Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 67 59,8%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Κλάψε μωρή μαλακω Ασημίνα!
Και εσύ δεν είσαι γυναίκα, ανδρογυναικο είσαι.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Αρχίζω και γουστάρω Σοιλεδη που αφού ξέφυγε από την δηθενοπαρέα βγάζει τον καφρικό γηπεδικό του εαυτό στον βραχνοσίμο :2funny:

OP
OP
msakis

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.680
Πόντοι
4.546

* Τον έχουν φάει οι κομπλεξικοί τον κακομοίρη....

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
η ασιμηνα μοιαζει με τη veronica devil απο το private matador 8 anal revenge
hd-vanessa-veronica-devil-1.jpg
480144.jpg
th_023480712_DPLauraGuerlainVeronicaDevil_PrivateMatador8AnalRevenge.avi_snapshot_04.17_2018.0...jpg

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Γουστάρω να χάνει ο ναυαγισμενος μισθοφόρος (λέμε τώρα) , μόνο και μόνο για να βλέπω μετά τις αντιδράσεις του. Το 10χρονο ανιψακι μου όταν παίζει στην αλάνα με τα φιλαράκια του, δεν αντιδρά έτσι . Μιλάμε πιο βλάκας πεθαίνεις . Άσε που μόνο με τσαμπουκά (επίσης λέμε τώρα ) διαχειριζεται τις διαφωνίες του.

Τυπικος κομπλεξικός που το παίζει νταής εκεί που νομίζει ότι τον παίρνει . Χθες που τον ξεχεσε πατοκορφα ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής /κάνω καρριερα στις μεταγραφές , ήταν Άρη μου και φίλε με αδικείς .

ουστ ξέρασμα

koutsoumpas

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2021
Like
49
Πόντοι
0
Γουστάρω να χάνει ο ναυαγισμενος μισθοφόρος (λέμε τώρα) , μόνο και μόνο για να βλέπω μετά τις αντιδράσεις του. Το 10χρονο ανιψακι μου όταν παίζει στην αλάνα με τα φιλαράκια του, δεν αντιδρά έτσι . Μιλάμε πιο βλάκας πεθαίνεις . Άσε που μόνο με τσαμπουκά (επίσης λέμε τώρα ) διαχειριζεται τις διαφωνίες του.

Τυπικος κομπλεξικός που το παίζει νταής εκεί που νομίζει ότι τον παίρνει . Χθες που τον ξεχεσε πατοκορφα ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής /κάνω καρριερα στις μεταγραφές , ήταν Άρη μου και φίλε με αδικείς .

ουστ ξέρασμα
Ναι ντάξει να ούμε αλλά μην είστε απόλυτοι τύποι. Μπορεί και εσείς αν ήσασταν εκεί να ζούσατε με τον Ντίνο Πουστανουηλ να σας σπάει τα @@ και γενικά όλο το ψυχολογικό κομμάτι να σας έχει τρελάνει έτσι ώστε οι αντιδράσεις σας να μην ήταν σαν του Χρήστου Ζαμπούνη και το σαβουάρ βιβρ.
Κουράζει ο Τάκαρος αλλά με τους νέους μπλε ηρέμησε.

Τύπε πες μου λίγο ύψος βάρος

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Μαρτικας κρατούσε δυνάμεις τόσους μήνες
Ναι ντάξει να ούμε αλλά μην είστε απόλυτοι τύποι. Μπορεί και εσείς αν ήσασταν εκεί να ζούσατε με τον Ντίνο Πουστανουηλ να σας σπάει τα @@ και γενικά όλο το ψυχολογικό κομμάτι να σας έχει τρελάνει έτσι ώστε οι αντιδράσεις σας να μην ήταν σαν του Χρήστου Ζαμπούνη και το σαβουάρ βιβρ.
Κουράζει ο Τάκαρος αλλά με τους νέους μπλε ηρέμησε.

