Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 66 59,5%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
ειδωμεν μαν

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Η Σοφιανα δεν ντρέπεται καθόλου που έχει να φέρει νίκη ένα μήνα και παίρνει τις ατομικές κάθε βδομάδα;;

Αν δώσει πάλι Βρισηίδα τάκο θα φάει ντομάτες,λογικά άντρα θα δώσει που είναι και παραπάνω,μαρτικα ή Τάκη.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
Η Σοφιανα δεν ντρέπεται καθόλου που έχει να φέρει νίκη ένα μήνα και παίρνει τις ατομικές κάθε βδομάδα;;

Αν δώσει πάλι Βρισηίδα τάκο θα φάει ντομάτες,λογικά άντρα θα δώσει που είναι και παραπάνω,μαρτικα ή Τάκη.
Κάνεις λάθος την περασμένη βδομάδα και στην επικοινωνία και στην ασυλία έφερε νίκη...τώρα εάν είναι η σοφιανα η Βρισηίδα στο τακο δεν με νοιάζει....ο φαρμακοτριφτης να μην φύγει:grin::grin::grin::grin::grin:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οποία και να δώσει, το ίδιο σιχαμενη πουτανα θα είναι
Έτσι είναι η μουναρες Ελληνίδες ....έχεις γνωρίσει καμμία που είναι αλλιώς

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
τελευταια κανα δυο επεισόδια εχει ανεβει στον στοχο ... αλλα θα στερησει απο βρι την ενωση η σοφιανα? ... ετσι το σκεφτομαι εγω

αλλωστε το παιχνιδι παει για ατομικο στο εξης ...

η μονη δικαιολογια είναι να μην αντεχει αλλο την γκρινια της ... που ειναι σοβαρος λόγος και αυτος :drooling-face: ...
Ποιο άτομικο....για κανά 2 μήνες ακόμα περίπου σαν ομάδες θα παίζουν....απλά θα είναι στην ίδια παραλία....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
Εγώ εάν ειμουν θα έβγαζα τον Άρη....να το είχαν συμφωνήσει φυσικά ....αυτή είναι στρατιγικη

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
Γενικό φαινόμενο αυτό, εκτός από τη Σοφιάννα που μες το Survivor, άβαφτη και απεριποίητη, είναι ωραιότερη από τις φωτό στο Instagram της. Σπάνια φυσική ομορφιά.
Ναι έτσι είναι στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία ....αλλά Λάμπη η κοπέλα....ωραίο πρόσωπο και σώμα ....τώρα συμπεριφορά δεν με νοιάζει δεν θα την παντρευτω

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.211
Πόντοι
2.646
Εγώ εάν ειμουν θα έβγαζα τον Άρη....να το είχαν συμφωνήσει φυσικά ....αυτή είναι στρατιγικη
Γιατί να το συμφωνήσουν? Ευκαιρία είναι να μπει σε ψηφοφορία ο Άρης, ο δικαστής και ο ρομα. Και άμα έχει αρχιδια ο σκατοτουρκας ας βγάλει τα πουλέν για να σώσει το ρομα.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
Γιατί να το συμφωνήσουν? Ευκαιρία είναι να μπει σε ψηφοφορία ο Άρης, ο δικαστής και ο ρομα. Και άμα έχει αρχιδια ο σκατοτουρκας ας βγάλει τα πουλέν για να σώσει το ρομα.
Ναι.....αλλά η σοφιανα θα φοβάται να το κάνει χωρίς να τα έχουν πει....γιατί το παιχνίδι έχει και συνέχεια....βγαίνει και λέει για να φύγει η πούστρα ο γιος του φλορινιωτη...βάζουμε σαν ομάδα τον Άρη

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Ναι έτσι είναι στην αρχή δεν είχα δώσει σημασία ....αλλά Λάμπη η κοπέλα....ωραίο πρόσωπο και σώμα ....τώρα συμπεριφορά δεν με νοιάζει δεν θα την παντρευτω
Εμένα μου κάνει μια χαρά η συμπεριφορά της, έξυπνη, με χιούμορ, μιλάει σωστά Ελληνικά, δεν γκαρίζει σαν χουλιγκάνος ούτε κάνει υστερίες σαν πεντάχρονο. Έχει όλο το πακέτο για τα γούστα μου.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
Εμένα μου κάνει μια χαρά η συμπεριφορά της, έξυπνη, με χιούμορ, μιλάει σωστά Ελληνικά, δεν γκαρίζει σαν χουλιγκάνος ούτε κάνει υστερίες σαν πεντάχρονο. Έχει όλο το πακέτο για τα γούστα μου.
Ναι έτσι είναι όπως τα λες αυτό που είπα για συμπεριφορά....το είπα για κάποιους που δεν έχουν ην γουστάρουν.....ειθελα μόνο να κάνω αναφορά στο πρόσωπο και στο κορμί ότι είναι ναι η ποιο ωραία εκεί μέσα και φυσική

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.068
Πόντοι
1.056
Ναι έτσι είναι όπως τα λες αυτό που είπα για συμπεριφορά....το είπα για κάποιους που δεν έχουν ην γουστάρουν.....ειθελα μόνο να κάνω αναφορά στο πρόσωπο και στο κορμί ότι είναι ναι η ποιο ωραία εκεί μέσα και φυσική
Ελευθερία έχουμε ευτυχώς,δεν είναι υποχρεωτικό να γουστάρουμε όλοι τα ίδια και τις ίδιες.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
Ελευθερία έχουμε ευτυχώς,δεν είναι υποχρεωτικό να γουστάρουμε όλοι τα ίδια και τις ίδιες.
Απλά όπως ο σκατοπουστας στο σορβαιβορ έτσι και εδώ κάποιοι προσπαθούν να κάνουν το άσπρο μαύρο...

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
εχει παραδεχτει τυπε και η ιδια οτι δεν ειναι ετσι στην εξω ζωη , αλλα εδω κανει τουμπεκι και μετραει τα λογια της για να μη χαλασει την εικονα της. οσοι βγηκανε απο το παιχνιδι και την εχουνε ζησει ολοι για την Σοφινανα λενε οτι ειναι η πιο πονηρη, ακομη και ο πουστης ειπε οτι αλλη εβλεπε στην tv και αλλη Σοφιανα συνταντησε στο παιχνιδι :confused::confused::confused:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.211
Πόντοι
2.646
εχει παραδεχτει τυπε και η ιδια οτι δεν ειναι ετσι στην εξω ζωη , αλλα εδω κανει τουμπεκι και μετραει τα λογια της για να μη χαλασει την εικονα της. οσοι βγηκανε απο το παιχνιδι και την εχουνε ζησει ολοι για την Σοφινανα λενε οτι ειναι η πιο πονηρη, ακομη και ο πουστης ειπε οτι αλλη εβλεπε στην tv και αλλη Σοφιανα συνταντησε στο παιχνιδι :confused::confused::confused:
Ποιος από όλους τους πουστηδες ρε τυπε?

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.553
Πόντοι
11.956
Ο πουστης δεν μετρα:buck2::buck2::buck2::buck2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ποιος από όλους τους πουστηδες ρε τυπε?
Ένας είναι ο πουστης οι άλλοι είναι γκέι

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96