Εννοείτε. Τι άλλο να κοιταξουμε? Λες να είναι από Μυτηλινη ? Τη δούλευε καλά τη γλώσσα στη τρύπα ??????πιάσατε πως έγλειφε το βαζάκι ή Μπέλα? ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Καλά εσύ πιστεύεις ότι τρώνε αυτά που δείχνουν; Μόνο μια εβδομάδα αντέχω έτσι. Και να κάνεις τέτοια run στους στιβους εμποδίων τρώγοντας μόνο καρύδες, δεν το πιστεύω με τίποτα....Εγω αλλη απορια εχω παιχτη μου. Πως γινεται με αυτην την διατροφη που κανουν εκει μεσα να μην εχουν μεινει απο 30 κιλα ο καθενας τους. Δν λεω πως δεν εχουν χασει λιγα κιλα αλλα και παλι. Δεν μπορω να φανταστω δλδ πως ο φαρμακοποιος ας πουμε ειναι ακομα τουμπανο. Οπως και ο Πιλιδης και ο ψυχολογος.Εμενα μου φαινεται πως ειναι οπως μπηκανε. Και να σκεφτουμε οτι αυτοι και λογω γυμναστικης που κανανε εξω πρεπει να ειχανε συνηθισει σε πολλες θερμιδες καθε μερα.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Εγω αλλη απορια εχω παιχτη μου. Πως γινεται με αυτην την διατροφη που κανουν εκει μεσα να μην εχουν μεινει απο 30 κιλα ο καθενας τους. Δν λεω πως δεν εχουν χασει λιγα κιλα αλλα και παλι. Δεν μπορω να φανταστω δλδ πως ο φαρμακοποιος ας πουμε ειναι ακομα τουμπανο. Οπως και ο Πιλιδης και ο ψυχολογος.Εμενα μου φαινεται πως ειναι οπως μπηκανε. Και να σκεφτουμε οτι αυτοι και λογω γυμναστικης που κανανε εξω πρεπει να ειχανε συνηθισει σε πολλες θερμιδες καθε μερα.
Θυμάσαι το "λείψανο" τον Κοψιδά που τον έφεραν για προσκύνημα στην Αεροπαγίτου;;;;; ?
Τον ράπερ Μπο που κόντεψε να πεθάνει στην κυριολεξία από την πείνα.. είχε μείνει μισός.
Survivor: Κοψιδάς: «Με είδα στον καθρέφτη αποστεωμένο, σοκαρίστηκα» - Πόσα κιλά έχασε;
Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο survivor! «Με είδα στον καθρέφτη αποστεωμένο, σοκαρίστηκα» - Πόσα κιλά έχασε;
www.gossip-tv.gr
Ο νέος Μπο επέστρεψε Ελλάδα: Έχασε 35 κιλά σε 4 μήνες και πήρε 5 σε 3 μέρες (Vid)
Ποια δίαιτα Ducan; Η δίαιτα του Μπο θα γίνει ανάρπαστη φέτος...
menshouse.gr
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.262
- Πόντοι
- 2.306
Εγω αλλη απορια εχω παιχτη μου. Πως γινεται με αυτην την διατροφη που κανουν εκει μεσα να μην εχουν μεινει απο 30 κιλα ο καθενας τους. Δν λεω πως δεν εχουν χασει λιγα κιλα αλλα και παλι. Δεν μπορω να φανταστω δλδ πως ο φαρμακοποιος ας
Τυπε υπάρχει και το γλυφοκωλι...Εννοείτε. Τι άλλο να κοιταξουμε? Λες να είναι από Μυτηλινη ? Τη δούλευε καλά τη γλώσσα στη τρύπα ??????
Τρελό μουνετο για γλυφοκωλι η τύπισσα..
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
Πραγματικα ισως να ειναι οι 2 μοναδικες περιπτωσεις που θυμαμαι και εγω με τοσο μεγαλη διαφορα στα κιλα τους. Ολοι οι υπολοιποι ιδιοι μου φαινονται με την μερα που μπηκανε.Θυμάσαι το "λείψανο" τον Κοψιδά που τον έφεραν για προσκύνημα στην Αεροπαγίτου;;;;; ?
Τον ράπερ Μπο που κόντεψε να πεθάνει στην κυριολεξία από την πείνα.. είχε μείνει μισός.