Τύπε πες μου λίγο ύψος βάρος
και πριν μπει ο πουστης , παλαβος ηταν ο Τακης. :confused: :confused: :confused:

Οι ανθρωποι που ειναι αγαμητοι ειναι παντα μεσα στα νευρα .Νομος.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.877
Πόντοι
3.846
Παίδες ποιος λέτε να πάρει πόδι σήμερα;
Εγώ πιστεύω ο μοντέλος ή η Στέλλα.
Η παλιόπουστρα με τ΄ίποτα, εκτός αν φύγει από μόνος του επειδή χτύπησε το κεφαλάκι του και δεν έφερε τις 2 νίκες χτες.:grin:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Ο Ποπάυ ο ιστορικός λέω εγώ, που είναι μουντός

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.066
Πόντοι
1.436
ποδι παιρνει σημερα,ο ψηλος,ο αμπαλος των κοκκινων.ουτε ενα στοχο δεν μπορουσε να βρει το γιδι.σωστα φευγει.κριμα το μποι του και τα νιατα του.τελικα την σημερον ημερα ,οι νεοι μονο για κοιλιακους και κινητα ειναι,δεν κανουν τιποτε με το μυαλο,την καρδια και την ψυχη τους.και μιας και εγραψα να πω οτι αυτος ο μαλακας ο ψυχακιας ,μισθοφορος λεει,πρεπει να ειναι ο επομενος για μπουλο και μετα το μουνοπανο ο σοιλεδης.αλλα αυτος ο παλιοχαρακτηρας εχει οξω ,την μετρεσα,την αντωνα.θα ριξει πολυ ταλιρο να τον κρατησει ,ετσι και τον βγαλουν στον τακο.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
Αυτό που μου αρέσει στην Μαίη, εκτός από εμφάνιση, είναι ότι φαίνεται καλός καί μετριοπαθής χαρακτήρας. Καί φυσικά το σκουλαρίκι στον αφαλό...:grin:

Επίσης, καί η Στέλλα βγάζει μία γοητεία...
Όπως τα λες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.356
Πόντοι
27.261
προβλεπω να τρωμε στη μαπα χαμενο υιο φλωρινιωτη μεχρι και στην ενωση και μαλακομονδελο για μπουλο σημερα πολυ σχολαστικα.
αντι να καβλαντιζουμε με κωλαρακια σοφιανας, βρισηιδας, ναυσικας κλπ που θα ειναι ολες πενα λογικα, θα μας πρηξει τα κοχονια αυτος και ο τακαρος με την ασταματητη κρεβατομουρμουρα τους.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
προβλεπω να τρωμε στη μαπα χαμενο υιο φλωρινιωτη μεχρι και στην ενωση και μαλακομονδελο για μπουλο σημερα πολυ σχολαστικα.
αντι να καβλαντιζουμε με κωλαρακια σοφιανας, βρισηιδας, ναυσικας κλπ που θα ειναι ολες πενα λογικα, θα μας πρηξει τα κοχονια αυτος και ο τακαρος με την ασταματητη κρεβατομουρμουρα τους.
Ο Τάκης είναι ένας πολύ περίεργος τύπος ....καλός στα αγωνιστικά αλλά στα άλλα γαμισετα....μόνο για την κόρη του λέει....η γυναίκα του....δεν άντεξε μαλλον

• Χαχα
Αντιδράσεις: geoMan

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.356
Πόντοι
27.261
Ο Τάκης είναι ένας πολύ περίεργος τύπος ....καλός στα αγωνιστικά αλλά στα άλλα γαμισετα....μόνο για την κόρη του λέει....η γυναίκα του....δεν άντεξε μαλλον
μηπως βγαινοντας απο το σουρβαϊβορ, δεν τον αντεξει ουτε η κορη του μαλλον και τα φτιαξει με το χαμενο υιο φλωρινιωτη :undecided:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.348
Πόντοι
11.956
μηπως βγαινοντας απο το σουρβαϊβορ, δεν τον αντεξει ουτε η κορη του μαλλον και τα φτιαξει με το χαμενο υιο φλωρινιωτη :undecided:
Η κόρη είναι κόρη μπορεί να είναι και το μαλακακος...αλλά φιλότιμος ....ποτέ δεν ξέρεις φυσικά

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
137
Like
52.356
Πόντοι
27.261

Stories

Νέο!