Ηταν πολυ καυλα το χθεσινο συμβουλιο..Ο Μαρτικας ο αλητης τις ισοπεδωσε τις σκατοψυχες και ειδικα το φακιδόμπαζο του δαντη..
Και ο σιχαμας με τουπε με μολις 3 μερες στο παιχνιδι χοντρομαλακας αλαζονας κατευθειαν στον τακο και ξεφτιλισμα μαζι με το παρεακι του ρουβα και σοιλεδη..
Αν πουλάει το παραμύθι στις γυναίκες ότι είναι μεγαλύτερος πολεμιστής και από τον Μεγαλέξανδρο μπορεί να το έχει πιστέψει και ο ίδιος ότι πρέπει ο κόσμος να τον βλέπει και να γονατίζει, πάντως γελοιοποιείται όλο και περισσότερο.
Σήμερα που θα χάσουν πάλι έχει να γίνει χαμός ....αυτή η Κάτια θα πάρει καμμία νίκη ....αλλά γιατί να πάρει δεν έχει μπόνους για τις νίκες....τα 10.000 δεν θα γίνουν ποιο πολλά....τους έχουν γαμισει τους άντρες και στις δύο ομάδες οι γυναίκες....φτιάχνουν ψηφοφορία τρώνε παραπάνω ?????
Πάντως για τη Ναυσικά έχω να πω ότι κάποιες φορές μου φαίνεται λες και έχει πειράξει λίγο τα βυζάκια της κανα νούμερο παραπάνω.
Άσχετο αλλά ας πω κι εγώ καμιά μαλακία, καιρό έχω να πω. Νομίζω δλδ.
Πάντως για τη Ναυσικά έχω να πω ότι κάποιες φορές μου φαίνεται λες και έχει πειράξει λίγο τα βυζάκια της κανα νούμερο παραπάνω.
Άσχετο αλλά ας πω κι εγώ καμιά μαλακία, καιρό έχω να πω. Νομίζω δλδ.
Λοιπον θα κανω καταταξη για τις γυναικες που συμμετεχουν (και συμετηχαν μεχρι να αποχωρησουν) στο φετινο survivor και θελω να μου πειτε αν συμφωνειται. Εχουμε και λεμε λοιπον:
Για τις μαχητριες στα δικα μου ματια τα πραγματα ειναι σχετικα απλα διοτι:
1)Χρυσο μεταλλιο:Σοφιανα
2)Ασημενιο μεταλλιο:Ασπα
3)Χαλκινο μεταλλιο:Πελαγια
4)Τεταρτη θεση:Παρασκευη
5)Πεμπτη θεση:Μει
Υ.Γ.1 την Ασημινα δεν την λαμβανω καν υποψην
Υ.Γ.2 Ολες οι προηγουμενες ειναι καλες (για μενα) ακριβως με την σειρα που αναφερα
Αντιστοιχα για τις διασιμες:
1)Χρυσο μεταλλιο:Ευρυδικη
2)Ασημενιο μεταλλιο:Ναυσικα
3)Χαλκινο μεταλλιο:Μυριελλα
4)Τεταρτη θεση:Βρησιηδα
5)Πεμπτη θεση: Κατια
Υ.Γ. 1 και οι πεντε για μενα ειναι απιστευτες και ισαξιες αλλα στα δικα μου ματια αυτη ειναι η καταταξη
Υ.Γ2. Αθηνα και Ελισαβετ εννοειται οτι δεν τις λαμβανω υποψην
Εσεις τι λετε? Ποια ειναι η ποιο μ..ναρα? Πως θα τις κατατασετε τις γυναικες του φετινου survivor?
η ασημινα εχει κωλαρα ομως. την φανταζομαι να της το βαζω στο κωλο στα τεσσερα και αυτη να κλαιει οπως στην αποχωρηση της πελαγιας, εχοντας στο στομα το εσωρουχο της
η ασημινα εχει κωλαρα ομως. την φανταζομαι να της το βαζω στο κωλο στα τεσσερα και αυτη να κλαιει οπως στην αποχωρηση της πελαγιας, εχοντας στο στομα το εσωρουχο της