Μαίη,δεν μπορώ να σε βλέπω στενοχωρημένη... Είμαι εδώ για εσένα...
Άσε τον Γιάννη στην κοπέλα του, την Σοφιάνα στον @Stormbringer_77 και όλα θα είναι καλά μετά, χωρίς παρεξηγήσεις...
Κόκκινα και μπλε ναυάγια(ειδικά αυτά) κλαίγονται σαν τις μαυροφορεμένες χήρες,λές και δεν ξέρανε τι θα αντιμετωπίσουν εκεί που πήγανε να το παίξουν αγωνιστές και αθληταράδες με ρύζι και καρύδες
Ενταξει ο Αθηναγορας απο εδω και περα θα παίζει επισημα με τα αγορια. Δεν μπορει να το κρυβει αλλο οτι εχει πουτσα, γιατι μεινανε μονο με 2 αντρες πλεον οι κοκκινοι οποτε πρέπει να τους ενισχύσει ο τραβελος...
Εντάξει αν έφυγε ο Λάμπρος από ψηφοφορία και οχι από μαγείρεμα του Τουρκόπουστα εγώ χθες πήδαγα τη Πελαγία στο κοκοφοίνικα Μάλιστα τα κατάπιε κιόλας. Ουστ μεμέτη τουρκόπουστα.
Έτσι όπως κλαιγόταν χωρίς να παραιτηθεί έδωσε λαβή. Δεν μπορεί να σταματήσει παραίτηση ο Λαχματζούν αλλά πρώτη φορά κάνει προτροπή. Δεν την θέλουν με Λορέν δεν την θέλουν με Μπαλμέν. Δεν την θέλουν στα τοπ τεν.
Εντάξει αν έφυγε ο Λάμπρος από ψηφοφορία και οχι από μαγείρεμα του Τουρκόπουστα εγώ χθες πήδαγα τη Πελαγία στο κοκοφοίνικα Μάλιστα τα κατάπιε κιόλας. Ουστ μεμέτη τουρκόπουστα.