papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 137
- Like
- 52.356
- Πόντοι
- 27.261
ακολουθει κλαψομουνιαση με χορηγο τη ζεβασοφτ.
παμε για υπνο
παμε για υπνο
Ναι ντάξει να ούμε αλλά μην είστε απόλυτοι τύποι. Μπορεί και εσείς αν ήσασταν εκεί να ζούσατε με τον Ντίνο Πουστανουηλ να σας σπάει τα @@ και γενικά όλο το ψυχολογικό κομμάτι να σας έχει τρελάνει έτσι ώστε οι αντιδράσεις σας να μην ήταν σαν του Χρήστου Ζαμπούνη και το σαβουάρ βιβρ.Γουστάρω να χάνει ο ναυαγισμενος μισθοφόρος (λέμε τώρα) , μόνο και μόνο για να βλέπω μετά τις αντιδράσεις του. Το 10χρονο ανιψακι μου όταν παίζει στην αλάνα με τα φιλαράκια του, δεν αντιδρά έτσι . Μιλάμε πιο βλάκας πεθαίνεις . Άσε που μόνο με τσαμπουκά (επίσης λέμε τώρα ) διαχειριζεται τις διαφωνίες του.
Τυπικος κομπλεξικός που το παίζει νταής εκεί που νομίζει ότι τον παίρνει . Χθες που τον ξεχεσε πατοκορφα ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής /κάνω καρριερα στις μεταγραφές , ήταν Άρη μου και φίλε με αδικείς .
ουστ ξέρασμα
και πριν μπει ο πουστης , παλαβος ηταν ο Τακης.Ναι ντάξει να ούμε αλλά μην είστε απόλυτοι τύποι. Μπορεί και εσείς αν ήσασταν εκεί να ζούσατε με τον Ντίνο Πουστανουηλ να σας σπάει τα @@ και γενικά όλο το ψυχολογικό κομμάτι να σας έχει τρελάνει έτσι ώστε οι αντιδράσεις σας να μην ήταν σαν του Χρήστου Ζαμπούνη και το σαβουάρ βιβρ.
Κουράζει ο Τάκαρος αλλά με τους νέους μπλε ηρέμησε.
Τύπε πες μου λίγο ύψος βάρος
Όπως τα λεςΑυτό που μου αρέσει στην Μαίη, εκτός από εμφάνιση, είναι ότι φαίνεται καλός καί μετριοπαθής χαρακτήρας. Καί φυσικά το σκουλαρίκι στον αφαλό...
Επίσης, καί η Στέλλα βγάζει μία γοητεία...
Ο Τάκης είναι ένας πολύ περίεργος τύπος ....καλός στα αγωνιστικά αλλά στα άλλα γαμισετα....μόνο για την κόρη του λέει....η γυναίκα του....δεν άντεξε μαλλονπροβλεπω να τρωμε στη μαπα χαμενο υιο φλωρινιωτη μεχρι και στην ενωση και μαλακομονδελο για μπουλο σημερα πολυ σχολαστικα.
αντι να καβλαντιζουμε με κωλαρακια σοφιανας, βρισηιδας, ναυσικας κλπ που θα ειναι ολες πενα λογικα, θα μας πρηξει τα κοχονια αυτος και ο τακαρος με την ασταματητη κρεβατομουρμουρα τους.
μηπως βγαινοντας απο το σουρβαϊβορ, δεν τον αντεξει ουτε η κορη του μαλλον και τα φτιαξει με το χαμενο υιο φλωρινιωτηΟ Τάκης είναι ένας πολύ περίεργος τύπος ....καλός στα αγωνιστικά αλλά στα άλλα γαμισετα....μόνο για την κόρη του λέει....η γυναίκα του....δεν άντεξε μαλλον
Η κόρη είναι κόρη μπορεί να είναι και το μαλακακος...αλλά φιλότιμος ....ποτέ δεν ξέρεις φυσικάμηπως βγαινοντας απο το σουρβαϊβορ, δεν τον αντεξει ουτε η κορη του μαλλον και τα φτιαξει με το χαμενο υιο φλωρινιωτη
ο τακαρος εννοω να τα φτιαξει με το χαμενο υιο φλωρινιωτηΗ κόρη είναι κόρη μπορεί να είναι και το μαλακακος...αλλά φιλότιμος ....ποτέ δεν ξέρεις φυσικά