El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.190
- Πόντοι
- 1.056
Εσκεμμένη υπερπροβολή του κακάσχημου σιχαμένου πούστη
Ο Πουσταουήλ δεν θα έφευγε γιατί ο Ατσουν ήθελε να τα κανει λιγο πουτανα στην ένωση. Η Στέλλα είναι καλή και οκ τυπάκι.Μόλις το διάβασα....έφυγε το μοντέλο ,που στο γυμναστήριο,ξεχνούσε να δουλέψει και πόδια (τόσο ασύμμετρο σώμα ......) και έμεινε η σκατοβρωμόπουστα.
στο ειπα τωρα θα τον δεις και να τραγουδα !!ειχαμε δεν ειχαμε, θα τονε φαμε στη μαπα τελικα αυτον τον καριολοπουστα.
φατε εδω τυπο, που εχει και 100κ φολοουερς, γαμω τα μυαλα τους γαμω.
Καλά δεν ήθελε και κανένα ιδιαίτερο μαγείρεμα αυτή η ψηφοφορία.Ο Πουσταουήλ δεν θα έφευγε γιατί ο Ατσουν ήθελε να τα κανει λιγο πουτανα στην ένωση. Η Στέλλα είναι καλή και οκ τυπάκι.
Ο Τσάπο αδιάφορος οπότε έμενε το μοντέλο το οποίο δεν έχει μάθει τα βασικά του περπατήματος και της συναρμογής.
Πρώτη φορά βλέπω τέτοια ατσούμπαλη κίνηση στους στόχους.
Θεωρώ ήταν επικίνδυνος για μεγάλο τραυματισμό στο ισιάδι και μόνος του οποότε το κοινό ( ο Ατσούν δηλαδή) τον έδωσαν πουλο.
Εσυ τύπε γυμνάζεσαι;
Ο σικαριος τελικά μάθαμε υψος βάρος;;;;
ναι ρε αφου το ειχα προβλεψει απο πριν.στο ειπα τωρα θα τον δεις και να τραγουδα !!
Λογικό ήταν να φύγει ο άοσμος, άγευστος, άνοστος και γενικά ανύπαρκτος Ποπάι. Και κανείς δεν τον συμπαθούσε στην ομάδα του (λογικό και αυτό), κανείς δεν του κράταγε το χέρι στην αναμονή του αποτελέσματος όπως κράταγαν στον Νικογιάννη και γενικά σε όλους σχεδόν τους υποψηφίους.Καλά δεν ήθελε και κανένα ιδιαίτερο μαγείρεμα αυτή η ψηφοφορία.
Απολύτως λογική η ψήφος να πέσει στον πιο αδύναμο κρίκο που είναι το μοντέλο.
Κακός παίχτης, αδιάφορος χαρακτήρας και φώναζε συνθήματα σαν να έκανε αγγαρεία.
Δεν άξιζε να μείνει για κανένα λόγο.
Ο μπουστης έχει κοινό και τον στηρίζει, ο μοντέλος δεν έχει τίποτα να δώσει.
Καλά δεν ήθελε και κανένα ιδιαίτερο μαγείρεμα αυτή η ψηφοφορία.
Απολύτως λογική η ψήφος να πέσει στον πιο αδύναμο κρίκο που είναι το μοντέλο.
Κακός παίχτης, αδιάφορος χαρακτήρας και φώναζε συνθήματα σαν να έκανε αγγαρεία.
Δεν άξιζε να μείνει για κανένα λόγο.
Ο μπουστης έχει κοινό και τον στηρίζει, ο μοντέλος δεν έχει τίποτα να δώσει.
Διάβασα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό...κολάρο θα κάτσει και γες μέρες και επιστρέφει....δεν μου άρεσε καθόλου σαν γυναίκα στην αρχή μου την έσπαγε....αλλά τουλάχιστον 3 βδομάδες τώρα δεν ξέρω εάν θες χει γίνει μουναρα ....αλλά είναι πολύ καληΤο μάτιασαν το κοριτσάκι
Ούτε εμένα μου άρεσε στην αρχή αλλά έχω αλλάξει γνώμη.Ξεχωρίζει και για τον χαρακτήρα της.Διάβασα ότι δεν είναι κάτι σοβαρό...κολάρο θα κάτσει και γες μέρες και επιστρέφει....δεν μου άρεσε καθόλου σαν γυναίκα στην αρχή μου την έσπαγε....αλλά τουλάχιστον 3 βδομάδες τώρα δεν ξέρω εάν θες χει γίνει μουναρα ....αλλά είναι πολύ καλη
Ναι οκ σίγουρα....αλλά βλέπουμε και άλλα πράγματα ...στέγνωσε το κορμί της και έχει εκφυλη φατσαΟύτε εμένα μου άρεσε στην αρχή αλλά έχω αλλάξει γνώμη.Ξεχωρίζει και για τον χαρακτήρα της
Τι να στεγνώσει τύπε;Ναι οκ σίγουρα....αλλά βλέπουμε και άλλα πράγματα ...στέγνωσε το κορμί της και έχει εκφυλη φατσα
Όχι αλαξα γνώμη ποιο νωρίς...αυτό λέω στην αρχή ήταν πολύ χοντρά τα πόδια σε σχέση με το κορμί.....στη φάτσα έφτιαξε....ίσως τα μαλλιά γούστα είναι αυταΤι να στεγνώσει τύπε;
Από την αρχή άβυζη, με δυνατά π΄όδια και με μυς στα χέρια ήταν.
Κωπηλάτρια είναι, δεν μπορούσε να είχε έξτρα κιλά έτσι και αλλιώς.
Απλά την είδες με κοφτό βρακί και νομίζεις ότι άλλαξε.