2υτερος υποψήφιος για σήμερα μετα απο υπόδειξη του Βλακα Σοιλεδη η μαλακισμενη Μυριελλα
Τύπε αν θέλουμε spoilers τα βλέπουμε και αλλού, εδώ είμαστε για σκουπίδιασμα κωλαράκια και κλάματα ανθρώπων που έχουν ζωή εκεί έξω
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
2υτερος υποψήφιος για σήμερα μετα απο υπόδειξη του Βλακα Σοιλεδη η μαλακισμενη Μυριελλα
ορισμένοι θελουν να μαθουνΤύπε αν θέλουμε spoilers τα βλέπουμε και αλλού, εδώ είμαστε για σκουπίδιασμα κωλαράκια και κλάματα ανθρώπων που έχουν ζωή εκεί έξω![]()
να τους πλακωσει στα μπουνιδια ο μισθοφορος, τι τα χει τα ποντικια ?χαμος σημερα![]()
αυτο γινοταν παντα με καποιους που βγαζαν θητεια στις ε.δ. για να πιανουν γκομενακια. παπαντζα-νιτζα λεγεταιΑν πουλάει το παραμύθι στις γυναίκες ότι είναι μεγαλύτερος πολεμιστής και από τον Μεγαλέξανδρο μπορεί να το έχει πιστέψει και ο ίδιος ότι πρέπει ο κόσμος να τον βλέπει και να γονατίζει, πάντως γελοιοποιείται όλο και περισσότερο.
Η Μει έχει πρόβλημα νομίζω κατωτερρωτηρας....Εμφάνιση μόνο, Σοφιάνα και Μέι είναι κορυφή. Οι άλλες βγάζουν πολλή ξινίλα.
Σαν ελαφάκια έπεσε εάν δεν έχετε δει γεννά από ελάφι ...βγαίνει περπατά κ το και μετά πέφτει ????
Είναι μάγκας ???Ρε μύστες γιατί μιλάει σαν ζάκι η Κάτια;;Τα φύκια καπνίζει;;;
Και όχι μόνο..Πρέπει να γουστάρει το πήδημα το μωράκι...Από παντού!!!η τύπισα πρέπει να κάνει τρελά τσιμπούκια
Καλά είναι φως φανάρι ότι είναι πλαστικά φίλε.Πάντως για τη Ναυσικά έχω να πω ότι κάποιες φορές μου φαίνεται λες και έχει πειράξει λίγο τα βυζάκια της κανα νούμερο παραπάνω.
Άσχετο αλλά ας πω κι εγώ καμιά μαλακία, καιρό έχω να πω. Νομίζω δλδ.![]()
Μεγάλε μας έβγαλες τα μάτια.Η Μει έχει πρόβλημα νομίζω κατωτερρωτηρας....
Έχει πουτιν τυπεΒάλτε το Survivor ρε βλάκες, οι άλλοι έχουν Master Chef κανονικά.
η ασημινα εχει κωλαρα ομως. την φανταζομαι να της το βαζω στο κωλο στα τεσσερα και αυτη να κλαιει οπως στην αποχωρηση της πελαγιας, εχοντας στο στομα το εσωρουχο τηςΥ.Γ.1 την Ασημινα δεν την λαμβανω καν υποψην
Οκ καθενας με τα γουστα τουη ασημινα εχει κωλαρα ομως. την φανταζομαι να της το βαζω στο κωλο στα τεσσερα και αυτη να κλαιει οπως στην αποχωρηση της πελαγιας, εχοντας στο στομα το εσωρουχο της