Survivor: Κοψιδάς: «Με είδα στον καθρέφτη αποστεωμένο, σοκαρίστηκα» - Πόσα κιλά έχασε;
Ο Γιώργος Κοψιδάς αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στο survivor! «Με είδα στον καθρέφτη αποστεωμένο, σοκαρίστηκα» - Πόσα κιλά έχασε;www.gossip-tv.gr
Ο νέος Μπο επέστρεψε Ελλάδα: Έχασε 35 κιλά σε 4 μήνες και πήρε 5 σε 3 μέρες (Vid)
Ποια δίαιτα Ducan; Η δίαιτα του Μπο θα γίνει ανάρπαστη φέτος...menshouse.gr
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
ταϊζανε ολους τους αλλους και αυτους τους ειχανε τιμωριαΠραγματικα ισως να ειναι οι 2 μοναδικες περιπτωσεις που θυμαμαι και εγω με τοσο μεγαλη διαφορα στα κιλα τους. Ολοι οι υπολοιποι ιδιοι μου φαινονται με την μερα που μπηκανε.
Έχει βγει όμορφο εδώ το καβλακι!!!
pacha_1977
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 680
- Πόντοι
- 306
Βεβαια ο ενας ηταν βιγκαν και ο αλλος ηθελε την διαιτα του νομιζω. Και για αυτο διατηρηθηκε και ετσι μετα το παιχνιδιταϊζανε ολους τους αλλους και αυτους τους ειχανε τιμωρια
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί αλλού είναι άσχημο;;Έχει βγει όμορφο εδώ το καβλακι!!!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
διαφορετικοι οργανισμοι απλα.Βεβαια ο ενας ηταν βιγκαν και ο αλλος ηθελε την διαιτα του νομιζω. Και για αυτο διατηρηθηκε και ετσι μετα το παιχνιδι
Γούστα είναι αυτά δεν λέω θα με χάλαγε απλά θα προτιμούσα ΝαυσικάΓιατί αλλού είναι άσχημο;;
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.269
- Πόντοι
- 5.006
ασε το τηλεφωνο σου στο κοντρολ τυπε...Γούστα είναι αυτά δεν λέω θα με χάλαγε απλά θα προτιμούσα Ναυσικά
θα την ενημερωσουμε οταν βγει για το ενδιαφερον σου...
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Αυτή η νέα παίκτρια η Θωμαις φαίνεται τρελό καβλετο!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
δωσε ινφος, ποια ειναι η θωμαϊς ?Αυτή η νέα παίκτρια η Θωμαις φαίνεται τρελό καβλετο!
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Πόσα χρήματα συγκέντρωσε ο Βαλάντης στο Survivor και γιατί δεν έφυγε νωρίτερα
Tι «έδενε» τον Βαλάντη στον Άγιο Δομίνικο, παρά το γεγονός πως ήθελε να αποχωρήσει από το Survivor και με πόσα χρήματα τελικά θα γυρίσει στην Αθήνα;
www.reader.gr
* ΔΕΝ τα λες και λίγα μέσα σ'ένα μήνα τουρίστας !
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Πάρτο να το χαίρεσαι!δωσε ινφος, ποια ειναι η θωμαϊς ?
Survivor - Θωμαΐς Εμμανουηλίδου: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια μπαίνει στο ριάλιτι
Mια νέα παίκτρια που προέρχεται από τον αθλητικό χώρο, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου μπαίνει το Σάββατο στο Survivor. Διαβάστε περισσότερα.
youfly.com
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
ομορφη φαινεται.Πάρτο να το χαίρεσαι!
Survivor - Θωμαΐς Εμμανουηλίδου: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια μπαίνει στο ριάλιτι
Mια νέα παίκτρια που προέρχεται από τον αθλητικό χώρο, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου μπαίνει το Σάββατο στο Survivor. Διαβάστε περισσότερα.youfly.com
περιμενουμε να μας χαρισει ωραια πλανα χωρις ντροπες.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.458
- Πόντοι
- 27.261
εχεις μουσκεψει στρωμα δικε μου?Μου έχει γίνει η πουτσα με σοφιαννα και Ναυσικά λάστιχο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 153K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις