τοσα τευχη εχετε γραψει στο εν λιγω νγμα βρε παιδια και δεν εχετε αποψη??
Και καλα κανεις
Οι υπολοιποι δεν εχετε αποψη για τις γυναικες του φετινου survivor?
Μια εικόνα χίλιες λέξεις, τι να πω παραπάνω?Σωστος !!! Αλλα καλο θα ειναι να λεμε την γνωμη μας ποιο τεκμηριωμενα
Σωστο και αυτο !!Μια εικόνα χίλιες λέξεις, τι να πω παραπάνω?
Ποιος ειναι ο Τακης??δεν καταλαβαινω την εκρηξη του τακη
Ακυρο καταλαβα,Ποιος ειναι ο Τακης??
Ω ρε κλιμα. ??????Η Μει έχει πρόβλημα νομίζω κατωτερρωτηρας....
Απαντώ: Σοφιάννα ΜΟΝΟ!!Λοιπον θα κανω καταταξη για τις γυναικες που συμμετεχουν (και συμετηχαν μεχρι να αποχωρησουν) στο φετινο survivor και θελω να μου πειτε αν συμφωνειται. Εχουμε και λεμε λοιπον:
Για τις μαχητριες στα δικα μου ματια τα πραγματα ειναι σχετικα απλα διοτι:
1)Χρυσο μεταλλιο:Σοφιανα
2)Ασημενιο μεταλλιο:Ασπα
3)Χαλκινο μεταλλιο:Πελαγια
4)Τεταρτη θεση:Παρασκευη
5)Πεμπτη θεση:Μει
Υ.Γ.1 την Ασημινα δεν την λαμβανω καν υποψην
Υ.Γ.2 Ολες οι προηγουμενες ειναι καλες (για μενα) ακριβως με την σειρα που αναφερα
Αντιστοιχα για τις διασιμες:
1)Χρυσο μεταλλιο:Ευρυδικη
2)Ασημενιο μεταλλιο:Ναυσικα
3)Χαλκινο μεταλλιο:Μυριελλα
4)Τεταρτη θεση:Βρησιηδα
5)Πεμπτη θεση: Κατια
Υ.Γ. 1 και οι πεντε για μενα ειναι απιστευτες και ισαξιες αλλα στα δικα μου ματια αυτη ειναι η καταταξη
Υ.Γ2. Αθηνα και Ελισαβετ εννοειται οτι δεν τις λαμβανω υποψην
Εσεις τι λετε? Ποια ειναι η ποιο μ..ναρα? Πως θα τις κατατασετε τις γυναικες του φετινου survivor?
Μύστη,αν και απάντησα προσωπικά, σε γενικό πλαίσιο, αν έχεις δει την ροή του νήματος θα έχεις δει ποιος βάζει ψηλά ποιά... Πχ εγώ είμαι της Σοφιάνας πρώτα από όλες...Κάνω το μάτι μου με τις άλλες αλλά η μαλακία πάει κάθε μέρα σύννεφο με την Σοφιάνα μου ..Λάστιχο!!Μαλιστα και καπως ετσι η ερωτηση που εκανα για τις γκομενες περασε και δεν ακουμπησε.. Οκ παμε παρακατω
Ναι τυπε γνήσια ΓΝΗΣΙΑΡε μύστες γιατί μιλάει σαν ζάκι η Κάτια;;Τα φύκια καπνίζει;;;
Εγω της Σοφιανας και της Ευρυδικης.. Οκ η Σοφιανα ειναι η ομορφοτερη αλλα δεν μπορω να τις ξεχωρισω.. Για μενα ειναι και οι δυο τοπ..Μύστη,αν και απάντησα προσωπικά, σε γενικό πλαίσιο, αν έχεις δει την ροή του νήματος θα έχεις δει ποιος βάζει ψηλά ποιά... Πχ εγώ είμαι της Σοφιάνας πρώτα από όλες...Κάνω το μάτι μου με τις άλλες αλλά η μαλακία πάει κάθε μέρα σύννεφο με την Σοφιάνα μου ..Λάστιχο!!
Την απαξίωσες τύπε.Η Μει έχει πρόβλημα νομίζω κατωτερρωτηρας....